Fortran Hakkinda BilgiARKADAŞLAR DERS OLARAK FORTRAN DİYE BİŞİ ALIYORUM:mad: BU PROGRAM İLE İLGİLİ BİLGİ SAHİBİ OLAN BİRİ VARSA BANA YARDIMCI OLABİLİR Mİ?DERSTEN GEÇEN ÇOK AZ KİŞİ VAR:eek: E-BOOK OLARAK BİLDİĞİNİZ Bİ KAYNAK
Konu y_can tarafından açılmış, 2431 kişi tarafından görüntülenip, 27 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Fortran Hakkinda Bilgi konusundaki toplam yorum: 27, okunma sayısı: 2431. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #99891
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
ARKADAŞLAR DERS OLARAK FORTRAN DİYE BİŞİ ALIYORUM BU PROGRAM İLE İLGİLİ BİLGİ SAHİBİ OLAN BİRİ VARSA BANA YARDIMCI OLABİLİR Mİ?DERSTEN GEÇEN ÇOK AZ KİŞİ VAR E-BOOK OLARAK BİLDİĞİNİZ Bİ KAYNAK VARSA ADRESİNİ VEREBİLİRSENİZ SEVİNİRİM HERKESE ŞİMDİDEN ÇOK TEŞŞEKKÜR EDERİM |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #16462 Yer: eXCaLiBuR
Karma etkisi: 320
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 31036
|
hangi üniv
sana napıcağını söliyim. sınavdan önce toplasan bi 10 sayfa ders notu vardır. onları ezberliceksin sonra sınavda sallıcaksın. ama burda önemli olan soruları boş bırakmamak. hepsini doldur ben öle geçtim![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9764
Karma etkisi: 74714
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7465394
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47801 Yer: im KALBİN
Karma etkisi: 44090
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4407476
|
Kardeşim Fortran benim ilgi alanıma giriyor.
![]() Ben bununla kafayı yiyecektim. ![]() Ek te notlar var, kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1196 Yer: Aydın
Karma etkisi: 10701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1068802
|
FORTRAN :S:S:S:S
Hala dersini mi veriyorlar onun ![]() ![]() 80 li yılları geçeli hayli oldu ama ![]() ESTERGON hocam eski fortculardandır ![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4407476
|
Alıntı:
Haklısın hala dersini veriyor olmaları ilginç. ![]() Ama bir çocuğun yürüyebilmesi için önce emeklemesi gerekiyor. Sen iyi bilirsin ki hatta emekleyebilmek için de Basic, PL/!,Cobol ve özellikle de Asembly dillerini de bilmek gerekiyor. Yeni yetme programcılar Dos komutlarını bile bilmiyor. Hiç unutmam birgün yeni mezun bir arkadaş geldi RM-Cobol ile MS-Cobol arasındaki farkı bilmiyordu. Neyse konuyu uzattım, kısa keselim, ThEBLaCkDeaTH senin memleketinin işi olsun. ![]() Konuyu açan arkadaş, eğer bu notlar yeterli değilse yeni dökümanlar verebilirim. Kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1196 Yer: Aydın
Karma etkisi: 10701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1068802
|
Hocam anlamadığım konu fortran ın piyasada ki yeri ne şu an bana kalırsa artık gereksiz :S Tmm temeli sağlam almak gerekiyor doğru fakat Basic den gelen temel herşeye yeter
Cobol ile unix te karşılaşılabilir ama o da artık aksakallı dede oldu ![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=163617 Şimdi ki programcılar uml in ne olduğunu bilmiyor hocam bırakın temeli Neyse prison break ın s3 02 bölümü çıkmış onu izleyeyim yoksa biticek hayatımız ![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2007
Üye numarası: #128967
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3430
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
En Agresif Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #66357 Yer: AYDIN
Karma etkisi: 26968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2695061
|
Bizde de vardı... Neyse ki hoca daha önceden sorular verdide onların içinden sordu..
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #99578 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 2848
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 283847
|
Alıntı:
Teşekkürler ESTERGON kardeş notları arıyanlara yardımcı olacaktır.....Fakat bunun derslerini verdikleri gibi verilen dersten ögrenciler bişey alamıyor veya aldıkları şeyi uygulamakta zorluk çekiyorlar buda bir sorun....Saygılar... |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Moderator
|
Arşivime bakıyorum bu arada elime geçenleri buraya atıyorum. İlişikteki Fortran ile ilgili bir e-kitaptır. Kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #101602
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 33363
|
Herkes fortron görmüş... Bizim yaşlı prof başka dil bilmiyordu, o yüzden bu fortran denen yeteneksiz dili biraz öğrenmiştik!
Estargon sen de mi programcısın ben seni tarih öğretmeni tahmin ediyordum! Konuyu dağıttım kusura bakmayın! Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=163617 açık kaynak göstercem ama neyse: http://grdelin.phy.hr/~ivo/Nastava/N...90Tutorial.pdf |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39488 Yer: kripton
Karma etkisi: 42827
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4280084
|
taa 99'da ben de gördüydüm o dersi. hala mı veriyorlar??
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9764
Karma etkisi: 74714
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7465394
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #46260
![]() Karma: 10
|
Bende bir programcıyım ama hiç fortran görmedik zaten okuduğum okulda bi boka yaramıyor neyse bilgi paylaşmak içindir zaten fazla bilgide öz çıkarmaaz onun için yani paylaşım için saolllllunuz
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|