Geleceğinizi Görün Vatanınıza Sahip ÇıkınArkadaşlar Forumda Arattırdım bu konuyu fakat bulamadım, bu bana gelen bir e-mail okumanızı isterim okurken aslında gerçeklerle yüzleşeceksiniz, bakın gelecekte neler olabilir! Geleceğinizi Görün Vatanınıza Sahip Çıkın! > >> >
Konu sotlucky tarafından açılmış, 628 kişi tarafından görüntülenip, 10 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #56204
Karma etkisi: 6439
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 642854
|
Arkadaşlar Forumda Arattırdım bu konuyu fakat bulamadım, bu bana gelen bir e-mail okumanızı isterim okurken aslında gerçeklerle yüzleşeceksiniz, bakın gelecekte neler olabilir!
Geleceğinizi Görün Vatanınıza Sahip Çıkın! > >> > >>Yıl 2020,kızım 13,ben 43 yaşındayım... > >> > >> > >> > >> 'Baba bizim bayrağımızda sizin zamanınızda > >>Ay-yıldız varmış neden şimdi haç işareti ve anlamını bilmediğim > >>renkler var? > >> > >> > >> > >> 2 arkadaş okulda tavan arasında eski bir > >>atlas bulmuştuk, o atlasta gördük daha önce Edirne'den Kars'a > >>kadar Türkiye toprağı imiş, şimdi neden o haritanın 1/5'ine Türkiye > >>diyoruz? > >> > >> > >> > >> Eskiden her mahallede 1?2 cami > >>varken, şimdi neden her ilde bir cami var, dedem bahsetmişti > >>daha önce ezan denen bir şey varmış, günde 5 defa camilerden > >>okunurmuş şimdi bu çan sesleri ne baba? Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=181479 > >> > >> > >> > >> Filistinlilerin zamanında topraklarını > >>parça parça satarak İsrail'in kurulmasına sebep olduklarını hiç > >>mi bir yerde okumadınız da, topraklarımızı sattırıp şimdi bu > >>ufacık alana bizi hapsettiniz. Siz atalarınızdan böyle mi aldınız bu > >>toprakları, emaneti böyle mi korudunuz. Günden güne topraklarımız > >>satılırken siz uyuyor muydunuz baba? > >> > >> > >> > >> Baba küçükken herkesin beni Ayşegül > >>diye çağırdığını hatırlar gibiyim şimdi neden bana Angel > >>diyorlar, beni kulağıma Angel ismini ezanla sen mi söyledin? > >> > >>Bizim evin önünden tanklarla geçen Amerikan askerleri kim baba? Her > >>gün bize hakaret ederek ve sizi her > >>gördükleri yerde coplayarak demokrasi! mi getirdiler baba? Bize > >>okulda demokrasinin tanımını daha farklı öğretiler sanki > >> > >> > >> > >> Elime geçen gün bir kitap geçti baba, senin Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=181479 > >>gençliğinden kalan. Biz Ankara'ya taşınmazdan önce memleketimizin > >>ismi Gaziantep'miş ve 6317 şehit vererek 'Gazi' lik ünvanını > >>kazanmış. Neden şimdi oraya kürdistan diyorlar baba. Baba hani > >>sizlere kürtlerle Türkler! kardeştir demişler, peki kardeşlerim neden > >>bizi öldürüp ülkemizde ayrı devlet kurdular. > >> > >> > >> > >> Baba o kitapta Atatürk diye birinden > >>de bahsetmişti. O her kimse 1933'te Bursa'da bir nutuk vermiş, ben > >>şimdi bile ne kastettiğini anlayabiliyorken, sizin gençliğiniz bu > >>kadar mı cahildi de o uyarıları dikkate almadınız. > >> > >> > >> > >> Şimdiki kürdistan toprağında yer alan > >>Süleymaniye'de askerimizin başına çuval geçirmişler ve sen o dönemde > >>gençtin, hiç mi kanın donmadı baba. Neden hesap sormadınız bunları > >>görmezden gelen yöneticilerinize? > >> > >> > >> > >> O az