FormBuddy Fakeleri Şikayet (Resimli)Merhabalar bu yazımda Fake ( Sahte ) sayfa kullanarak insanların Facebook profillerini ele geçirmeye çalışan kişilerin sayfalarına rastladığımızda yapabileceklerinizi göstereceğim. Başımdan geçen bir olay ile birlikte anlatayım. Olay çok basit.
Konu ExSeLaNs35 tarafından açılmış, 490 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
FormBuddy Fakeleri Şikayet (Resimli) konusundaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 490. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2009
Üye numarası: #333738 Yer: İzmir
Karma etkisi: 2606
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 260299
|
Merhabalar bu yazımda Fake ( Sahte ) sayfa kullanarak insanların Facebook profillerini ele geçirmeye çalışan kişilerin sayfalarına rastladığımızda yapabileceklerinizi göstereceğim.
Başımdan geçen bir olay ile birlikte anlatayım. Olay çok basit. Bir sayfa sahibi " Sözde " hakaret ediyor dediği bir sayfa linki paylaştı ve bu sayfayı şikayet etmemi istedi. Bu linke tıkladığımda beni bir sayfaya yönlendirdi. Sayfayı açtığımda Facebook giriş ekranının aynısı bulunuyordu Ve bir hata ile karşılaşıldığını bu yüzden de tekrar giriş yapmam gerektiğini söyleyen bir yazı vardı. ![]() Tabi Ben Bunun Kandırmaca Olduğunu İlk Gördüğümde Anladım. Çünkü En Başta Tarayıcımın Adres Çubuğuna Baktığımda Adresin Facebook’la Alakası Olmadığını Gördüm . Biraz İncelemek İstedim Ve Sayfa Kaynağına Girdim. ( CTRL+U )![]() Bu Sahte Sayfa Formbuddy.Com Sitesinin Ücretsiz Sağladığı Formu Kullanarak Bilgileri Ele Geçirmeyi Düşünüyordu. Formbuddy.Com Sitesi Gerçekten Güzel Bir Site Legal Ve İllegale Gerçekten Önem Veriyor. Eğer Dolandırıcılık İçin Yapılmış Sahte Bir Sayfada Kullanılan Kullanıcı Adını Şikayet Ederseniz 1 Gün İçinde o Kullanıcıyı Banlıyor ( Engelliyor )lar. Yukarıdaki Resimde Kırmızı Alan İçerisinde Gösterdiğim Kısımdaki value="dqkn123321" Sahtekarımızın Kullanıcı Adı. Bu Adımdan Sonra Yapmamız Gereken Formbuddy.com sitesine girerek. Bu Sahtekarı Alttaki Resimlerde Olduğu Gibi Şikayet Etmek. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=511639 ![]() Formbuddy.com sitesine Girdikten Sonra Kırmızı Alan İçindeki " Report Abuse " Tıklıyoruz. Ardından : ![]() Bu Formu Doldurup " Send Message " Tıklıyoruz. Ve Cevabı Bekliyoruz. Cevap En Geç 2 Gün İçinde Gelmektedir. Bana 2 Saatte Cevap Verdiler. İşte Gelen Mail : ![]() Burada Kullanıcı Adının Silindiğini Belirtiyor. Düzenleyen ExSeLaNs35 : 13-11-2011 at 15:17. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| RTÜK'e en çok hangi diziler şikayet edildi? | O-VARLI | Güncel | 15 | 19-11-2010 23:57 |
| Sigarada resimli uyarı uygulaması yarın başlıyor | (-S-A-S-24-) | Güncel | 6 | 30-04-2010 21:42 |
| Her Şeyden Şikayet Eden Biz Türkler | hiphopcem | Genel | 0 | 02-05-2009 02:48 |
| Yerli Dizilere şikayet Var!.. | farego | Diziler | 12 | 02-02-2008 01:29 |
| RTÜK’e şikayet yağıyor... İşte şikayet edilen programlar... | sinekwalesi | Güncel | 4 | 11-10-2006 08:59 |
|
|