Firefox cookies sorunuüstadlar bir sorunum var..facebook olsun youtube olsun giriş yapıyorum oturum sürekli açık kalsın seçiyorum ama firefox kapatıp açınca yaptığım giriş geçersiz oluyor kullanıcı adı parola hatırlıyor fakat tekrar giriş yapmak
Konu kerata22 tarafından açılmış, 288 kişi tarafından görüntülenip, 11 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Firefox cookies sorunu konusundaki toplam yorum: 11, okunma sayısı: 288. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2008
Üye numarası: #269044
Karma etkisi: 333
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 32988
|
üstadlar bir sorunum var..facebook olsun youtube olsun giriş yapıyorum "oturum sürekli açık kalsın" seçiyorum ama firefox kapatıp açınca yaptığım giriş geçersiz oluyor kullanıcı adı parola hatırlıyor fakat tekrar giriş yapmak zorunda kalıyosun...önceden herşey normaldi fakat bir anda nasıl olduysa bu hale geldi...mesela facebook yer imlerinde ekli halde firefox kapatıp açsam bile ona tıklayınca direk anasayfayı girebiliyordum,şimdi nedense böyle bir sorunum var...
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=518587 sadece sekme kapatırsam başka bi sitede gezinsem sonra tekrar facebook'a dönsem giriş yapmış kabul ediyor o zaman bi sorun olmuyo fakat dediğim gibi komple firefox kapatıp açınca geçersiz oluyor..ayarlara girdim acaba firefoxu kapatınca otomatik çerezleri siliyormu diye öyle bi seçenekte yok.. advanced systemcare, combofix denedim çözülmedi..firefoxu sil kur derseniz çok "yer imi çok var ve tema falan yüklü tekrar bunlarla uğraşmak istemiyorum ayrıca "FEBE eklentisi var yedek alıyormuş herhalde ama hiç kullanmadım bilemiyorum şimdi güvenemiyorum" basit bir çözüm yolu mutlaka olmalı ama bulamadım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
Üye numarası: #336256 Yer: Gök Kubbe İçinde
Karma etkisi: 129544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 12952933
|
Araçlar------------>Seçenekler---------->Gizlilik---------->Geçmişi hatırlayacak seçeneğini seçerek denermisiniz..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
|
evet hocam onuda dikkat etmiştim,hala aynı düzelmedi....hatta bu konuyu kontrol etmek için girdiğimden hesabımdan yine çıkış yapılmıştı,yani burası içinde aynı şey geçerli oldu :/
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2011
Üye numarası: #531886
Karma etkisi: 808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 80676
|
Araçlar------------>Seçenekler---------->Gizlilik---------->özel ayarları kullan -- firefox kapatılınca geçmişi sil yanında ki tık kaldır.......
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Üye
|
orda da tik yok hocam bu firefox'a ne olmuş böyle durduk yerde herşey eski ayarında zaten ama sorun devam ediyor ://
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Cool Üye
|
üstadlar sorun devam ediyor, bütün sitelerde tek tek uğraşmak gerçekten yorucu
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2011
Üye numarası: #565022
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
dostum CCleaner benzeri programlar kullanıyorsan ondanda olabilir
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2009
Üye numarası: #317664 Yer: in ne önemi var.
Karma etkisi: 58726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5871463
|
Firefoxta problem yok, sizin ayarlarınızda bir problem var. Araçlar - Seçenekler - Gizlilik - Firefox uygulması: Özel ayarlar kullanıyorsanız... Tutma sınırı:"süresi dolana dek" olarak işaretli olsun.
veya Araçlar - Seçenekler - Gizlilik - Firefox uygulması: Geçmişi hatırlayacak olarak ayarlayın. |
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
Cool Üye
|
Alıntı:
kullandım belki kayıt defteri sorunu varsa düzeltir diye..yine aynı ama combofixten şüpheleniyorum, internet download manager ile çakışması oldu onun çok dosyasını sildi ve firefox internet download manager görmemeye başlamıştı.. Alıntı:
combofix'in raporu: ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Other Deletions ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) c:\documents and settings\All Users\Application Data\TEMP c:\documents and settings\Roberto\Application Data\IDM\idmmzcc3 c:\documents and settings\Roberto\Application Data\IDM\idmmzcc3\chrome.manifest c:\documents and settings\Roberto\Application Data\IDM\idmmzcc3\chrome\idmmzcc.jar c:\documents and settings\Roberto\Application Data\IDM\idmmzcc3\components\idmmzcc.dll c:\documents and settings\Roberto\Application Data\IDM\idmmzcc3\components\iIDMMzCC.xpt c:\documents and settings\Roberto\Application Data\IDM\idmmzcc3\install.js c:\documents and settings\Roberto\Application Data\IDM\idmmzcc3\install.rdf c:\documents and settings\Roberto\Application Data\IDM\idmmzcc3\META-INF\manifest.mf c:\documents and settings\Roberto\Application Data\IDM\idmmzcc3\META-INF\zigbert.rsa c:\documents and settings\Roberto\Application Data\IDM\idmmzcc3\META-INF\zigbert.sf |
||
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2007
Üye numarası: #172167
Karma etkisi: 12629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1262436
|
Advanced system care kullanıyorum demişiniz bu programın ayar menüsünde bir değişiklik yapmadıysanız tarayıcılardaki geçmişi otomatik olarak siler(otomatik süpürme) ayarlarınızı bir kontrol edin
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Cool Üye
|
Alıntı:
wardoma bile aynısı oluyor, kullanıcı adı şifre hatırlıyor ama giriş yapılmış değil (beni hatırla seçtiğim halde) |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2007
Üye numarası: #172167
Karma etkisi: 12629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1262436
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Karışık Torrent Site Accountları - Kapan Alır | marlboro__ | Accounts | 115 | 24-05-2011 14:28 |
| Mozilla Firefox 3.5.2 kullanıcı adı sorunu.. | Artser | Programlar | 24 | 11-09-2009 12:43 |
|
|