Fetih 1453 Rezilliği !!!!Arkadaşlar Fetih 1453 Gişe Rekorları Kıran Film. Bir Türk Olarak Hayatımda Bu Kadar Dalga Geçilerek Yapılan Bir Film Görmedim. Söz Konusu İstanbul'un Fethi Olunca. Usta Madem Film Çekiyorsunuz Adam Gibi
Konu İzindeyizAtam tarafından açılmış, 2113 kişi tarafından görüntülenip, 75 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Fetih 1453 Rezilliği !!!! konusundaki toplam yorum: 75, okunma sayısı: 2113. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2011
Üye numarası: #560755 Yer: Eskişehir
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -15180
|
Arkadaşlar "Fetih 1453" Gişe Rekorları Kıran Film. Bir Türk Olarak Hayatımda Bu Kadar Dalga Geçilerek Yapılan Bir Film Görmedim. Söz Konusu İstanbul'un Fethi Olunca.
Usta Madem Film Çekiyorsunuz Adam Gibi Çekinde Rezil Olmayalım! Olay Urbanın Kızı İle Hasan'ın Sex Hikayesimiydi Yoksa İstanbul'un Fethi'miydi ? Adamın Aşkını Daha Çok Gördük. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=523946 Animasyon'lardan hiç bahsetmiyorum.Zaten Animasyonla Alakası Yok.Olabilir Kötü Olabilir Animasyonlar Teknoloji Yetmeyebilir.Fakat Bari Konuyu Güzel Anlatsaydınız ! Osmanlı Her Savaşında Mehter Takımı İle Kazanmıştır.Peki Bu Filmde Mehter Takımı Nerde ? Onu Bunu Bırak Yeniçeri'ler Nerede ? Hadi Onuda Geçtik Osmanlı Bayrağı Yerine Neden Boş Arapça Yazılmış Bir Bayrak ? Hasan 3 okla ölerek Sancağı Astığı Doğru Fakat Neden Filmde 5 okla ölüp dalga geçilmiş ? Film Kesinlikle ve Kesinlikle Türk Yapımı Olduğu İçin Bu Halde. Türk'ler Artık Bu İşe Önem Versin ! Yüzüklerin Efendisi Örneğin Eski Bir Film Ama İster Müziğiyle İster Efektleriyle Gişe Rekorları Hatta 11 oscar Ödülü Alan Bir Film. Üstelik Gerçekle Alakası Bile Yok.Peki İstanbul'un Fethi Tarihte Gerçek Yaşanan Birşey Fakat Neden Bu Kadar Dandik Ve Dalga Geçilmiş... Seni Kınıyorum "Faruk Aksoy" |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #199953 Yer: altı da bir üstü de birdir ban tuşunun...
Karma etkisi: 103799
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10376070
|
Ben bu tür filmleri eleştirmem.
