Fortigate engelinden kurtulmama yardım edinMerhaba arkadaşlar şimdi kurumumuzda fortigate kurulu yani fiziksel adresteki ağ kimliği tanımlı olan pcler sadece internete erişim sağlayabiliyor.Eğer fiziksel adresiniz tanımlı değilse internete girmiyoruz. Yardım istediğim konu bu engellere takılmadan
Konu umti tarafından açılmış, 3763 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Fortigate engelinden kurtulmama yardım edin konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 3763. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #8479
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Merhaba arkadaşlar şimdi kurumumuzda fortigate kurulu yani fiziksel adresteki ağ kimliği tanımlı olan pcler sadece internete erişim sağlayabiliyor.Eğer fiziksel adresiniz tanımlı değilse internete girmiyoruz.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=126530 Yardım istediğim konu bu engellere takılmadan internete bağlanabilecek bi program var mı yada bi yol var mı bilen bi arkadaş olursa sevinirim |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #3302 Yer: istanbul
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -974
|
büyük ihtimalle gateway'iniz fortigate'tir yani internete çıkmak için tek yol odur ondan geçmeden bir sonraki adıma geçmen local üzerinde mümkün değildir.
Tabi mantıklı ve doğru birşekilde tanımlama yapıldıysa. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2006
Üye numarası: #97821
Karma etkisi: 29
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2333
|
Yok kardeşim ondan kurtuluş imkansız gibidir.
Malum sadece donanımsal değil yazılım olarak da çok sağlamdır. Saygılar. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #62806
|
Arkadaşlar sağlam bir fortinet in kurulum şeması var mı arkadaşlar?
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47801 Yer: im KALBİN
Karma etkisi: 44090
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4407476
|
Alıntı:
Kolay gelsin. Edit: Aşağıdaki linkten Fortigate ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. http://www.wardom.org/fortigate-kuru...ml#post1144619 Düzenleyen ESTERGON : 27-03-2007 at 18:28. Sebep: link ilave ettim. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #196055
|
Fortigate ile ilgili en geniş bilgi platformu www.bilginipaylas.com
Sitede fortigate hakkında aradığınız herşeyi bulabilirsiniz. Fortigate in sifresini kırmak mümkündür.Fakat fiziksel olarak bağlı olmanız gerekir Fortigate Admin Şifresini Kırma (Password REcovery) Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=126530 Burda anlatılanlar tamamen bilgilendirme amaçlıdır.Yapılan çalışmadan doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu değildir. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|