önce bahsettiğim Atatürk size bir hitabe > >>yazmış ve sizi hain yöneticilere ve uşaklara karşı uyarmış ve > >>hitabenin sonunda da 'Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda > >>mevcuttur.'demiş. Baba kanınız o kadar bozuk mu ki ülkemizi bu hale > >>getirenlerin yakasına yapışmadınız. > >> > >> > >> > >> Baba Türkiyeli ne demek, biz Türk çocuğu değil > >>miyiz, soyumuz belli değil mi bizim, o kitapta okumuştum 'Ne mutlu > >>Türküm diyene' yazıyordu. Peki, baba ben neden mutlu değilim. Türküm > >>demek suçsa ve kötü bir şeyse siz eskiden neden söylerdiniz. > >> > >> > >> > >> Baba biz Kurtuluş Savaşı denen bir şey yaşamışız, > >>kitaba göre dünyanın gördüğü en şanlı savaşmış ve o savaşta 4 milyon > >>şehit vermişiz. Madem bu vatandan bu kadar kolay vazgeçecektiniz de > >>neden o kadar şehit verdiniz. > >> > >> > >> > >> Hiç mi kitap okumadınız, hiç mi sizi uyaran > >>olmadı, hiç mi göremediniz ülkemizin peşkeş çekildiğini, eğer > >>farkında olduysanız ve duygusuzca evinizde oturduysanız sizin o > >>hainlerden ne farkınız kaldı. Allah'ın huzuruna hangi yüzle > >>çıkacaksınız baba. 'Vatan sevgisi imandandır' diye bir > >>hadis varken hadi diyelim ki > >>Türklüğünüzden vazgeçtiniz bari İslam'ın emrine uysaydınız. > >> > >> > >> > >> Senin eski cd'lerden dinledim baba, bizim de bir > >>İstiklal Marşı'mız varmış, o marşı yanlızca körü körüne ezberlediniz > >>mi? Atalarımız sizi her fırsatta uyarmış, demiş ki 'Ey Türk titre ve > >>kendine dön.'Baba ne zaman titreyeceksiniz, Ankara'yı da kaybettikten > >>sonra mı? Bundan 13 yıl önce titremediyseniz eğer artık hiç bir şey > >>titretemez sizi. > >> > >> > >> > >> Baba sen son bağımsız olan Türkiye Cumhuriyetini > >>gördün.'Ya devlet başa, ya kuzgun leşe' diyebilecek bir Hasan > >>Tahsin, bir Şehit Şahin, bir Sütçü İmam yok muydu aranızda? Yazıklar > >>olsun baba sizin gençliğinize! > >> > >> > >> > >> Bu günleri göreceğime hiç doğmasaydım baba. > >>Türklüğünüzden utanmadınız hiç olmazsa insanlığınızdan utansaydınız > >>baba. Bu vatan göz göre göre altınızdan kayarken hiç olmazsa > >>ŞEREFİNİZLE ÖLEMEDİNİZ Mİ?' > >> > >> > >> > >>HER GÜNÜM CENAZE HER GÜNÜM > >>ŞEHİT > >> > >>BUNLARIN SEBEBİ BİR İT OĞLU İT > >> > >>UYAN TÜRK EVLADI UYUMA UYAN > >> > >>OTUZ KUPONA ALINMADI BU VATAN > >> > >>ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN > >>BÖLÜNMEZ > >> > >>PKK'YA KARŞI BİR DAMLA BİLE OLSA DÜŞMANLIĞIN VARSA BU > >>MESAJI HERKSE İLET > >> > >> > >> > >>Savaş resmen başlamış bulunmaktadır!!! Hala boğazından coca-cola > >>geçebiliyorsa hala mcdonald s ta hamburger yiyebiliyosan hala > >>marlboro > >> > >>içiyosan!! Lanet et kendine! Kökenin ne olursa olsun ŞEHİTLERİMiZE > >> > >>üzülüyosan Amerika ya para verip pkk'ya silah yolllamalarına > >>izin verme!!! > >> > >>Toplu boykot hareketi zamanı hepimiz birlik olalım!!! Eğer > >>biraz vatanını seviyosan şehitlerimiz için bunu herkese gönder!!!!! |
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2007
Üye numarası: #137514 Yer: siyah gök beyaz:)
Karma etkisi: 4385
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 437847
|
Cumhuriyet gazetesinin reklamı vardı,Cumhuriyetinize sahip çıkın diye..
