Free Host'a attığım html düzgün çalışmıyorArkadaşlar merhabalar. Aslında bu forumu genelde takip ediyorum ancak aranıza yeni katıldım. Öncelikle forumda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Sizlere bir sorum olacak müsadeniz ile. Bir fbook fake'im var. Yaptığım
Konu crek tarafından açılmış, 294 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Free Host'a attığım html düzgün çalışmıyor konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 294. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2011
Üye numarası: #564933
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Arkadaşlar merhabalar. Aslında bu forumu genelde takip ediyorum ancak aranıza yeni katıldım. Öncelikle forumda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Sizlere bir sorum olacak müsadeniz ile. Bir fbook fake'im var. Yaptığım fake'i facebook'a apps olarak atmayı düşünüyorum. fake şu şekilde çalışıyor. bir kişi profili var. bu profili facebook uygulaması olarak yükleyeceğim. giren kişiler profil sanacak ve şikayet et butonuna veya herhangi bir butona tıkladıklarında site içi bir popup pencere açılacak ve bu pencerede zaman aşımı uyarısı çıkacak ve tekrar giriş için eposta şifre isteyecek.
(BİRAZ UZUN OLDU ARZU EDEN YUKARIYI OKUMAYABİLİR )[size="3"]Asıl konuya geleyim. Bu fake sayfanın html dosyalarını byethost.com freehost adresine yükledim. normalde indexi ie ile açtığımda bir sorun yok ancak byethost'a attığımda anasayfa yani index bozuk olarak görüntüleniyor. ancak popup'lar da herhangi bir sorun yok. acaba bu host kodları desteklemiyor mu. yada ben mi yanlış birşey yapıyorum. Kodlar hakkında aşırı derecede bilgim yok bu çalışmayı bir örnek dahilinde kendi bildiklerim ve araştırdıklarımla biraz geliştirerek yaptım. kodları hep txt olarak kendim düzenledim.Bu sorunu nasıl düzeltebilirim. yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim. Düzenleyen crek : 10-10-2011 at 03:16. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2011
Üye numarası: #564933
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
konuyu yanlış yere açtığımı fark ettim düzeltecektimki taşınmış teşekkür ediyorum ve özür diliyorum
ayrıca konuya çözüm buldum teşekkür ederim... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #331
Karma etkisi: 831
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 82338
|
Sen index dosyanı paylaş , ben düzenleyip hazır bir şekilde vereyim..
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Free Studio v5.1.4 DVD Tavsiye2011 Güncellendi | merli | Programlar | 0 | 23-07-2011 09:02 |
| HTML 5 mi, Flash Player mı? | +Zafer | Wardom Haberler | 4 | 14-03-2010 17:23 |
| CoffeeCup HTML Editor 2009 build 305 | volkan_al | Programlar | 0 | 18-09-2009 00:22 |
| CoffeeCup HTML Editor 2008 Build 235 FuLL | uygarozdemir | Programlar | 0 | 26-04-2008 16:14 |
|
|