Facebook Hesap ÇalmaSelamın aleyküm abilerim. Kız arkadaşımın facebook hesabını çalmak istiyorum. Amacımı da şöyle söyliyim ; Benden habersiz her nane yeniyor bunları öğrenmek için. Her siteye baktım wardoma baktım belirli sabit birşey
Konu Paravenkor* tarafından açılmış, 269 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2011
Üye numarası: #547225
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Selamın aleyküm abilerim.
Kız arkadaşımın facebook hesabını çalmak istiyorum. Amacımı da şöyle söyliyim ; Benden habersiz her nane yeniyor bunları öğrenmek için. Her siteye baktım wardoma baktım belirli sabit birşey yok. Sizlerin yazdığı programı satın almak istiyorum ama malum öğrenciyim. Nasıl çalabilirim bilen varsa söyleyebilir mi ? Söylemek istiyen yada ben yaparım diyebilicek varsa mesaj atarsa sevinirim. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=513918 Herkezden Allah razı olsun yinede. |
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Konu açmadan önce Bölüm kurallarını okuyunuz wardom'da istek üzerine hack olayları yoktur bilgiler mevcutur araştırıp kendi başınıza birşeyler yapmaya çalışın
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Facebook, Google, Yahoo Ve Windows Live Hesapları Nasıl Silinir? | Mr.666 | Yeni Başlayanlar İçin | 0 | 24-10-2011 14:25 |
| TH3-Den %100 Facebook Güvenliği Hakkında Döküman. | yorumsuz_47 | Yeni Başlayanlar İçin | 10 | 09-04-2011 14:04 |
| Yeni Nesil Güncel Facebook Fake Uygulamaları || Mail & Facebook vs Hack %95 Garantili | ersever | Mail Hacking ve Güvenlik | 26 | 10-01-2011 16:13 |
|
|