Facebook Zynga Poker Bot 29/haziran/2010 (ViP BOT)Bu botumuz Max Botumuzla aynı özeliklere sahip ancak kulanımı ve kurulu daha kolay Play Now Tuşuna basarak istediginiz masada oynar. Kulanıcı adı : wardom Şifresi: facebook Vip Bot İndirme Linki
Konu TurkBOT tarafından açılmış, 2565 kişi tarafından görüntülenip, 8 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2010
Üye numarası: #457655
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 37603
|
Bu botumuz Max Botumuzla aynı özeliklere sahip ancak kulanımı ve kurulu daha kolay Play Now Tuşuna basarak istediginiz masada oynar.
Kulanıcı adı : wardom Şifresi: facebook Vip Bot İndirme Linki Biraz detay yapalım ve Bot masa kaydını anlatalım [FONT="Arial Black"]Gelelim botu kurmaya[/font] Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=394278 Öncelikle botumuzu Hangi masalarda oynatacaksak ,O masalarda Koltuk kaydı yapımasını dikkat edelim. Eger botumuzu Koltuk kaydı yaparken Boş 9 kişilk odaya birisi gelirse Data içindeki SEAT kalsörün içini silip tekrar Boş 9 kişilk masaya geçip Koltuk kaydını yapmamız gerekiyor. ![]() Botumuz Chipinizi okudgundan botu bu şekil ekrarnda ayarlamamız gerek ![]() Botumuz Masa potunu okuyamadıgı zamn aşağıdaki şekilde ekrarn cıkacaktır onu hangi masadaysanız Örneğin 5k/10k masa daysanız 10000 olarak gireceksiniz resimdeki örnek 500/1k oldugundan 1000 olarak girilmiş. ![]() Bol Şanslar TURK BOT |
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #281648 Yer: ~ WA
Karma etkisi: 11587
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1158104
|
Hocam siz bu botu sifirdanmi yazdiniz yoksa biraz editleyip Turkbot adinimi verdiginiz, Soruyorum cunku baska bi bot gormustum sanirim ayni icon vardi ondada sorayim dedim, ayrica Su dun verdiginiz sanirim onu denedim calismadi da neyse artik ben yapamadim herhalde
![]() |
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #72727 Yer: the sunshine state
Karma etkisi: 55968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5593775
|
Bot önce çalışıyor, koltuklara sırayla buy in yapıyor fakat 6. numaraya gelince şöyle bir hata veriyor;
![]() Edit: Vista veya win7 kullanıcıları botu yönetici olarak çalıştırsın... ![]() Arkadaşlar bot inanılmaz.. ![]() İlk elde maça 2-3 geldi, herkes all in yaptı tam ben de fold yapıyordum ki bot devreye girdi all in yaptı. Yere maça 1, 4, 5 geldi ve straight flush yaptım. Şimdi merak ediyorum bot bunu biliyor muydu? İnanılır gibi değil gerçekten TurkBOT eline sağlık. Düzenleyen ysunshine : 29-06-2010 at 07:25. |
|
|
|
|
#4 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #281648 Yer: ~ WA
Karma etkisi: 11587
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1158104
|
Alıntı:
Gece uyurken vs. birakmak icin cok tehlikeli, ayarlari iyi yapmak lazim. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
|
sanırım elerinizde o eller yazılıydı,yada bot bir hata yaptı.ama neyseki kazanmışsınız .
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=394278 geleklim o hataya ,Win 7 de o hatayı veriyor bot Xp de mukemmel kusursuz çalışmaktadır. Birde şunu hatırlatayım icon onemli degil,önemli olan içeriği Botun esas Mimarı Cornetto denen bir zaat ancak masalar degiştikten sonra botu ben modifile ettim. ve geliştirmeye devam ediyorum. Turk BOT Düzenleyen TurkBOT : 29-06-2010 at 09:59. |
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2010
Üye numarası: #429456 Yer: siz Yurtsuz
Karma etkisi: 6190
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 618655
|
bu tam olarak ne işimize yarıyor anlatırmısın
|
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
|
e vala hi onuda başkaları anlatsın kafam davul zaten program güncelemekten
![]() TurkBOT |
|
|
|
|
#8 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2010
Üye numarası: #466244
![]() Karma: 10
|
deneyorum olmuyr..utelik param da gitti..anladınız siz..yalan bu hikaye
|
|
|
|
|
#9 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #200867
![]() Karma: 10
|
muhtemelen bu turkbot sahtekarın teki nette bildigim bi bot var onun aynısını yapmılar iconları bile aynı onlar bizimkiler sadece girişe şifre koymuslar çok akıllı ya bizimkler
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|