Facebook hesap kontrolü dekontunu çıkarmak gibi bir şey yardımArkadaşlar, şimdi elimde üvey babamın facebook hesabı var şifresini felan biliyorum. Bir kaç zamandır faceden çıkmaz oldu bende şüphelendim.Girdim baktım bi kadından mesaj gelmiş aynen şöyle yazıyor ; '' Size
Konu acimasizfenerli1992 tarafından açılmış, 113 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2010
Üye numarası: #443412 Yer: Istanbul
Karma etkisi: 512
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 50954
|
Arkadaşlar, şimdi elimde üvey babamın facebook hesabı var şifresini felan biliyorum. Bir kaç zamandır faceden çıkmaz oldu bende şüphelendim.Girdim baktım bi kadından mesaj gelmiş aynen şöyle yazıyor ;
'' Size tavır falan yaptıgım yok sadece kızım yanımdayken özele giremiyorum okuyor '' tabi bundan önceki mesajlar silinmiş şimdi arkadaşlar hem benim bu hesabı kontrol etmem lazım hemde bu yavşak konuştuğu kişilerle ne konştuğunu anlaşılan o ki siliyor benim silinen silinmeyen konuşulan konuşmayan herşeyi çıkarmam lazım ortaya çıkarmam lazım yardımcı olun bilen arkadaşlar özelden ulaşsın rica ediyorum. |
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Öncelikle burası yol geçen hanı değil buraya gelip küfür edipte birde yardım bekleyemezsiniz ikinci konuda yanlış bölüme yanlış konu açıyorsunuz 3.ve can alıcı nokta ise sildiği mesajları geriye siz getiremezsiniz bilgisayara keylogger kurun ve yazdıklarını okuyun bir dahada böyle konular açmayınız
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Sanki Türkiye'yi Cin'ler yönetiyormuş gibi | alpay29 | Siyaset | 1 | 31-10-2011 19:29 |
| Facebook HESAP (1.012 arkadaş'lı) 1$ | Web|master | Trade | 1 | 09-01-2011 12:03 |
| Adam gibi crack konusunda yardım edecek yokmu | mj_dangerous | Çöp Kutusu | 7 | 06-08-2010 20:39 |
|
|