Firefox Donma SorunuMerhaba arkadaşlar lafı uzatmadan konuya girmek istiyorum. Firefox kullanıcısıyım ve son 1 haftadır özellikle youtube'de video izlerken tarayıcı donuyor ve görev yöneticisinden görevi sonlandır diyerek kurtulabiliyorum. Ayrıca fizy'dede aynı sorunu
Konu kidvcmişel tarafından açılmış, 611 kişi tarafından görüntülenip, 14 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Firefox Donma Sorunu konusundaki toplam yorum: 14, okunma sayısı: 611. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2009
Üye numarası: #388495 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 363
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 36060
|
Merhaba arkadaşlar lafı uzatmadan konuya girmek istiyorum. Firefox kullanıcısıyım ve son 1 haftadır özellikle youtube'de video izlerken tarayıcı donuyor ve görev yöneticisinden görevi sonlandır diyerek kurtulabiliyorum. Ayrıca fizy'dede aynı sorunu yaşıyorum müzik dinlerken. Ancak anlamadığım sorun bilgisayarımda iyi donanımlara sahip. 4 GB Ram, i5 işlemcisi var. Yani normal bir durum değil. Ayrıca başka tarayıcılarda aynı sorunu almıyorum. Malum Firefox'u çocuğum gibi severim ve senelerdir kullanıyorum. Bırakmakta istemiyorum. Lütfen birisi yardım etsin bana. Flash tabanlı sitelerde böyle oluyor sanırım. Yani anladığım şey bu yönde. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2010
Üye numarası: #484380 Yer: LebiR...
Karma etkisi: 12555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1255073
|
çok öncelerde benim pc'de firefox açarken donuyordu.heryerde çözüm yazıyor fakat işe yaramıyor. Google Chrome kullanmanı tavsiye ederim
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #186253
Karma etkisi: 896
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 89120
|
bende aynı sorundan muzdaribim fakat duyduğuma göre 10. sürümünde bu sorun yokmuş onu denicem....
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2009
Üye numarası: #388495 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 363
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 36060
|
Maalesef 10.sürümü kullanıyorum aynı sıkıntı var...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2009
Üye numarası: #317664 Yer: in ne önemi var.
Karma etkisi: 58726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5871463
|
Javayı, flash playerı güncellemeyi deneyin.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #12746
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
bendede aynı sorun var.firefox 10 yüklü ve javanın en son sürümü yüklü.Ama java destekli sitelerde donuyor.Bu konuda internette biraz araştırma yaptım.Şu anda sorunun çözümü yok.Bu sorunu Adobe firefox'a,firefox adobe'ye suçu atıyor.Ama benim gözlemlediğim javayı en son sürümüne getirdikten sonra oldu.Eski versiyon java yükledim gene oldu.Demekki sorun firefoxta.Eski sürüm firefox kurup denemedim daha.Bence sizde bunu deneyin bakalım ne olacak
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
Üye numarası: #312953 Yer: GMG Garage
Karma etkisi: 40506
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4049798
|
firefox ilk başlarda süperdi ama sonradan bozdu. ama öyle böyle değil çok bozdu.. öyle bozduki biz bile inanamadık yani. çok kötü bozdu.
chrome reis.. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #66866 Yer: Antalya
Karma etkisi: 4745
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 473856
|
Chrome'a geçtim,mutluyum
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2010
Üye numarası: #514584 Yer: yalova
Karma etkisi: 2
|
flash paketi yükleyin sorun kalmasın foruma aratın bulacaksınız dostlar
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #92 Yer: istanbul
Karma etkisi: 3185
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 317676
|
firefox'u bende seviyordum ama bahsettiğiniz problemlerden illallah geldi, chrome'a geç kurtul diyorum.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2009
Üye numarası: #371358 Yer: KARTAL
Karma etkisi: 2822
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 281870
|
flash oynatıcılarını gözden geçirmeni öneririm. flash dosyaları frefox ile birlikte çalışmıyor diye biliyorum
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2009
Üye numarası: #394350
Karma etkisi: 69797
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6979033
|
Chrome plus kullanıyorum,mutluyum...
![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2009
Üye numarası: #317664 Yer: in ne önemi var.
Karma etkisi: 58726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5871463
|
Firefox güncellendi tekrar deneyin (v10.0.01), hoştur bende de böyle bir problem yok.
![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2008
Üye numarası: #268608 Yer: Bakırköy
Karma etkisi: 3755
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 375073
|
Abi donsada patlasada Firefox cuyuk evelallah
Adobe Flash diye bir şey geliştiriyor evlere şenlik birde dili var Action Script 3 core development için evlere şenlik. 1 yıl yazdım ve her yazdığımda nefret ettim. Firefox'u boşver dostum, kendi geliştirme ortamlarında yazdığın programları bile çalıştırırken crash ediyor ve kodlar Exception'a düşmeden devam edebiliyor. Ram düşmanı bu adobe cular Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] Bütün suç Adobe'un ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2009
Üye numarası: #362356
Karma etkisi: 0
|
Bu durum çözülüyor...Öncelikle donmanın sebebi 64 bit adobe flash... ekle kaldırdan adobe adına ne varsa silin.... sonra bu adrese girin: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] size 64 bit önerecektir indirmeyin... 32 bit windows 7 yi seçin indirin kurun..restart tamamdır... bir sıkıntı var şöyleki; Firefoxla youtube girdiğinizde sizden 64 bit adobe flash indirmenizi istiyor, görmezden gelin... Not: firefox donduğu zaman görev yöneticisinden Plugin Container dosyasının görevini sonlandırın...
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Firefox cookies sorunu | kerata22 | Donanım, Yazılım ve Internet | 11 | 06-01-2012 19:52 |
| Mozilla Firefox Donma Sorunu. | onedeath | Programlar | 30 | 16-10-2010 21:44 |
| usa hacked loggsss | razor1911 | Accounts | 10 | 03-03-2010 17:09 |
| Mozilla Firefox 3.5.2 kullanıcı adı sorunu.. | Artser | Programlar | 24 | 11-09-2009 12:43 |
| Firefox sorunu. | mawi' | Yardım | 7 | 12-03-2009 23:09 |
|
|