Fake de son adım.Şimdi arkadaşlar şöyle bir sorunum var ben fake mail için kurbanı şuraya kadar çok rahat getiriyorum http://ekartmymetekart.sitemynet.com/E_kart_mynet/re-login.html (yine wardomda bir arkadaşın fikri ile hazırlanmış bir fake),konuya pek yabancı olmamama rağmen
Konu mywebs tarafından açılmış, 510 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Fake de son adım. konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 510. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #7254
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 11
|
Şimdi arkadaşlar şöyle bir sorunum var ben fake mail için kurbanı şuraya kadar çok rahat getiriyorum http://ekartmymetekart.sitemynet.com.../re-login.html (yine wardomda bir arkadaşın fikri ile hazırlanmış bir fake),konuya pek yabancı olmamama rağmen konunun burasında kurban şifresini ve kullanıcı adını girdiğinde powertech.no dan mailform.pl yi indiriyor aslında kurban girişe bastımı sayfanın homestead a yönlenip şifreyi mailime göndermesi gerek.Bu yöntemle daha önce 200 civarı mail yakaladım.Ama olayın burasında bu son safha şimdi çalışmıyor acaba aynı mailforma benzer bir başka mailform kodu bilen veya bu sorunumu temelden çözbilecek bir arkadaş var mı?Şimdiden teşekkürler.
Düzenleyen mywebs : 25-04-2005 at 20:04. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #7768
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 9
|
bu hazir php kodu yane bajka hatta turk sitelerde far form mail hizmeti saglayan ve ya kodlari alip php destekli bi siteden kendin de kurabilirsin zor biji deil, kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #451 Yer: samsun
Karma etkisi: 9
![]() Karma: 52
|
tam anlıyamadım ama
homestead 1 aylık sağlıyor bu işi süren bitmişi olabilir tekrar al.. forumuda değiştir.. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|