fetullah gülen kürt düşmanlığı videosu montaj oldu nerden anlarızvideo izlerseniz videoda devamlı beyazlık çıkıyor montaj olduğu hemen belli oluyor kırpmıslar sanırım videoyu konusurken dikat ederseniz hareketlerinide fark ediliyor montaj yapıldığını orjinalini bulamadım yutubede bulduğumu koydum sadece bu videodaki
Konu MEMOARDA tarafından açılmış, 166 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 | |||
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2010
Üye numarası: #508927
Karma etkisi: 463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 46130
|
video izlerseniz videoda devamlı beyazlık çıkıyor montaj olduğu hemen belli oluyor kırpmıslar sanırım videoyu konusurken dikat ederseniz hareketlerinide fark ediliyor montaj yapıldığını orjinalini bulamadım yutubede bulduğumu koydum sadece bu videodaki kırpmalar gözüme battı paylasım dedim
|
|||
|
|
||||
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2010
Üye numarası: #495777 Yer: gelecek misin...?
Karma etkisi: 9694
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 968818
|
çokta tın....
|
|
|
|
|
#3 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2010
Üye numarası: #508927
Karma etkisi: 463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 46130
|
senin için tın olabilir benim için tın deyil sadece benim gözlemlediğim kadarıyla bütün kürtleri yanına çekmeye çalısıyor pkk amacı bu gibi geliyor bana ama sana söylemeye gerek yok senin için tın nede olsa bütün müslümanalarda kürtlere karsı demeye getiriyor
![]() |
|
|
|
|
#4 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2010
Üye numarası: #495777 Yer: gelecek misin...?
Karma etkisi: 9694
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 968818
|
Alıntı:
benim gözümde yoktur birbirlerinden bir farkı..... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #73088 Yer: İSTANBUL/GAZİOSMANPAŞA
Karma etkisi: 54175
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5415322
|
bölüm kurallarına uıymayan konu.siyaset bölümü içinse mesaj sayısı yeterli değil.
konu kilit |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Cüppeli Ahmet Hoca'nın Fetullah Gülen Boykotu | lordvider | Güncel | 32 | 30-12-2009 22:34 |
| Fetullah Gülen & AKP & MİT & AKP Özel Örgütü’nün organize ettiği.... | (-S-A-S-24-) | Güncel | 4 | 16-06-2009 14:13 |
| PKK'nın Avrupa ve Amerika'daki örgütlerinin tam listesi | vet.ibrahim | Siyaset | 2 | 04-11-2007 00:57 |
|
|