Facebook'ta Sayfa Beğendirme YöntemiArkadaşlar Facebook'ta Yeni Bir Sayfa ßeğenisi Yöntemi Facebook'u Rahatsız Ediyor . ßu Yönteme Göre Mesela ; - Arkadaş Sayısını Arttırma Adı Altında Fake Bir Sayfa Kullanıcıya Yediriliyor Kullanıcı ID ve
Konu Baranbl tarafından açılmış, 821 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Facebook'ta Sayfa Beğendirme Yöntemi konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 821. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2009
Üye numarası: #399688
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Arkadaşlar Facebook'ta Yeni Bir Sayfa ßeğenisi Yöntemi Facebook'u Rahatsız Ediyor .
ßu Yönteme Göre Mesela ; - Arkadaş Sayısını Arttırma Adı Altında Fake Bir Sayfa Kullanıcıya Yediriliyor Kullanıcı ID ve Password Girdikten Sonra Şifre Ele Geçiriliyor Daha Sonra Bu Kullanıcı Adı İle Sayfa Birleştiriliyor Benim Sizden Ricam Bunu Bilen Arkadaşlar Dökümanlarıyla Bana Ve Bize Yardım Etmeniz Şimdiden Sağ Olun Teşekkürler . . . |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2011
Üye numarası: #560088
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -1748
|
fake login
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2011
Üye numarası: #573476
![]() Karma: 10
|
ben bu sitedeki programlari nasil kullana bilirim??
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Facebook Otomatik Sayfa Beğendirme ? | Baranbl | Donanım, Yazılım ve Internet | 4 | 11-02-2012 10:09 |
| 7. sınıf matematik kaynakları (Kitap+soru bankası+yaprak test+çeşitli dökümanlar | fraktal3 | Sınavlar ve Sınavlara Hazırlık | 0 | 09-03-2011 23:28 |
| 6. sınıf matematik kaynakları (Kitap+soru bankası+yaprak test+çeşitli dökümanlar) | fraktal3 | Sınavlar ve Sınavlara Hazırlık | 1 | 09-03-2011 08:20 |
| Facebook'ta Hayran Sayfasına Müzik Oluşturmak için Sayfa Doğrulama Hatası | biberius | Genel | 3 | 06-12-2009 14:43 |
|
|