Facebook üyelerine ptc ile para kazandırıyorÖncelikle herkese merhaba... forumda yeni üyeyim bi hatam olursa maruz görün ...Ben 4 aya yaklaşık bu ptc ptr ptp ile para kazanma yöntemiyle uğraşıyorum elbette zengin olmak gibi bir hayalim
Konu evrengokcen tarafından açılmış, 534 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Facebook üyelerine ptc ile para kazandırıyor konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 534. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2008
Üye numarası: #203605
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Öncelikle herkese merhaba... forumda yeni üyeyim bi hatam olursa maruz görün ...Ben 4 aya yaklaşık bu ptc ptr ptp ile para kazanma yöntemiyle uğraşıyorum elbette zengin olmak gibi bir hayalim yok
ama az da olsa bi getirisi oluyor. ayda 30,35 dolar kadar ek bi kazanç sağlıyo...Haberiniz varmı yokmu bilmiyorum ama bu ptc olayına facebookta girmiş bulunuyor...Cash cliques diye bi olayla...günde 2 reklam yayınlanıyor..30 sn süreli ve 5 puan değerinde 1000 click 2 dolar ediyo referanslarınıdan tam emin değilim ama % 75 oranla kazanıyorsunuz...Ödeme şekli paypal ve çek ile..Bugüne kadar birçok siteyi bırakmak zorunda kaldım ya hiç ödemediler yada ödemem miktarına yaklaştığımda sebepsiz yere banlandım ve bu işde güvenilecek site sayısı oldukça az fakat facebooun isim değeri dünya çapına yayılmış...eeee bunada güvenilir herhalde.....Üye bullmak içinde facebooku rastgle kulanabiliyorsunuz bu avantajı çok iyi....ben yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum inş ödeme alırsam burada yayınlarım ....Sizlerden bu oluşuma katılmak isteyenler için refimi veriyorum ..Bu arada daha önce hiç ptp yaparak kazanç sağlamayı denemedim bilen bi arkadaş varsa lütfen banada öğretsin......Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=196694 [url]http://apps.facebook.com/cashcliques Düzenleyen uygarozdemir : 14-03-2010 at 18:39. Sebep: Ref yasaktır |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #75806
Karma etkisi: 5715
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 570659
|
ref/?uid=609566429
kac siteye copy/past yapyn? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2008
Üye numarası: #203605
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
[quote=aliGLR;1696864]ref/?uid=609566429
kac siteye copy/past yapyn?[/QU Gereksiz bir soru ama söliyim sadece bu siteye.... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #10097 Yer: Istanbul
Karma etkisi: 69
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6155
|
evrengokcen , siteye uye oluyorsun ve ilk mesajin para kazanma yontemi oluyor bu site insanlarla para kazandirma yontemi icin kurulan bir site degilki , belliki amacin referans uye kazanmak ama senin gibileri cok geldi gecti baska kapiya derim..
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #40260 Yer: 35 ½
Karma etkisi: 457