Gaziantepspor 1 - Galatasaray 2Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray, deplasmanda Gaziantepspor'u 2-1 mağlup etti. 4 haftada 7 puan kaybeden sarı kırmızı ekip, rakibi karşısında skorda geriye düşmesine rağmen Necati Ateş ve Elmander'le
Konu JoHN WaLKER tarafından açılmış, 292 kişi tarafından görüntülenip, 22 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Gaziantepspor 1 - Galatasaray 2 konusundaki toplam yorum: 22, okunma sayısı: 292. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #145834 Yer: İstanbul-Kartal
Karma etkisi: 33061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3304941
|
Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray, deplasmanda Gaziantepspor'u 2-1 mağlup etti. 4 haftada 7 puan kaybeden sarı kırmızı ekip, rakibi karşısında skorda geriye düşmesine rağmen Necati Ateş ve Elmander'le sonuca gitti ve moral kazandı.
![]() Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor evinde Galatasaray'ı ağırladı. İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmanın 50. dakikasında Ivelin Popov ile öne geçen Gaziantepspor, 53'te Necati Ateş ve 66'da da Johan Elmander'in gollerine engel olamayınca sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Gençlerbirliği'nin ardından Galatasaray'a da kaybeden Gaziantepspor, üst üste ikinci yenilgisini alırken, 26 puanda kaldı. 4 haftada 7 puan kaybeden ve son iki maçında da hanesine 3 puan yazdıramayan sarı kırmızı ekip, ligdeki 16. galibiyetine ulaştı. Galatasaray, puanını 54'e yükseltti ve liderliğini sürdürdü. Sarı kırmızılı ekip karşılaşmanın 29. dakikasında gole çok yaklaştı. Sol çaprazdan Engin Baytar'ın yaptığı ortada Selçuk'un altıpas çizgisinde ayak koyduğu top üst direkten auta çıktı. Bu pozisyonun hemen ardından Galatasaray bu kez rakip kalede Melo ile pozisyon buldu. Selçuk'tan aldığı pasla ceza sahasına giren Melo'nun vuruşuna Bekir Ozan ayak koyarak, topun kaleye gitmesine izin vermedi. Bu dakikalarda tempo artarken, Gaziantepspor da Galatasaray kalesinde gole çok yaklaştı. Hakan'ın ıskaladığı topu Sosa, Muslera'nın üzerinden aşırdı. Kaleye giden topu Hakan Balta çizgi üzerinden çıkararak gole izin vermedi. Karşılaşmanın 44. dakikasında Gaziantespor Cenk ile etkili oldu. Savunmanın arkasına hareketlenen Cenk, açısının dar olmasına rağmen düzgün bir vuruş yaptı. Meşin yuvarlak az farkla auta gitti. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi. Mücadelenin ikinci 45 dakikasına Galatasaray oyuncu değişikliğiyl başladı. Emre Çolak yerini Yiğit Gökoğlan'a bıraktı. Dakikalar 50'yi gösterirken Ivelin Popov, Gaziantepspor'u 1-0 öne geçirdi. Yasin'in asistinde Galatasaray savunmasının arkasına iyi sarkan Bulgar oyuncu, Muslera'yla karşı karşıya kaldı. Popov'un vuruşunda top ağlarla buluştu ve ev sahibi takım skorda 1-0 öne geçti. Gaziantepspor'un sevinci uzun soluklu olmadı. Ev sahibi takımın golünün ardından Galatasaray, 53. dakikada yeni transferi Necati Ateş ile skoru dengeledi. Gaziantepspor'un savunma oyuncusu Emre Güngör'un hatasında Necati Ateş kaleci Karcemarskas ile karşı karşıya kaldı. Necati'nin vuruşunda top filelerle buluştu ve skora denge geldi. Skorun eşitlenmesinin ardından oyundaki tempo düşerken, karşılaşmanın 63. dakikasında Galatasaray Johan Elmander ile öne geçmeyi başardı. Engin Baytar'ın pasında ceza alanı içerisinde topla buluşan Elmander, güzel bir vuruşla kalecinin kapattığı köşeden topu ağlara gönderdi ve takımını 2-1 öne geçirdi. Kalan dakikalarda skoru koruyan ve rakip kalede tehlikeli pozisyonlar bulmasına rağmen farkı artıracak golü kaydedemeyen Galatasaray, mücadeleden 2-1 galip ayrıldı. GAZİANTEPSPOR: 1 - GALATASARAY: 2 Stat: Kamil Ocak Hakemler: Bülent Yıldırım, Muhittin Gürses, Serkan Olguncan Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=521949 Gaziantepspor: Karcemarskas, Elyasa, Emre Güngör (Dk. 69 Turgut Doğan), Bekir Ozan (Dk. 78 Marek Sapara), Cenk Tosun, Dany Nounkeu, Şenol, Sosa (Dk. 69 Muhammet), Gilles, Yasin Pehlivan, Popov Galatasaray: Muslera, Selçuk İnan, Elmander (Dk. 82 Ceyhun), Melo, Ujfalusi, Hakan Balta, Semih Kaya, Engin Baytar (Dk. 78 Albert Riera), Emre Çolak, Sabri (Dk. 46 Yiğit Gökoğlan), Necati Ateş Goller: Dk. 50 Popov (Gaziantepspor), Dk. 53 Necati Ateş, Dk. 66 Elmander (Galatasaray) Sarı Kartlar: Dk. 19 Şenol, Dk. 23 Yasin Pehlivan, Dk. 71 Dany Nounkeu, Dk. 75 Popov (Gaziantepspor), Dk. 39 Semih Kaya (Galatasaray) Düzenleyen JoHN WaLKER : 05-02-2012 at 07:46. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
Üye numarası: #265254
Karma etkisi: 11487
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1147900
|
Tam açmak için foruma girmiştim
![]() Artık silkelenip kendimize gelme zamanımız geldi. Rahat bir galibiyet bekliyorum takımımızdan. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3304941
|
Yeni bir totem denemesi yapıyorum renktaş son haftalarda biraz puan kaybı yaşadık. Birazda ben deniyeyim bakalım nasıl etkileyecek sonuçları
. Zor deplasman gönlümüz Galatasaray'ımızın galibiyetinden yana, umarım bu maçı kazanıp yine güzel bir galibiyet serisi yakalarız . |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
Üye numarası: #265254
Karma etkisi: 11487
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1147900
|
Benim pilim bitti, görev sende.
