font yardımıarkadaşlar ben bu akademianın öss için olan setini çekmiştim.. fakat başlangıç cd sini yüklerken http://img167.imageshack.us/img167/248/dfva1.jpg böyle bi uyarı verior tamam didikten sonra tekrar aynı mesaj.... sorunun kaynağı ise: şu dosyaların
Konu ANDR0MEDA tarafından açılmış, 1665 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
font yardımı konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 1665. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #95272 Yer: Unknown
Karma etkisi: 1420
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 141316
|
arkadaşlar ben bu akademianın öss için olan setini çekmiştim.. fakat başlangıç cd sini yüklerken
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=139770 ![]() böyle bi uyarı verior tamam didikten sonra tekrar aynı mesaj.... sorunun kaynağı ise: şu dosyaların sistemde olması gerekliymiş fakat bende yok Windows\Temp dizini altında Sebit’e ait 4 adet font dosyasınin atfs.ttf (ArialTur for Sebit) atfsb.ttf (ArialTur for Sebit Bold) atfsbi.ttf (ArialTur for Sebit Bold Italic) atfsi.ttf (ArialTur for Sebit Italic) Bu fontların Windows\fonts dizini altına kopyalanması gerekliymiş benim istediğim eğer elinizde varsa bunları upload edermisiniz... |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #68634 Yer: Beyoğlu
Karma etkisi: 2696
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 268710
|
Anladığım kadarıyla zaten sizin Windows\Temp dizinine bu fontlar kopyalanmış. Siz orada bu fontları alarak C: Windows\Font dizinine kopyalamanız gerekiyor.
Baktınızmı aceba? Alıntı:
Düzenleyen inanhuseyin : 27-05-2007 at 19:26. Sebep: ek bilgi |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
|
evet arkadaşım ordan okumuştum bende sorunu fakat Windows\Temp dizinininde font lar gözükmüor bu yüzden uplamanızı istemiştim
font klasöründe ordA yazanlardan sadece bunlar var atfsbi.ttf (ArialTur for Sebit Bold Italic) atfsi.ttf (ArialTur for Sebit Italic) Düzenleyen ANDR0MEDA : 27-05-2007 at 19:48. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19215 Yer: Broadcast (255.255.255.255)
Karma etkisi: 352
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 34262
|
AKADEMEDIA KURULUMU SIRASINDA KARŞILAŞILAN PROBLEMLER
SORUN 1 :Akademedia Kurulum aşamasında “Fontlar Yükleniyor” mesajı geliyor ve “Tamam” düğmesine basıldığında aynı mesaj geliyor ve ardından yükleme bir kısır döngüye giriyor ise… 1) Lütfen aşağıdaki dosyaların Windows\fonts dizini altında olup olmadığını kontrol ediniz. Eğer dosyalar var ise, atfs.ttf (ArialTur for Sebit) atfsb.ttf (ArialTur for Sebit Bold) atfsbi.ttf (ArialTur for Sebit Bold Italic) atfsi.ttf (ArialTur for Sebit Italic) bu dosyaları siliniz ve Akademedia yükleme işlemine yeniden başlayınız.. 2) Lütfen Windows\Temp dizini altında Sebit’e ait 4 adet font dosyasınin bulunup bulunmadığını kontrol ediniz. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=139770 atfs.ttf (ArialTur for Sebit) atfsb.ttf (ArialTur for Sebit Bold) atfsbi.ttf (ArialTur for Sebit Bold Italic) atfsi.ttf (ArialTur for Sebit Italic) Bu fontları buldunuz ise, lütfen Windows\fonts dizini altına kopyalayınız. Akademedia’yı çalıştırınız. Bu sorunuzu çözmez ise lütfen bir sonraki adıma geçiniz. 3) Eğer yukarıda adı geçen fontlara ulaşamıyorsanız, font dosyaları size e-mail aracılığı ile gönderilebilir. Lütfen info@sebit.com.tr adresine sorununuzu içeren bir mesaj gönderiniz veya Akademedia Bilgi Hattı'nı 0.312.292 62 92’den arayınız. bi mail at istersen |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
|
peki arkadaşım ben onu son çare olarak düşünmüştüm ama öyle yapıcaz artık yinede sağolun ilginiz için
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2010
Üye numarası: #443535
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Widows 7 kullanıyorsan veya diğerleri yönetici izni ile yükle bende öyle yaptım o sorun çıkmadı.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|