Fikirlerinize ihtiyacım varArkadaşlar şimdi benim internetim kotalı. Evimin yakınında bir internet cafe var ve interneti çok hızlı dosyaları indirebiliyor. Arada film indirmem gerektiğinde deepfreezini kaldırdığım bir bilgisayar var ordan indiriyorum. Fakat bazen
Konu bayraak tarafından açılmış, 109 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Fikirlerinize ihtiyacım var konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 109. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2008
Üye numarası: #228706 Yer: Gostivar
Karma etkisi: 99
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 9538
|
Arkadaşlar şimdi benim internetim kotalı. Evimin yakınında bir internet cafe var ve interneti çok hızlı dosyaları indirebiliyor. Arada film indirmem gerektiğinde deepfreezini kaldırdığım bir bilgisayar var ordan indiriyorum. Fakat bazen sorun olabiliyor başka birisi o bilgisayara geçtiğinde torrentten indirdiğim dosyaları kaldırabiliyor.
Şimdi benim yapmam gerek şu: -Dosyalar indirilirken bilgisayarın arkaplanında indirilsin ve gizli bir klasöre kaydedilmesi. yani dosyanın başka kişiler tarafından silinmesini engellemem gerekiyor. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=515861 -internet cafe sahibi zaten hiç bişiden anlamıyor 6 aydır deepfreezsiz çalışıyor o bilgisayar ![]() -Ben şimdi herşeyi düşündüm ama bazı yerlerde takıldım. Şimdi internet download manageri pc ye kuracam. Indireceğim dosyaların linkini ekleyecem. O dosyaları indirdiğinde uyarı çıkıyor dosyalar indi diye. Birde Sağ alt köşede gözüküyor. Nasıl yapsam ki gözükmesin. Yada küçük bildiğiniz program yada yazdığınz script varsa işime yarayabilir. Teşekkürler |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2011
Üye numarası: #536115 Yer: trabzon
Karma etkisi: 4
![]() ![]() ![]() Karma: 263
|
dostum buna gerek yok aslında ikinci kullanıcı oturumuna aç sen yönetici ol cafeye gelen müşteriler kullanıcı olsun sen yöneticiye şifre koy onu açamayan diğerini kullanacak dolayısıyla senin dosyalar indirilse bile o pcye senden başka oturan kişi onları alamayazak oke...
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Yardım lütfen değerli fikirlerinize ihtiyacım var? | ugur876 | Donanım İnceleme | 2 | 22-06-2010 14:41 |
| wireless hakkında fikirlerinize ihtiyacım var | bezginn | Networking - Ağ Güvenliği | 4 | 10-04-2008 16:26 |
| arkadaşlar lütfen fikirlerinize ihtiyacım var ??? | silvertany | Cep Telefonları | 12 | 29-05-2007 12:57 |
| YA içim rahat etmedi fikirlerinize ihtiyacım var | __BOZO__ | Yardım | 6 | 30-05-2006 20:43 |
|
|