![]() Ben bu maçı rahat kazanacağımızı düşünüyorum. Bu kadar bonkörlük artık yeter. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Elit Üye
|
Ben ciddi ciddi inanmaya başladım bu totemlere kazanırsak puan kaybına kadar görevi devralırım seve seve
. Vallahi Gaziantep sene başında eskiye oranla umut vaadedici futbol oynamıyordu ancak son maçlarda fena futbol oynamıyorlar. Topladıkları 26 puanında 18'ini içerde almışlar bu dikkate değer bir istatistik. Ben senin gibi rahat bir maç çıkarcağımızı düşünmesemde kazanacağımızı ümit ediyorum. Tabi inşallah senin dediğin gibi olur rahat bir galibiyet alarak şu ölü toprağını artık üzerimizden atabiliriz . |
|
|
|
|
|
#6 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #82307 Yer: Zonguldak - İstanbul
Karma etkisi: 11999
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1199197
|
Hikmet Karaman'dan bir güzellik bekliyorum..
Gaziantepspor'a başarılar.. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2010
Üye numarası: #484380 Yer: LebiR...
Karma etkisi: 12555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1255073
|
G.Antep bizi üzer gibi. Başarılar Cimbom..
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #288849
Karma etkisi: 16930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1692337
|
GS alır
2-0 |
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2010
Üye numarası: #440658 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 75799
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7579193
|
Alıntı:
Alıntı:
,Umarım bize iş düşmez ,Şaka bir yana maçın zor geçeceğini düşünmekle birlikte zevkli bir maç olacağını düşünüyorum ,Galatasaray'ımıza şimdiden başarılar diliyorum, Saygılarımla... |
||
|
|
|
|
|
#10 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2010
Üye numarası: #446898 Yer: çok uzakta, öyle bir yer..
Karma etkisi: 9766
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 976078
|
İlk yarı 1 ikinci yarı 1 oynadım
![]() Başarılar Antep'e.. Hak edenin kazandığı, güzel bir maç diliyorum ![]() Kaliteli yayın ve Türkçe anlatımlı link isteyen varsa gönderebilirim ![]() Düzenleyen yukubey : 04-02-2012 at 18:50. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #107176 Yer: ... SivasSpor ...
Karma etkisi: 21622
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2161410
|
Başarılar Antep'e.. Bu maçta puan şart.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #12386 Yer: çanakkale
Karma etkisi: 15359
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1534906
|
handikaplı 0 olarak kuponumda var.
aslandan tek farklı galibiyet bekliyorum. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2010
Üye numarası: #446898 Yer: çok uzakta, öyle bir yer..
Karma etkisi: 9766
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 976078
|
Dani, Popov ve İsmail Sosa çok kaliteli oyuncular..
İki taraf adına da kaçan gol pozisyonları vardı.. Spikerin dediği gibi Hakan Balta' nın ayağı Sosa'nın suratına çok yakındı, ilginç bir pozisyon.. Sabri'de atamadı zaten kafayla ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #107176 Yer: ... SivasSpor ...
Karma etkisi: 21622
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2161410
|
2. yarı daha hareketli ve keyifli bi maç olur..
Edit; 50. dakikada Popov'un golüyle Antep 1-0 önde.. Düzenleyen 'maTRax' : 04-02-2012 at 20:09. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2010
Üye numarası: #484380 Yer: LebiR...
Karma etkisi: 12555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1255073
|
Ve maç biter skor 1-2... Derbi berabere biterse süper olur :=)
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Ezeli Rekabet Tarihinden İlginç Notlar! GS-BJK | Beykozlu59 | Fenerbahçe - Galatasaray | 0 | 28-11-2010 07:14 |
| GalatasarayRekorları((Cokuzun)) | 12.ADAM | Fenerbahçe - Galatasaray | 10 | 03-12-2006 01:11 |
| galatasaray... | metatron | Fenerbahçe - Galatasaray | 20 | 19-07-2006 05:12 |
| Gs li olmanın 337 sebebi | Mert233 | Fenerbahçe - Galatasaray | 15 | 08-05-2006 10:13 |
| "İLK" lerin Takımıyız | яüzqαя | Fenerbahçe - Galatasaray | 19 | 08-04-2006 18:37 |
|
|