Bu tür filmler, Türk sinemasında ilkler arasında yer alacak. Her şeyin ilki biraz kötü olur. Ancak; Geriden gelecek olanlara ışık tutar, yol gösterir. Sanki bugüne kadar yapılan kör kemancı - milyarder kızı filmleri çok mu matahdı? Sinema, eninde sonunda görsel bir şölendir. Bizimkiler gidip gidip sultanların seks meselelerine takılıp kalıyorlar. Len. Sultan hadım değildi, harem ağaları hadımdı. Bunu anlatmak lazım o eleştirmenlere ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #141003 Yer: Bursa
Karma etkisi: 751
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 74684
|
Kesinlikle ve kesinlikle yanlış düşünüyorsun.. Sen filmi hata görmek için izliyorsan bir dünya hata görürsün. Adamın gözünün üstünde kaşı var dersin bu hata dersin. Filmi hata yada yanlış görmek için izliyorsan. Bırak artık hataları görmeyi ve filmin asıl konusu ve oyunculuklara bak ilk önce. Daha önce bu tarz bir film türkler cekmişlermi Hayır. bu ilk elbetteki bir takın eksik noktalar olacaktır. Türk sineması geçiş döneminde bu geçiş döneminde bir takım aksaklıklar her zaman olur.Yeni yeni çekilen sinemaya para aktarmaya bütce ayırmaya başlıyoruz. Buda geçiş dönemindeki filmlerden birisi..Bu tarz bir film cok daha öncelerden cekilmeliydi.. Tarihimizde sinema perdesine aktarılabilecek o kadar cok şanlı, zaferlermiz varki burada saymakla bitmez. Her biri için yüzlerce sinema filmi cekilebilir... Önemli olan bunları projelendirip hayata gecirebilmektir..Fetih 1453 filmi bu iş için yapılan benim gözümde ilk projedir ve ilk adımdır.. Önümüzdeki yıllarda bunlara yeni projelerin eklenmesi kacınılmaz bır gercektir. Örnek olrak verirsek.. Malazgirt Savası, Anakara Savaşı, Sakarya Meydan Muharebesi, İzmirin Kurtuluşu, Plevne Savaşı, Kore Savaşı, Kıbrıs Savaşı, Canakkale zaferleir... Zaten şimdiden yeni bir proje başladı bile Çanakkale Savaşındaki 56 . Tümeni anlatan bir Sinema filmi projesi masaya yatırıldı ve hatta Mell Gibson da bu filmde oynayacak. ABD nin kaybettiği bir Vietnam savaşı var. Adamlar bu kaybettikleri bu şavaşı tema alan yüzlerce sinema filmi yaptılar yüzlerce bölümlük diziler yaptılar ve dikkatinizi çekerim bu dizi ve sinema filmlerinde hem ABD ordusu kazanıyor, ama gerçek nedir ABD ordusu vietnamda çok büyük bir bozguna uğramış ve yenilmiştir. Adamlar sinema filmleriyle bu yenilgiyi kazanmışız diye gösterirken biz ise şanlı tarihimizde sayamayacagımız kadar cok Zaferler varken sen adamın biri kalk mış bunu sinema perdesine aktarmış ve bunu bütün dünyada gösteriem sokmayı başarmış sen kalmış burada filmmin rezilliğinden bahsediyorsun... Gurur duyman gerekirken göysünü kabartman gerekirken rezillikten bahsediyorsun. Avrupada başta Almanya, Fransa ve ingilterede olmak üzere pek cok ülkede Fetih 1453 filmibni protesto eden pekcok Hristiyan grup varken senin tarihindeki şanlı bir zaferi bütün dünyaya gösteren bir fillm avrupadaki sinema salonlarında gösteriliyor ve bunu isliyorlarsa bundan gurur duyman lazım.. Rezillik dememen lazım Asıl Rezillik buna senin rezillik demendir...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2009
Üye numarası: #394350
Karma etkisi: 69797
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6979033
|
Size katılmıyorum rakadaşım,film 2 saat 50 dakikaydı izledinse...sadece ya da çoğunlukla senin bahsettiğin kısım mı vardı,değil...
