FlatCast Kullanıcılarına Bir Soru [YARDIM]Arkadaşlar öncelikle meraba flatcast kulanıcılarına bir kaç sorum olucak: 1-Flatcast sitesinden bir radyo kurdum yalnız bu radyoyu diğer kişiler nasıl dinleyebilir ? 2-Diğer radyo kuran üyelerin çoğunun internet sitesi var
Konu darkness034 tarafından açılmış, 89 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
FlatCast Kullanıcılarına Bir Soru [YARDIM] konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 89. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2011
Üye numarası: #524746
Karma etkisi: 5124
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 512136
|
Arkadaşlar öncelikle meraba flatcast kulanıcılarına bir kaç sorum olucak:
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=520384 1-Flatcast sitesinden bir radyo kurdum yalnız bu radyoyu diğer kişiler nasıl dinleyebilir ? 2-Diğer radyo kuran üyelerin çoğunun internet sitesi var radyoyu yayına sokmak için sitemi kurmak gerek ? Arkadaşlarla bir karar aldık ve okulun bir radyosu olmasına karar verdik ama nasıl yayına sokabilirim bu soru aklımı çok karıştırdı.. Kullananlar veya kullanmayıpta bilenler olursa lütfen yardımcı olsun bu haftasonuna kadar halletmem lazım işi Saygılar... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2011
Üye numarası: #555918
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
öncelikle kurdugun radyonun wep sitesini de yayinlamak icin ücretsiz yada ücretili site icinde flatcast gelen sid numarasini eklemen lazım ilk basta o isi halet ben yapmam dersen yardimci olurum
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2011
Üye numarası: #524746
Karma etkisi: 5124
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 512136
|
Bu konuyla ilgilenirseniz gerçekten çok sevinirim...
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Tükçe, Geometri, Biyoloji INTERaktif Soru Bankası | epistle | Sınavlar ve Sınavlara Hazırlık | 7 | 14-02-2011 19:46 |
| EMOSİS Soru Bankası Yazılımı | merthinyo | Sınavlar ve Sınavlara Hazırlık | 1 | 09-10-2010 12:56 |
| ÖSS - Mat&Geo - Piyasadaki Tüm Yayınlar(PDF) | fakirbok | E-book | 21 | 27-09-2010 15:26 |
| Bir Evetçiden Hayırcılara 5 Soru..! | veznedar1 | Siyaset | 12 | 03-09-2010 14:47 |
| ÖSS'de Soru Sayısı Değişti | J3ay_X | Güncel | 5 | 17-02-2009 21:40 |
|
|