Fil suresindeki 2.fil vak'ası mı?ABD Mekke'yi vurmakla tehdit etti !!! http://www.ensonhaber.com//images/news/57671.jpg Amerikalı Cumhuriyetçi başkan adayı Tom Tancredo, başkanlığı kazanması halinde terörist saldırılara karşı gerekirse Mekke ve Medine'yi vurabileceğini savundu. Amerikalı Cumhuriyetçi başkan adayı Tom
Konu gokhan32 tarafından açılmış, 3629 kişi tarafından görüntülenip, 49 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Fil suresindeki 2.fil vak'ası mı? konusundaki toplam yorum: 49, okunma sayısı: 3629. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #82725 Yer: paylaşılamayan yalnızlık!!
Karma etkisi: 153
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 14676
|
ABD Mekke'yi vurmakla tehdit etti !!!
![]() Amerikalı Cumhuriyetçi başkan adayı Tom Tancredo, başkanlığı kazanması halinde terörist saldırılara karşı gerekirse Mekke ve Medine'yi vurabileceğini savundu. Amerikalı Cumhuriyetçi başkan adayı Tom Tancredo, başkanlığı kazanması halinde terörist saldırıları engellemenin en iyi yolu olarak başta Mekke ve Medine olmak üzere Müslümanların kutsal mekanlarını tehdit etme politikası izleyeceğini açıkladı. Amerika’nın Iowa eyaletinde belediye binasında taraftarlarına seslenen Tancredo, ABD’ye nükleer terörist saldırı ihtimalinin yakın bir ihtimal olduğunu ve Washington’ın bunu önlemek için derhal harekete geçmesi gerektiğini söyledi. Tancredo daha sonra konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Yönetim benim elimde olsaydı, ülkemize yönelik böyle bir saldırı olması durumunda Mekke ve Medine’ye saldıracağımızı açıkça ilan ederdim”. Cumhuriyetçi başkan adayı, ancak böyle bir tehdidin Amerika’ya karşı terörist saldırı düzenleme niyetindeki kişi veya kişileri durdurabileceğini öne sürdü. Amerika’daki insan hakları örgütleri ve Müslüman kuruluşları Tancredo’nun açıklamalarına büyük tepki göstererek açıklamaları sorumsuzluk olarak niteledi. Amerika-İslam İlişkileri Konseyi sözcüsü İbrahim Hooper, Tancredo’nun amacının İslam’a karşı düşmanlık besleyen yeni nesil seçmenin desteğini alabilmek olduğunu belirtti. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=151351 Kaynak |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #50243 Yer: Ankara
Karma etkisi: 20834
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2082174
|
Bu lavuğu başkan da seçerler... Terbiyesiz herif...
Bush yetiyordu zaten, dünyaya bir manyak daha geliyor galiba... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #132146 Yer: imde durmam!
Karma etkisi: 1513
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 150792
|
Mekke ve Medine sehirlerinin her kapisinda 2 Melek nobet tutuyor diye biliyorum...Yani kolay olmayacagini soyleyebilirim
![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #101602
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 33363
|
Eğer Amerika, Mekke' yi vurursa... Vay o Amerika' nın haline, Vay o Amerikalıyla işbirliği yapanın haline!
Allah' ın dediği olur... Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #69071 Yer: ZBFL
Karma etkisi: 132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 12485
|
Bütün müslümanlığı karşısına alabilecek güç tanımıyorum!
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Kalfası
|
Ben taniyorum bak adam aliyor
Muslumanlik dediklerin kimler?Araplarmi? dune kadar İngiliz ve Amerikan somurgesi olan Afrika ve Mısır ulkelerimi?Yoksa Orta doguda kendini korumaktan aciz ulkelermi? Musluman olan 3 ulke var yada 2 Birisi Turkiye digeri İran Digeride Belki Araplar... İranda cok kasiniyor kasiyacaklar gibi ama neyse... |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #69071 Yer: ZBFL
Karma etkisi: 132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 12485
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #63630
Karma etkisi: 1791
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 178106
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #84285
Karma etkisi: 9
![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 325
|
ArkadaŞlar Ben Bİr Konu AÇmiŞtim Uyan TÜrk GenÇlİĞİ Dİye Orda Ben Zamaninda Sİze Sİlaytlarla SÖylemİŞtİm EĞer Arama Yaparsaniz Bulursunuz Slaytimi Ben Daha Önceden Sİze Haber VermİŞtİm BÖyle BİrŞey OlocaĞini
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39488 Yer: kripton
Karma etkisi: 42827
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4280084
|
kabe şimdiye kadar defalarca yıkıldı yeniden yapıldı.. kimi zaman savaşlarla, kimi zaman sellerle vs vs..
yani amerikalıların attıkları bombalara dayanabileceğini sanmıyorum ki, zaten böyle bir operasyona girişemez amerika. zaten o toprakların kontrolü abd'de.. ![]() |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Forum Kalfası
|
Alıntı:
bomba atamazlar biz burada olduğumuz sürece sana dursun ali erzincanlının 52 gün şiirini tavsiye ediyorum bir kaç kez dinle |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2006
Üye numarası: #98609 Yer: İstanbul / Küçükçekmece / Tepeüstü
Karma etkisi: 11
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 597
|
Gokhan Sen Ole San Arkadaşim Amerika Ole Bir Kopek Bir Ülke Ki Gorun Türkiye Arap Ülkesine Girmesi İçin Amerika'ya İzin Verir Mekke'yi de Elini Kolunu Sallaya Sallaya Bombalar. Çünkü Amerika'nin İsteği Gene AKP'nin Türkiye'de İktidarliğini Devam Ettirmesi Ama Çok Kötü Olucak !!!
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=151351 Akp'nin Türkiye'de Sence İktidar Olunca Kim Kutladi Biliyor Musun ? Şaşirtici Sonuç Sadece AMERİKA !!! |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39488 Yer: kripton
Karma etkisi: 42827
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4280084
|
amerika'nın arabistan'a girmesi için birilerinden izin istemesine gerekl yok arkadaslar.. amerika zaten arabistan'da..
araplar amerikalılarla enseye şaplak ilişkisi içerisindeler..dediğim gibi, olmayacak bir operasyondur bu.. ve fakat olursa diye söylüyorum.. türkiye'den de kimsenin fedailiğinin yapılması beklenmemelidir. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Kalfası
|
Tarih hocamiz birseyler anlatmisti bize.1. Dunya savasinda buyuk bir orduyu ki o ordu baska cephelerde olsaydi heralde kazanirdik gibi gorunuyor.Tam olarak rakami unuttum.Kutsal topraklari ve kabeyi korumasi icin gonderilmistir.Fakat o topraklarin nankor insanlari lokmalarini bile paylasmamistir askerlerimizleki sonunda yok olup gitmistir ordaki askerlerimiz.O insanlar bize ole bir nankorluk yapmistir.Turk milletine oyle bir nankorlukten sonra bir daha yardm edilecegini sanmam.Onlar resmen sevine sevine girmistir amerikan mandaligina...
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|