![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6979033
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1192
Karma etkisi: 1269
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 126030
|
Film gayet güzeldi. Size Cüneyt Arkın ın filmlerini tavsiye ediyorum.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Cool Üye
|
Film'de En Önemli Şeyi Göz Ardı Ediyorsunuz... Yorumla Kalmaz. Siz Sırf İşin İçinde Tarihimz Var Diye Böyle Konusuyorsunuz. Orda Haçlı Seferini Anlatsaydı Derdiniz Ne Kadar Dandik. Ön Yargılarınız Tetikliyor Sizi.Farklı Açıdan Bakın. Ulubatlı Hasan'ın Diktiği Osmanlı Sancağında 3 Hilal Vardı. Fakakt Filmde Arapça Bir Yazı Geçiyor. Mehter Olayına Geldiğimizde
http://www.mehter.biz/anasayfalar/Tu...arih/tarih.htm Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=523946 Bu Bilgiyi Gördüm Doğrumudur Bilmiyorum |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #60756
Karma etkisi: 20134
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2012412
|
Filmi izlemedim ama fragman göründüğü kadarı ile animasyonlar türk filmleri standartlarında iyi,
K alkıpta büzüklerin efendisi ile kıyaslamayın, adamların bütcesi türkiye devletinin bütcesinden fazla. elbette bir olmayacak, Gidip orda bir animasyon ekibi ile çalışsan adamlar'ın saatlik ücretleri ortalama bizim bir aylık maaş denk geliyor, Yapımcı ne kazancak'ki ne yatırsın, 70 milyon ülke'de kaç kişi sinemaya gidiyor ki ? Daha iyi olabilirmiydi, elbette daha iyi olabilirdi. ama "daha iyisi" sonu olmayan bir kavram. Steven Spielberg istanbulun alınışı çekecek diye bir ara haberler vardı, onunla ilgili bilgisi olan varmı ? |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Cool Üye
|
Arkadaşımız Rezillik Dememden Bana Rezil Demiş. Unutmaki Suan 16 Yasımda Olmama Rağmen Senden Daha Fazla Türk'lük Kanı Vardır Bende. Osmanlı Torunuyuz Biz. Peygamber'imizin Yolundan Atamızın İzinden Giderim. Laflarına Dikkat Et Bundan Sonra !
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2012412
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Cool Üye
|
Esprine Nerede Güleceğimizi Anlayamadım ?
Benim Laflarım Klavyede Değil İçimde Kalır. |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Forum Ustası
|
Alıntı:
Nasıl ölçtün ? ölçü birimi ne ? ![]() tehdit savurma istersen yel alır gider..Espiri yapmıyorum ki soru soruyorum. ve tehditlerin için nacizane fikrimi söylüyorum. cevap veririsen çok memnun olurum ![]() [quote=Gila;3962909 Len. Sultan hadım değildi, harem ağaları hadımdı. Bunu anlatmak lazım o eleştirmenlere [/quote] Padişahlık hayatının nerdeyse tamamı (4/3) savaş cephesinde geçmiş F.Sultan M. Düzenleyen pentimento : 21-02-2012 at 12:37. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2011
Üye numarası: #554172
Karma etkisi: 632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 63177
|
Filmi izlemedim izleyenler çok kötü bulmuş 100 lerce yorum gördüm böyle, yakın zamanda izlerim..
Bu film türk sinamasında yeni bir çağ açar inşallah artık çıkan her film biraz daha iyi olur diye düşünüyorum.. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=523946 Filmden bir cennetin krallığı troy yüzüklerin efendisi gibi beklentilerin olması yalnış.. 300 milyon dolara çekilen yüzüklerin efendisi 17 milyon dolara çekilen fetih 1453.. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Ustası
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Cool Üye
|
Ölçü Esprisini Bırak Artık ! Şimdi Birşey Dicem Ölçü Birimini Anlıcaksınız Ama Büyüklerime Saygım Sonsuzdur O Yüzden Susuyorum Devam Edin Belki Anlarsınız Ölçü Birimini
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| fetih 1453 | metatron | Sinema | 55 | 22-02-2012 04:52 |
| Fetih 1453 (Tüm Wardom Buraya) | PatRoN.SanDoKaN | Çöp Kutusu | 1 | 06-01-2012 22:04 |
| 'Fetih 1453' vizyona doğru | Strawberry Fields | Sinema | 2 | 28-04-2010 19:54 |
| Fetih filmi için harıl harıl Fatih aranıyor | hasyas | Sinema | 0 | 25-08-2009 07:37 |
| Fetih 1453 | £mR@H | Video / Flash Dosyaları | 1 | 05-07-2009 17:12 |
|
|