facebook ve mail hesabı hackledim. detaylı anlatım :)TAKLİTLERİMDEN KAÇININ!.............. ( Eşşek fontlu gülücük smileı - ne yapalım bi konuda en fazla 20 smile yapabilyoruz.) Arkadaşlar birazdan en ince ayrıntısına kadar anlatacağım. önce işin püf noktasını vereceğim. TAMAMEN
Konu HasretGÜMÜŞ tarafından açılmış, 13690 kişi tarafından görüntülenip, 148 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
facebook ve mail hesabı hackledim. detaylı anlatım :) konusundaki toplam yorum: 148, okunma sayısı: 13690. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2007
Üye numarası: #129311 Yer: SAMSUN-Kuşadası- AYDIN
Karma etkisi: 37822
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3781291
|
TAKLİTLERİMDEN KAÇININ!.............. ( Eşşek fontlu gülücük smileı - ne yapalım bi konuda en fazla 20 smile yapabilyoruz.) Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=472211 Arkadaşlar birazdan en ince ayrıntısına kadar anlatacağım. önce işin püf noktasını vereceğim. TAMAMEN KENDİ ANLATIMIMDIR. Wardom için... BİRAZ BEKLERSENİZ EDİTLEYEREK ANLATIMIMA BAŞLAYACAĞIM Önemli uyarılar. En önemli uyarı--->>> Bunları okumadan önce, kahvenizi yanına alınız, uygulamayı yaparken, son derece zevk alacaksınız ..... ( Burada da smile vvar ) 1-Arkadaşlar bunu yapmadan önce kurbanın mail adresini, ismini, bir bir not defterine not ediniz.... Sonradan 3 tane adres istedi falan demeyin... siz şifrenizin çalındığını ihbar etmeyeceksiniz. Dikkat edin. o adres sizinmiş gibi davranacaksınız. şifreyi istemek için Buraya dikkat. 2- İlk meail hesabını alacağımız için ikinci aşamaya geçmeden, şimdilik o kişinin faceden çıkmasını bekleyiniz.( Mail hesabını ele geçirdikten sonra dikkat edin.) Ancak aşağıda bize lazım olacak olan bilgileri kaydedin bi yere. 3-Kurban çıkış yaptıktan sonra, bütün bilgileri değiştirin, şifre ve güvenlik sorusundan tutun, mail adresini kullanıcı isminizi, Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=472211 Bunlar çok önemli 4-mail kısmına kurbanın maili girilecektir, unutmayınız. 5- Mail girişi yapıldıktan sonra sanki o maile de ulaşılamıyormuş gibi davranacaksınız. Ve mailin de gizli sorusunu yanıtlayacaksınız. Yoksa Hesap sahibi hesabını geri alır. Ama siz de işinizi zaten çoktaaaan görmüş olursunuz. Amacımız 1- Mail adresini alacağız. 2- facebook hesabını alacağız. Sadece denediğim yöntem olacak mı diye baktım ve oldu ![]() Hep düşündüğüm şey, her bilgiyi insandan alırsınız yeter ki isteyin; Ama o çocuğa geri vereceğim adreslerini.. o yüzden; sadece resimli ve bazı bilgilerini vereceğim, editleyerek devam ediyorum. 1. ( Bunun için 1 adet fake facebook hesabı, 1 adet mail adresi, yeter de artar )kendinize bir fake hesap açınız facebook hesabı. ( daha önceden varsa daha iyi olur) Hacklemek istediğiniz kişi online ise, bir ikii tane resmini ya da gönderisini beğenin. 2. size selam yazacaktır yazmasa da siz yazın bişey olmaz. konuşmuyorsa, özür dileyerek konuşmadan ayrılıyormuşsunuz gibi yapın, rahatsız ettiğinizi söyleyin.Hemen size yazacaktır ![]() 3. Konuşmaya geçin. muhabbette direk istediğiniz noktadan girmeyin. laf kalabalığı yapın ama ondan fazla yazmamaya özen gösterin. bir bayan gibi davranın. resminiz güzel olsun ![]() 4. ( ben şöyle yaptım, facebook bağlantımın zaman zaman koptuğundan, bağlantımın yavaş olduğundan bahsettim. ( o arada face bilgilerini alabilmek için bi kendi hesabıma giriş yapıyor bir şifremi unuttum bölümüne giriyordum ) Sizin bunu yapmanıza gerek yok, çünkü ben gerekli bilgileri topluyordum, size ise ben bunu direkt verdim 1. maddenin başında 5. facebook hesabınıza giriş yapmadan şifremi unuttum bölümüne tıklıyorsunuz. ![]() gerekli bilgilerden, O kişinin ismi ( bunu facedeki ismi olarak girin) adresine ait mail adresi ( bunu da hesabına bir çok kişi görülsün de kızlar eklesin diye görülür durumda yayınlıyor eğer yayınlamışsa, ( kardeşim kızsınız alın işte ) ![]() ve listesinde ekli olan arkadaşlarından herhangi birisinin ismi; Fake hesabınızın ismi ![]() ![]() diğer sayfada ise; ![]() Hesabını almak istediğiniz kişinin kullanıcı adını ve mail adresiyle birlikte avatarını göreceksiniz. ![]() burada dikkat etmeniz gereken nokta; işaretlemiş olduğum yere tıklayacaksınız, "bunlara artık erişim yok ". ![]() buda kurbanınız hangi mail adresini kullanıyor ise onu tıklıyorsunuz. Facebookunun kayıtlı olduğu mail adresini yazacaksınız. Aşağıdaki resimdede görüldüğü gibi.ve sizden mail adresinizi isteyecek. siz kendi mail adresinizi yazacaksınız. Artık bu adresle yola devam edeceksiniz. ![]() bu sayfadan sonraki alanı da geçerek kendi mail hesabınızı gireceksiniz!. Karşınıza bu soru çıkacaktır, buna da o adresini almaya çalıştığınız çocukla muhabbet ediyorsunuz. eskilerden, öğretmenlerden, ve öğretmenlere açık olmak gibi platonik bir mevzuya getiriyorsunuz çaktırmadan Ama yukarıdaki alanda