Buda Vatan gazetesinin reklam hazırlığı olmasın.Düşük tiraj meselesi. |
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
|
Arkadaşım okumaktan aciz olduğunu anlıyorum bu yorumundan, farkettiysen yazıyla ilgili hiçbir yorumun yok! Olmamış birşey üzerine tahmin yapıyorsun sadece hem reklamıysa ne olacak? Ne kadar güzel olur Uyuyan Türk Halkını uyandırmak için bir destekde onlar verirler...
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #132176 Yer: EskiLerden ....
Karma etkisi: 3229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 321845
|
> >> Baba Türkiyeli ne demek, biz Türk çocuğu değil
> >>miyiz, soyumuz belli değil mi bizim, o kitapta okumuştum 'Ne mutlu > >>Türküm diyene' yazıyordu. Peki, baba ben neden mutlu değilim. Türküm > >>demek suçsa ve kötü bir şeyse siz eskiden neden söylerdiniz. İçler acısı ![]() |
|
|
|
|
#5 | |
|
Forum Ustası
|
Alıntı:
Hayal ürünü mü? inşallah öyledir ki,yazı zaten kesinlikle hayal ürünü ve duygu sömürüsü. Baksana Türklükten girmiş,coca-cola ve mcdonald ıda araya sıkıştırarak,dinden imandan çıkmış. Mail yoluyla gelen ve kaynağı belli olmayan yazılara pek rağbet etmeyin lütfen. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47520 Yer: denizde
Karma etkisi: 61554
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6152345
|
cok abartılmış buldum ama yinede guzeldi
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Moderator
|
Alıntı:
İkincisi McDonanld, Coca cola Biliyorsunki bu firmalar Türk değiller ve aslında onlara verdiğimiz paralarla yazıdada dendiği gibi onların ülkemizi Almalarına biraz daha yardım etmiş oluyoruz... |
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
En Agresif Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #66357 Yer: AYDIN
Karma etkisi: 26968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2695061
|
Alıntı:
Alıntı:
Senin gibi her mesajında işbirlikçi tayyibi savunanlaramı rağbet edelim... Sizin gibilere ahmet altan, çetin altan, fehmi koru vb itimat ediyor... Eğer izin verirsen biz senin gibilere itimat etmeyelim.... Tabi izin verirsen... Düzenleyen alpi_09 : 24-12-2007 at 17:48. |
||
|
|
|
|
#9 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #154702 Yer: ǝdǝʇlɐɯ
Karma etkisi: 3174
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 316933
|
vaaay herşeyin iyisini(en iyisini)bilen arkadaş patlatmış bombasını
![]() |
|
|
|
|
#10 | |
|
Forum Ustası
|
Alıntı:
Dik duruşmu neye dik duruş kime dik duruş.Kimi kime karşı karalıyor aşağılıyorsun sen. Etme kardeşim bana itimat,etmek zorunda da değilsin zaten. Sen ve sen gibilier derken lafın nerelere gittiğine dikkat et uslübüne mukayet ol. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2005
Üye numarası: #34552 Yer: le bir
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 185831
|
http://www.wardom.org/yil-2029-kizim...imdi+i%FEareti
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=181479 http://www.wardom.org/babama-t176451...imdi+i%FEareti http://www.wardom.org/yil-2020-ay-ve...imdi+i%FEareti http://www.wardom.org/neden-baba-t14...imdi+i%FEareti http://www.wardom.org/yil-2020kizim-...imdi+i%FEareti bir kez verilse anlayacağımda ![]() |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|