fiziksel snifferarkadaşlar fiziksel sniffer yapmak istiyorum bana bu konuda yardım olabilir misiniz acaba?
Konu hacker-inside tarafından açılmış, 581 kişi tarafından görüntülenip, 6 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
fiziksel sniffer konusundaki toplam yorum: 6, okunma sayısı: 581. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #50592
Karma etkisi: 2589
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 258010
|
arkadaşlar fiziksel sniffer yapmak istiyorum bana bu konuda yardım olabilir misiniz acaba?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25757 Yer: C:\perl\bin>
Karma etkisi: 22547
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2253264
|
Fiziksel sniffer derken ne demek istediği anlamadım,,konuyu biraz daha açabilir mi
sin? saygılar |
|
|
|
|
|
#3 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19756
Karma etkisi: 7746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 773439
|
fiziksel sniffer mı ? nasıl yani?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #3251 Yer: le Bir Ederim LAN burayı
Karma etkisi: 858
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 84672
|
fiziksel sniffer benim bildiğim Ağ seviyesi protokolleri veri transferi islemini kullanicidan gizli olarak yaparlar ve bazi ağ araçlari kullanilmadan farkedilemezler. Bunları izlemeye yarayan sistemlere Sniffer'lardir. Sniffer bir cihaz yada bir yazilim olabilir ve ağ üzerindeki tüm veri iletisimini izlemeye yarar. Bu araçlarin kullanilis maksadi ağda meydana gelebilecek hatalari tespit etmek ve çözmekti benim bildiğimde daha önceden bir cihaz la bu sistemi denemedim.
sniffer sistemi birde msn de ve bu tarz programlarda konuşmaları vs.. izlemek içinde kullanılıyordu ve ayrıca herhangi bir kişi ile msn de örneğin dosya paylaşımı Kazaa gibi programlarda birinden dosya cekerken kişinin ip nosunu göstermeyede yaradiğini biliyorum. Önerebileceğim Sniffer programı istersen şunu tavsiye edebilirim. Buradan indirebilirsin |
|
|
|
|
|
#5 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
|
Leke bu bizim bildiğimiz sniffer
fizikseli ne bunun ? Öyle bişey varda benmi bilmiyorum acaba bak merak ettim hemen öğrenmeliyim hacker-inside da bi baksa cevaplasa güzel olucakta neyse |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #50592
Karma etkisi: 2589
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 258010
|
yani sadece porgram değilde mesela bir pc le printer arasına ek bir parça yerleştirip pcden printera giden dosyaları başka bir pc ye yönlendirmek yada belli bir hafıza içinde tutmak(flash bellek veya harddsik gibi) başka bir örnekle internet kablosunun üzerine yada kasadaki internet kablosuna(buna kasa içindede diyebiliriz) bir parça konuş aradan geçen verileri başka bir pc ye yönlendirmek yada belli bir hafıza içinde tutmak
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=122389 buna fiziksel sniffer deniyor ama nasıl yapıldığını bilmiyorum :'( |
|
|
|
|
|
#7 |
|
1st Class WarrioR
|
hacker-inside valla öyle bişey bilmiyorum ben ama dediklerinin hepsi programla yapılıyo ama hardware olarak öyle bişey bilmiyorum üzgünüm =/
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|