Futbol reklamları ağırlıklı bir ptcMerhabalar bende bu siteyi yrni buldum belki ilgilenen arkadaşlar vardır aramızda diye konuyu açma kararını aldım. Bu sitede reklamlara tıklayıp belirli bir süre bekledikten sonra hesabımıza para aktarılıyor.Ayrıca sitelere üye
Konu xPiyanistx tarafından açılmış, 150 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2011
Üye numarası: #523528
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Merhabalar bende bu siteyi yrni buldum belki ilgilenen arkadaşlar vardır aramızda diye konuyu açma kararını aldım.
Bu sitede reklamlara tıklayıp belirli bir süre bekledikten sonra hesabımıza para aktarılıyor.Ayrıca sitelere üye olarak ve yorum bırakarakta para kazanabiliyoruz. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=463438 Ayrıca türkçe dil desteği ve türkçe forumu var artı reklamlarda türk siteleri futbol vs ile ilgilenen arkadaşlar varsa futbol iddaa reklamları ağırlıkta keyifte alabilirsiniz bu işten İlgilenen arkadaşlar üye olmak için refimi kullanırsanız sevinirim. http://www.pisbux.com/?ref=Piyanist |
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2010
Üye numarası: #478337 Yer: im seni
Karma etkisi: 7125
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 712321
|
güvenilmez bu tür sitelere
![]() |
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #73088 Yer: İSTANBUL/GAZİOSMANPAŞA
Karma etkisi: 54175
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5415322
|
reklam yasak
konu kilit--------çöp |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Milyonların Oyununun Sinema Serüveni | Strawberry Fields | Sinema | 0 | 17-06-2010 19:48 |
| Holiganizm Haftasına Özel - Avrupa'nın En Büyük Futbol Savaşı: Hırvatistan-Sırbistan | SimeVrsaljko | Spor Genel | 1 | 26-08-2009 21:43 |
| Ülker Futbol Köyleri eğitime başladı | Elvis | Spor Genel | 0 | 11-07-2009 00:08 |
| Futbol patronunu arıyor.. | pesimist | Spor Genel | 0 | 19-08-2008 02:30 |
| Türk Futbol Tarihi / Tarihte İz Birakan Futbolcular | Θкαn,,® | Unuttuklarımız / Hatırlatmak İstedikleriniz | 16 | 26-05-2008 21:19 |
|
|