Facebook şifresi kırmak isteyenler bura !öncelikler bu benim 2.hesabımdır.gider paralı hesabı şifresini unuttum :D ama bulcam gelelim FACEBOOK ŞİFRE KIRMA YÖNTEMİ 1 ÖRNEKLE ANLATMAYA daha bir çok yöntem var tabiki ....:cool: Merhabalar, öncelikle belirtmek gerek
Konu krkusus67 tarafından açılmış, 2285 kişi tarafından görüntülenip, 10 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Facebook şifresi kırmak isteyenler bura ! konusundaki toplam yorum: 10, okunma sayısı: 2285. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2011
Üye numarası: #567574
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
öncelikler bu benim 2.hesabımdır.gider paralı hesabı şifresini unuttum
ama bulcam gelelim FACEBOOK ŞİFRE KIRMA YÖNTEMİ 1 ÖRNEKLE ANLATMAYA daha bir çok yöntem var tabiki ....![]() Merhabalar, öncelikle belirtmek gerek ki, Facebook şifrelerini bir program ile kırmanızın mümkünatı yoktur. Bu yönde duyduğunuz haberlere kesinlikle inanmayınız. Eğer şifrenizi biri ele geçirmişse(tanıdığını biri olabilir) bu ancak ve ancak şifrenizle giriş yapmış ve şifrenizi değiştirmiş birinin sizin facebook hesabınızı ele geçirmesidir. Aksi yönde, hiç kimse birinin adını, mail adresini yazarak şifre kıracak bir program kullanmamaktadır. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=509777 Şifreleri ele geçirmenin yöntemleri var elbette de. Hazırlanılan flash, php siteler ile, inandırıcılığınıza bağlı olarak değişmektedir. Örneğin flash ile hazırlanmış bir mail yollayacaksınız, mailin başlığı da ‘Facebook Şifre Değiştirme’ olacak, bu kişiye mail atacaksınız. Mailin gövdesine artık kabiliyetinize göre; “Facebook databelerinde oluşan bir sebepten dolayı, tüm şifreler değiştirilmektedir. Lütfen aşağıda yazılı olan bölümleri doldurunuz!” gibi bir ibare olabilir. Flash ile hazırladığınız sayfaya; E-Posta: Eski Şifre: Yeni Şifre: Tekrar Yeni Şifre: tarzında facebook temasına benzer bir şablon oluşturabilirsiniz. Tabi ki bu, sadece yazı olarak gönderilmemeli, flash ile geliştirdiğiniz bir sayfa olmalı. Kurban, bu boşlukları doldurup, ‘Gönder’ butonuna tıkladığında, o boşlukta bulunan bilgiler size mail olarak gelecektir. Profesyonel olarak bu iş ile uğraşmamaktayım, ama bir yöntem sundum size. Bir zamanlar çok fazla mail adresi hacklerlerdi böyle Artık gerisi, sizin kabiliyetinize ve zekanıza kalıyor. soru/istek/öner(ler) için bu yazıya yorum yapınız, size elimden geldigince cevap vericem |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
Üye numarası: #567666
|
Kardesım acıl eskı facemın sıfresı kırılması gerekıyor yardım edebılırmısın.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
Üye numarası: #567574
|
Meraba kardeşim
Öncelikle sana şöyle diyim kaybettigin facebook hesabının e postasını biliyorsan işin çok kolay Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=509777 Hemen Yeni bir MSN açıp şifremi unuttum diyip önüne 3 Seçenek Gelicektir. 1.E-posta adresini veya telefon numaranı gir. 2.Facebook kullanıcı adını gir. 3.Adını ve bir arkadaşının adını gir. Sen 1. yani şifresini unuttugun E postayı yazıp aratıcaksın ve Önüne {Bunlara artık erişimin yok mu?} seçip Yeni açtıgın E- postayı Yazıcaksın sonrası malüm yeni açtığın e postaya gidip şifreni sıfırlayacaksın. Kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #134942 Yer: Bursa
Karma etkisi: 2962
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 295725
|
bırakın artık bu sokak edebiyatlarını herhalde sizi tanıyan birisi yada sizin hesapınızla işi olan birisi yapıcak bunu ama merak etmeyin bunu yapan hacker değildir. hackerler sizin faceboklarınızla msnlerizle uğraşmazlar.şifrenizi kimseyle paylaşmayın bilmediğiz sitelere girip kendiniz hakkında bilgi vermeyin yeter..
