fake maile konusunda yardımSayfada verdiğiniz birçok fake sayfa kodunu denedim ama başarılı olamadım :( Bana yardımcı olabilirmisiniz acaba :eek: Neden yapamadığımı anlayamadım. Kendim ücretli serverım var. bir tane sayfamı bu fake maile ayıracağım
Konu [tr]wardom tarafından açılmış, 215 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2011
Üye numarası: #561228
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Sayfada verdiğiniz birçok fake sayfa kodunu denedim ama başarılı olamadım
Bana yardımcı olabilirmisiniz acaba Neden yapamadığımı anlayamadım. Kendim ücretli serverım var. bir tane sayfamı bu fake maile ayıracağım eğer bana yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum ![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
Üye numarası: #263420 Yer: E S K İ Ş E H İ R
Karma etkisi: 12611
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1260605
|
ustalar yardım edebilir ama acele etme
|
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #74599 Yer: Wa®dom
Karma etkisi: 195575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 19554243
|
[tr]wardom Konuları ikişer ikişer açmayınız , konu açmadan evvel arama yapınız ve forumu inceleyiniz arayıp taramadan direk başlık açmayınız !!! Lütfen forum ve ilgilendiğiniz bölümlerin kurallarını okuyunuz
Kolay gelsin |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Adam gibi crack konusunda yardım edecek yokmu | mj_dangerous | Çöp Kutusu | 7 | 06-08-2010 20:39 |
| Html Kod konusunda yardım. | Lea00 | Html - CSS - XML - JavaScript - Ajax | 2 | 12-07-2010 18:54 |
| Fake 1 site lazım lütfen bilgisi olanlar yardım etsin | A_Heaven | Mail Hacking ve Güvenlik | 12 | 27-09-2007 19:00 |
| msn konusunda yardım isteyenlere hiç çekinmeden yardım ederim | hozmay | MSN, ICQ, IM Güvenliği | 101 | 22-07-2007 21:07 |
|
|