Fraps 3.4.3 Full Resimli anlatım Oyunda video çekme(kendi anlatımım)Program Tanıtımı: Fraps adlı program oyunlarda video çekmenize yarayan bir programdır. Programdaki ayarlamaları yaptıktan sonra oyuna girip ayarladığınız tuş ile kaydı başlatabilir ve durdurabilirsiniz. Önemli Notlar: Kısıtlı sürümde 30 saniye
Konu FatalRevenge tarafından açılmış, 1382 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Fraps 3.4.3 Full Resimli anlatım Oyunda video çekme(kendi anlatımım) konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 1382. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2011
Üye numarası: #546305 Yer: Mersin
Karma etkisi: 76
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7509
|
Program Tanıtımı: Fraps adlı program oyunlarda video çekmenize yarayan bir programdır. Programdaki ayarlamaları yaptıktan sonra oyuna girip ayarladığınız tuş ile kaydı başlatabilir ve durdurabilirsiniz.
Önemli Notlar: Kısıtlı sürümde 30 saniye kayıt yapabiliyorsunuz eğer daha uzun süre kayıt yapmak isterseniz programı 37$ karşılığında satın almalısınız.(Hangi programa para verdikki buna verek )![]() Evet arkadaşlar daha önceden bu program wardomda vs sitelerde verilmiş ama çoğu sitede linkler kırık ve trojenli veya eski programlar olabiliyor. Ben simdi size programın tanıtımını ve full sürümünü verecegim. Fraps programı oyunlarda ekranın videosunu veya resmini yakalayan bir programdır. Bu program rakiplerinden farkı kullanım kolaylığı ve video kalitesi diyebiliriz(özellikle kullanım kolaylığı) PROGRAM KULLANIMI İndirme, yüklemi işlemini gerçekleştirdikten sonra programı direk açıyoruz(sadece setup vardır serial key istemez) ![]() 1) Folder to save movies in: Video çektikten sonra kayıt edileceği dizini belirtiyoruz. 2) Video Capture Hotkey: Bu tuş video başlama ve sonlandırma tuşudur.Video sonlandırılınca otomatik olarak belirttiginiz dizine video kaydolunur. 3) Video Capture Settings: Burada fps ayarlıyoruz. Fps hakkında bilginiz yoksa 30 yapın gitsin . Ayrıca ben full-size yaptım half-size ise video boyutunu yarıya düşürür ama zaten video boyutunu baya düşürcez ama siz genede çok daha küçük istiyorsanız half size seçenegini tıklatın.(Önerim full screen yapmanız zaten half yapınca ne demek istedigimi anlarsınız )Evet arkadaşlar şimdi oyunumuza girdik sol üst köşede gördügünüz gibi sayı çıktı F9 a bastıgımızda bu sayı kırmızıya döner ve kayıt başladı anlamına gelir geri durdugumuzda ilk sarı halini alır.(Ayrıca bunu gizlemek için programdan fps bölümüne geliyoruz sağ tarafta Hide overlay yazısının yanındaki tike tıklıyoruz veya ordaki ekrandan sayının durcağı yeri belirleyebiliriz.) Tek sorun var arkadaşlar çektiğimiz video boyuları inanılmaz büyük oluyor 30sn lik bi video yaklaşık 600mb gerisini siz tahmin edin nese şimdi bu sorunu nasıl halletcez ona bakalım VİDEO BOYUT KÜÇÜLTME Evet arkadaşlar başka sitelerdede araştırdıysanız bu konuda çeşitli rivayetler var ![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=487923 Ben size Total video converter ile video küçültme yolunu anlatacağım(ayrıca bu programın bir sürü özelligi yanında cabası) Şimdi videoyu çektik varsayalım 600mb tuttu bu masaüstünde beklesin. Şimdi programın kullanımına gelelim setup u kurduktan sonra programını açıyor ve seriallerden birini giriyoruz ve program başlıyor.(anlatımlar resimli olsun artık daha iyi oluyor)(linki ben veremeyeğim isteyen özelden ulaşsın) ![]() ![]() The End Evet arkadaşlar gösterdigim ayarlarla çeviri yaptıgımızda 18mb oldu. Baştada söyledigim gibi full-size'i half-size yaparsanız bu boyut 9 a kadar iner. tabi burda çevirdigimiz video kaliteside önemli low-normal-high gerisi size kalmış kurcalayın biraz kimsenin anlayamacagı bir sey degil. Anlamadığınız bir şey olursa bu konu altından sorunları yazabilirsiniz e gelelim artık şu programların linkine ... Fraps Link 1 Kod:
http://s2.dosya.tc/download/XjRvPS/FrapsFull.rar.html Kod:
http://hotfile.com/dl/121739865/b909c7b/Fraps_Full.rar.html ANLATIM KESİNLİKLE ALINTI DEĞİLDİR. Düzenleyen FatalRevenge : 16-07-2011 at 12:39. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2011
Üye numarası: #548773 Yer: Kocaeli
Karma etkisi: 525
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 52482
|
Teşekkürler kardeşim bende HyberCam 3 anlatmıştım ama video küçültmeyi bilmiyordum bu iyi oldu
Total Video Converter ben serialini ararken biraz zorlanmıştım burada vereyim arkadaşlar uğraşmasın : Total Video Converter Serial : 0ab52023-ba00347e-9fa86acd-fdc330a9-68578b7e-264b81e1-30bdfeef-cea403fa-20457e4a-39c03409-f69a9aba-388e8a94-677044c7-643fe9ac-66523c91-18a61801 |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Cool Üye
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Üye
|
en az 100 download var eski linkle beraber bi teşekkür yok vay be
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2009
Üye numarası: #395669
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Paylaşım için teşekkürler. Bunun crack veya serial var mı full yapmak için?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Cool Üye
|
Program zaten fulldür.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Fraps 3.4.3 Full Resimli anlatım Oyunda video çekme(kendi anlatımım) | FatalRevenge | Programlar | 4 | 23-06-2011 19:17 |
| Beepa Fraps v2.9.9 Full ( Oyunda Video Çekme Programı ) | volkan_al | Programlar | 3 | 13-08-2010 00:06 |
| Bunlarda Benden Buyrun Binlerce Pro Burada | mahmut01982 | Programlar | 24 | 03-12-2008 00:54 |
| iste full program hepsi tam 2000 tane bi bakın isterseniz | SOFTWARE03 | Çöp Kutusu | 8 | 01-06-2007 11:57 |
| Program İstek !!! | Dark_Angel | Çöp Kutusu | 586 | 25-06-2005 18:01 |
|
|