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2011
Üye numarası: #559232
Karma etkisi: 1
|
diyelim birinin msn adresini biliyorsun ve bu msn üzerinden facebook hesabınıda açtıgınıda biliyorsun ama kişiyi arama yapılmasında sonuçlarda göremiyorum sanırım bunu kaldırmış olmalı o kişiye nasıl ulaşabilirim ----- buraya ve bana özel mesaj atarsanız sevinirim..
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2010
Üye numarası: #459242 Yer: Rize
Karma etkisi: 2
|
kısacası fake deseydin şuna kardeş.
iyi güzelde artık bunu kimse yemiyor.. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2012
Üye numarası: #589816 Yer: HeRyeR
|
ne ugrasıyosun bunlarla kardeşim gönder loggeri gelsin loglar 1 sate
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2012
Üye numarası: #603740 Yer: Wa®dom
Karma etkisi: 43
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4258
|
Pardon Bilgisayar Yavaşladığından Çift Göndermişim BU YORUM SİLİNEBİLİR
![]() Düzenleyen MrFaca35 : 26-05-2012 at 11:00. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2012
Üye numarası: #603740 Yer: Wa®dom
Karma etkisi: 43
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4258
|
Espiriyi Bırakın Hiçbir Hacker Msn yada Facebook İle Uğraşmaz. Yiyecek İnsanda Kalmadı Zaten Haa Derseniz Meraklı Bir Çocuğa Yediririm. Oda Nekadar İşinize Yarayacak ? Hackerliğin Temeli Bilgisayar Uzmanlığından Oluşmaktadır. Bu Grup 2 ye Ayrılır. Siyah Şapkalı ve Beyaz Şapkalı....
Beyaz Şapkalı Hiçkimseyle Uğraşmaz Uğraşsada Site Sahibine Açığını Kapatması İçin Yardımcı Olur. Herkeze İyiniyetli Bir Hacker Lazım .... eee sonuçta konuya gelelim. bilgisayarda uzman olan hiçkimse bir fake peşinden koşmaz şifre değiştirmek hackerlik değildir... Facebook şifresini kıracaksan adam gibi virüsü yedirecek kökten bitireceksin ... Yoksa Adam Geri Almasını Bilir Senden Acı Çektirerek...![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2012
Üye numarası: #590114
Karma etkisi: 117
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 11676
|
krkusus67 senin sadece anlattıkların hayale dayalı girişimler
![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2011
Üye numarası: #544814 Yer: adana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 25672
|
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Rar Şifresi Kırmak [Resimli Anlatım] Advanced Rar Password Recovery | The-Ice | Resimli Program Anlatımları | 22 | 28-04-2012 21:48 |
| Facebook videolarını indirmek isteyenler için Resimli Anlatım | CROW77 | Resimli Program Anlatımları | 6 | 20-02-2010 20:53 |
| wus 300 kullanıyorum wep şifresi kırmak isdiyorum yrdm!! | dogu_can_01 | Wireless - Kablosuz Teknolojiler | 8 | 02-09-2009 19:36 |
| wus 300 kullanıyorum wep şifresi kırmak isdiyorum yrdm!! | dogu_can_01 | Wireless - Kablosuz Teknolojiler | 1 | 31-08-2009 22:51 |
| wordlist kullanmadan wpa wpa2 şifresi kırmak mumkun mu? | scocth | Wireless - Kablosuz Teknolojiler | 1 | 20-08-2009 18:00 |
|
|