annesinin doğum yeri istemiş Ben ne yaptım; Direkt dalmadım soruya, ben bayan olduğum için bana durmadan soru soruyor, ben de arada karıştırıyorum soruları, beyni basmıyor ya, nereli olduğunu falan sorum, geçtim hemen dallandırmadan, nerede yaşıyorsun dedim, seninle birlikte mi yaşıyor, o nerede yaşıyor gibi sorular soruyorum, tabi üst üste sormuyorum dikkat ediniz siz de: Bir bayan durmadan soru sormaz. Bu muhabbetle de ağzından baklayı ( gizli sorunun cevabı) alıyoruz . ve yerine koyuyoruz. Ve mail adresi elinizde.... ************************************************** ********* Buraya kadar sorun yok. Bu da mail hesabı ![]() Gelelim face hesabına . tekrar hemen facebook alanına dönerek, şifremi unuttum diyoruz, ve bu sefer şifre değiştirmeyi adresimize istiyoruz. Ne de olsa mail adresi bizim artık. ve maile gelen güvenlik şifresini, yine mailde verilen url'ye tıklayarak giriyoruz. ![]() Ve BİNGOOOOOOOO Ve işte bu da face hesabı ![]() Alın bakın nasıl kaşınıyorlar; örnek bir kaşınan kişi daha , kendileri geliyor sizin bişey üretmenize bile gerek yok ![]() ![]() Takıldığınız yerde sorun cevap vereyim ... Herşey mantık... Tamamen kendi anlatımımdır. Hasret GÜMÜŞ Düzenleyen HasretGÜMÜŞ : 10-04-2011 at 22:24. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
Üye numarası: #413105 Yer: Manisa ★★★★★
Karma etkisi: 26654
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2664814
|
Bi ara deniycem teşekkürler
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2006
Üye numarası: #96972 Yer: ...................................
Karma etkisi: 30268
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3025282
|
bu ne şimdi...????
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3781291
|
geliyor dostlar yavaş yavaş detaylı
![]() editleyerek anlatıyorum |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2011
Üye numarası: #522171 Yer: Kadıkoy
Karma etkisi: 220
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 21832
|
Bazılarında çalışmıyor
sorum su olucak bu adımları geçtikden sonra ''Kimliğini başarıyla doğruladın. Güvenliğin için, hesabına 24 saat sonra erişebileceksin. Yeni e-posta adresin ve şifrenle giriş yapmak için lütfen 23 saat, 57 dakika, 25 saniye sonra geri gel'' peki bundan sonra ne yapmalıyız ? Düzenleyen skrytye : 09-04-2011 at 02:06. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3025282
|
ya adam güvenlik sorusu koymuşsa ne olucak..???
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Ustası
|
arkdaşlar ben hemen girdim saabır biraz. geliyor. detaylı anlattığım için geç kalıyorum
![]() 24 saat falan yok ![]() Ama şimdi o çocuk durmadan şifre denemesinde bulunmuş o yüzden şifre denemesi yüzünden şimdi ben de giremiyorum ![]() Ama mail adresi elimde ![]() o Asla giremez ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
Üye numarası: #314636 Yer: Zombie Nation
Karma etkisi: 10975
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1096923
|
bu hack değil ki
toplum mühendisliği |
|
|
|
|
|
#9 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2009
Üye numarası: #393358
Karma etkisi: 3706
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 370352
|
ben denedim adamın gizli sorusunu istedi orda kaldık
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Ustası
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2011
Üye numarası: #532378
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
facebook hesabım yok ama olsa çok kolay gibi duruyor daha demin birinin güvenlik sorusunu tahmin ettim ama sonra çıkan 3 arkadaşını seç i yapamadım hesabım olmadığı için
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Çırak
|
23 saat sonra gel al diyor. oldu heralde bu süre zarfında durumu çakmaz ise
|
|
|
|
|
|
#13 | ||
|
Forum Ustası
|
Alıntı:
![]() 1 tane yeter.. Malzemeler:Bunun için 1 adet fake facebook hesabı, 1 adet mail adresi, yeter de artar ) bir de 2 dk. muhabbet ![]() Alıntı:
AMAÇ ZATEN MAİLİ ELE GEÇİRMEK, BOŞVER FACEBOOK U ![]() kontrol edin yazılanları.. ![]() ![]() Düzenleyen HasretGÜMÜŞ : 09-04-2011 at 03:28. |
||
|
|
|
|
|
#14 |
|
Çırak
|
Yakınlarda Facebook şifreni değiştirdin. Güvenlik önlemi olarak hesabınla ilişkili tüm e-posta adreslerine bu bildirim gönderildi.
bütün mail adreslerine atıyor yani kurbanın 24 saat hiç maillerine bakmaması lazım |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #133070 Yer: Kreuzberg
Karma etkisi: 54860
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5484797
|
Tebrikler..
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Dr.Alone Mail Bomber Yapımı [ Videolu Anlatım ] | Dr.Alone | Mail Hacking ve Güvenlik | 26 | 09-04-2011 16:48 |
| Kullan AT Mail Alma Servisi 2 (Resimli Anlatım) | white.scorpion | Web Hacking ve Güvenlik | 0 | 16-03-2011 14:12 |
| C / C++ Detaylı Anlatım (Word Dökümanı) | LaTReLL | C/C++ | 8 | 16-05-2005 20:48 |
|
|