Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL!
Forum kopyalamasıArkadaşlar selam, Doğru yerde mi açıyorum bilmiyorum.. Yanlış yerde ise kusura bakmayın.. Moderatörü olduğum bir forumumuz bulunmakta... Yönetici olan arkadaşımız malesef artık forumla ilgilenmiyor ve bizlerde gerekli işlemleri yapamıyoruz. Açıkçası |
|
|||||||
Forum kopyalaması konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 253. |
|
|
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2009
Üye numarası: #401326
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Arkadaşlar selam,
Doğru yerde mi açıyorum bilmiyorum.. Yanlış yerde ise kusura bakmayın.. Moderatörü olduğum bir forumumuz bulunmakta... Yönetici olan arkadaşımız malesef artık forumla ilgilenmiyor ve bizlerde gerekli işlemleri yapamıyoruz. Açıkçası bu bilgisayar işinden de çok anladığım söylenemez. Ama elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalısıyoruz. Sorum şudur; forumumuzda paylaşılmış birçok bilgi var bu bilgileri kaybetmeden forumumuzu kullanmaya devam etmek ve geliştirmek istiyoruz. Fakat dediğim gibi yönetici kısmındaki arkadaşımıza ulaşamadığımızdan dolayı bu mümkün olmuyor bizde forumu olduğu gibi kopyalayarak başka bir adresde kullanmayı düşünüyoruz. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=355162 Bu mümkün müdür? nasıl yapılır? Şİmdikten teşekkürler ilginize ve yardımlarınıza.... Düzenleyen blackcat_745 : 01-03-2010 at 20:52. Sebep: ekleme |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2009
Üye numarası: #389485
Karma etkisi: 340
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 33739
|
sanmıyorum oyle bır sey olacagını ama bılenler vardır belkı
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #60183 Yer: Sisli/Istanbul
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3777416
|
Elinizde sitenin Cpanel şifresi var mı? Varsa eğer panelden yedek alıp bu işlemi kolaylıkla yapabilirsiniz.
Alternatif olarak FTP programlarıyla siteye girebiliyorsanız eğer forum klasörünü komple indirip açacağınız sitede kullanabilirsiniz. Aklıma gelen son yol ise admin panelinden yedek alıp forum database'ini kullanabilirsiniz. Umarım sorununuza yardımcı olur bu anlattıklarım ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2009
Üye numarası: #367773 Yer:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3714596
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası