forumda pc hackleyen varmı?:mad: arkadaşlar yeni başlayanlardan değilim aslında,uzun zamandır uğraşıyorum,keylogger dediğimiz programları serverl yedirmek için,inanın okadar çok program denedimki,hiçbir şekide sonuç alamıyorum,şuna inanmaya başladım,bu forumlardaki hackle ilgili konular hep birbirinden alıntı ve
Konu berrakturkey tarafından açılmış, 2087 kişi tarafından görüntülenip, 26 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
forumda pc hackleyen varmı? konusundaki toplam yorum: 26, okunma sayısı: 2087. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2007
Üye numarası: #114883
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
arkadaşlar yeni başlayanlardan değilim aslında,uzun zamandır uğraşıyorum,keylogger dediğimiz programları serverl yedirmek için,inanın okadar çok program denedimki,hiçbir şekide sonuç alamıyorum,şuna inanmaya başladım,bu forumlardaki hackle ilgili konular hep birbirinden alıntı ve sahiden kullanabilmek imkansız,sinirlerim oynuyor ,artık birine yedirmeyi geçtim kendi pc de çalıştırabilsem bile sevinicem,ama nerde ,benim gibi düşünenler varsa lütfen birşeyler yazsın,ya da hayır ben kullanıyorum o tür programları diyenler deyazsın: |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #91404 Yer: Arçelik-Beko Yet.Ser.
Karma etkisi: 6523
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 651500
|
kendin program yazmadıgın sürece bu tür işlerle uğraşma bence
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #79713
Karma etkisi: 6
![]() Karma: 41
|
haklısın kardeşim onların çoğu birbirinden alıntı bi yazıyı başka bir sitedede görebiliyorsun hatta aynı yazıyı aynı sitede birkaç defa gördüğüm bile oldu ama o yazılanlarda işe yaramıyor değil. bağzıları çok ayrıntılı açıklıyor bağzıları üstten üstten açıklıyor eğer sende ayrıntılı açıklayan bi konu görürsen eminim sende en azından kendini hackleyebilirsin
denemeye devam ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #90667 Yer: Alanya
Karma etkisi: 596
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 59028
|
bence siz önce keylogger'ı çalışdırmayı öğrenin sonra millete çamur atın burda kimse gaza gelmez gençler
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2006
Üye numarası: #52891
|
arkadaşlar;
elin gavurları atamızla dalga geçiyor hakaret ediyorlar,kutsal dinimize ecdadımıza laf atıyorlar siz kalkmış kendi kardeşlerinizin pc lerini hacklemeye çalışıyorsunuz.Gelin bir olalım düşmanlarımızı hackleyelim o zaman sizi kutlarım |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
|
[quote=toxic5353;1158232]kendin program yazmadıgın sürece bu tür işlerle uğraşma bence
[/QUOaynı fikirdemisin benimle o zaman |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #90114
Karma etkisi: 12
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 626
|
bi kere şöle bişe var adamda anti virüs varsa illa yeni bir virüs yazmak zorundasın...
Anlayacağın virüsleri kendin yazabilmelisin ki ben daha yazamadım ![]() Ve hiç gerek yok bu tür işlemlere tabi bilgi çalmak istemioyrsan... Ki bu da tartışılcak bi konu ... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Çırak
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Photoshop Üçüncüsü
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #102187 Yer: C:\Perl\Bin
Karma etkisi: 92
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8624
|
Şu an piyasadaki keyloggerlar falan hikaye hepsi yakalanıyo daha önceleri bu forumdaki japon ark. ın yaptığı bi keylogger vardı tabi o zamanlar antilere yakalanmıyodu o prog sayesinde tüm meselelerimi çözdüm ama şu an o da antilere yakalanıyo yeni ve işe yarar bi prog beklemektense kendi keyloggerini kendin yaz derim..
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2007
Üye numarası: #103998 Yer: GABAR'da PUsU da
Karma etkisi: 38
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3204
|
kardeş bir sistemin nasıl çalıştığını bilmeden onu alt edeceğini bilemezsin tamamı oku dun demek ki bidaha bidaha okuyacak sın bıkmak sıkılmak yok tamammı istersen hackerların hayatlarını oku hepsi inatçı insanlar
bıkmak yooooook oke |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #107881 Yer: HATAY
Karma etkisi: 258
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 25257
|
Alıntı:
HAKLISIN BAŞLAYALIM ARTIK BAK BURADAN http://www.wardom.org/gercek-tukiye-...i-t129768.html |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #49273 Yer: izmir
Karma etkisi: 12
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 571
|
berrak turkey___proratın full sürümlerini veya backdoor u dene.ben bunlarla onlarca pc hacklemiştim.server yap at sonuç alamazsan başka bi server yap.sonun da çalışan bir server bulacaksındır.....
iyi şanslar |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2007
Üye numarası: #114764 Yer: İST./B.Çekmece
Karma etkisi: 8
![]() ![]() ![]() Karma: 209
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2005
Üye numarası: #34645 Yer: dev/semy
Karma etkisi: 61
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5453
|
Arkadaşlar,
Bu tür keylogger,spy gibi yazılımlar kullanırken dikkat ediniz.Ve elinizden geldiğince kullanmamaya gayret ediniz.Eğer gerçekten Hack gibi bir olay boyutuna geçmek istiyorsanız.Programlama bilginiz olmalı.Ve mümkün olduğunca kendi programlarınızı kendiniz kodlayınız.Ve mümkün olduğunca Unix ve Türevlerinde çalışınız. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #67660
Karma etkisi: 8
![]() ![]() Karma: 165
|
kardeş kimse kimse ye programıvermez hele kendi yaptığı programı verseydi çocuk oyuncağı olurdu...
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|