Geleneksel Wardom Oskar ÖdülleriArkadaşlar belki hatırlarsınız 7.Wardom Oskar Ödülleri.. (http://www.wardom.com.tr/7-wardom-oskar-odulleri-t516756.html?highlight=wardom+oskar+%F6d%FCl) bir fiyaskoyla (http://www.wardom.com.tr/showpost.php?p=3933726&postcount=21) sonuçlandı. Ben bu oylamaya katılacaktım çok istedim, ama açıkçası zor geldi. Bir sürü kural... Bir kaç kere yazma girişiminde bulundum.
Konu Mainliner tarafından açılmış, 704 kişi tarafından görüntülenip, 32 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Geleneksel Wardom Oskar Ödülleri konusundaki toplam yorum: 32, okunma sayısı: 704. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19756
Karma etkisi: 7746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 773439
|
Arkadaşlar belki hatırlarsınız "7.Wardom Oskar Ödülleri.." bir fiyaskoyla sonuçlandı.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=521939 Ben bu oylamaya katılacaktım çok istedim, ama açıkçası zor geldi. Bir sürü kural... Bir kaç kere yazma girişiminde bulundum. Fakat sonrasında hep kurallara uymadığı için adaylarımı silmek zorunda kaldım silince de aday sayısı yetersiz oldu; bilmediğim, inanmadığım kişileride aday göstermek istemedim. Bu yüzden oylamaya katılamadım. Benim gibi kullanıcıların olduğunu ve bu yüzden oylamaya katılamadığını düşünüyorum. Sonuçta eğlenmek için böyle bir uygulama yapıyoruz. Kimsenin cebinden birşey çıkmıyor, ya da cebine birşey girmiyor. Bu gibi kuralların fazla olması eğlencemizi sınırlandırmış ve nâhoş bir durum ile sonuçlandırmıştır. Benim önerim oskar ödüllerinin daha esnek koşullarda gerçekleşmesidir. Öyle olduğunda insanların daha çok katılım göstereceğini umuyorum. Sonuçta oskar ödülü olsun, belirli yarışmalar olsun forum için; kaynaşma, tanışma, birlik ve beraberlik içinde olma gibi yararlar sağlayacaktır. Dikkate alırsanız sevinirim, çünkü bu gibi etkinlikler zamanla kaybolsun istemiyorum. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Sinema Bölümü Editörü
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #190990 Yer: İstanbul-Kocaeli``
Karma etkisi: 42068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4205576
|
katılıyorum. ayrıca çocukların birden çok hesapla oy kullanmaması gibi daha mantıklı kurallar getirilmeli.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2010
Üye numarası: #484380 Yer: LebiR...
Karma etkisi: 12555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1255073
|
çok iyi bir konuya değindin Main. Ben 3 kere oy verme girişiminde bulundum olmadı sildim. yazdım sildim yazdım sildim sonunda oy kullanmaktan vazgeçtim.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #145834 Yer: İstanbul-Kartal
Karma etkisi: 33061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3304941
|
Bence belirli adaylar belirlenmeli belirli kişiler tarafından insanlar bu adaylara oy vermeli
. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2009
Üye numarası: #354526 Yer: Los Angelas , CA
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1080665
|
belirli adaylar arasında anket yapalım diye MuRaTTK co admin e mesaj attım ama cevap atma tenezzülün de bile bulunmadı.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #72727 Yer: the sunshine state
Karma etkisi: 55968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5593775
|
O açıdan bakınca haklısınız, fakat;
Oylamanın zorluğu şikeyi önleme amaçlı. Hemen açayım. Mesela en az 20 kategori kuralı olmasa, adam gidip kafeden açar bi fake, en karizma üye, en zımbırtı üye bilmem ne diye yazar gerçek hesabını.. Nerden biliyorum? Bunun benzerine bizzat şahit oldum. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2010
Üye numarası: #484380 Yer: LebiR...
Karma etkisi: 12555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1255073
|
Alıntı:
hocam bende; sık girilen ip'ler bellidir ve ilk kez farklı ip'den girip oy atanların oyları sayılmasın desem çok mu saçma olur yani daha önceden kayıt altına alınmış ip'ler oy kullansın. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2010
Üye numarası: #431550 Yer: ★ ★ ★ Я не знаю ★ ★ ★
Karma etkisi: 7378
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 737147
|
500 msj + yada 2000 post + gibi kural olmalı o zaman. Yada adaylar olmalı onlar arasında oy kullanılmalı bencede
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2010
Üye numarası: #457052
Karma etkisi: 1892
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 189065
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #73088 Yer: İSTANBUL/GAZİOSMANPAŞA
Karma etkisi: 54175
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5415322
|
Alıntı:
Öncelikle "co admin cevap vermeye tenezzül etmedi" lafı çok yanlış. Burada yönetici olsakta reel'de herbirimizin yapmak zorunda olduğumuz mesleklerimiz var. Kendisi bu aralar oldukça yoğun ve ancak fırsat bulduğunda online olabiliyor. Bu durumu yönetimde bulunan herhangi bir arkadaş'a bile sorsaydınız bu cevabı alırdınız. Düzenleyen vantura : 04-02-2012 at 07:04. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
|
Bence de mesaj sınırlaması konulabilir ya da belirli adaylar olabilir. Ya da üye olduğu tarih göz önünde bulundurulabilir, sonuçta o insanları tanıması lazım ki aday göstersin biryerlere.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2009
Üye numarası: #386584 Yer: 'Hak'lının yanı...
Karma etkisi: 3725
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 372242
|
MurattK'nın tespiti doğru ama yine bi yapılanma veya bi gelişme yok.
Wardomun tekrar canlanması için GENEL AF'tan başka çözüm göremiyorum. Wardomda sıcak bir ilişkiyi sağlayan arada bir çıkan hır-gürdür. Benim bu söylemime ''Gila''nın da katılacağına şüphem yok. |
|
|
|
|
|
#13 | ||
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #199953 Yer: altı da bir üstü de birdir ban tuşunun...
Karma etkisi: 103799
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10376070
|
Alıntı:
vantura doğru söyler. benim gibi günde minimum 50 mesaj yazan üye bile günde 3 mesaja kadar düşmüşse, biraz makul ve mantıklı olmak gerekir. Alıntı:
wardom yönetimi, af talebinde olan hiç kimseyi geri çevirmemiştir. bunun en iyi örneği bendeniz oluyorum. ama insanlara g.tü kınalı mum da yollayamayız gelin yeni üyelik alın diye. |
||
|
|
|
|
|
#14 |
|
1st Class WarrioR
|
Konunun farklı yerlere gittiğini gördüm. Misal yöneticilerin bu site dışında da görevleri olduğu bu yüzden bazı durumlarda zayıf kaldıkları vb. gibi, madem konu bu boyuta geldi bende şunu söylemek isterim: Yöneticiler yetersiz kalıyorsa yönetici alınsın. Sonuç itibariyle yöneticiye para verilmiyor. Moderator olmak isteyen bir kaç kişinin geri çevrildiğini gördüm madem yöneticiler her an her şeye yetişemiyor niye bu insanlar geri çevriliyor? Hadi diyelim o insanlar bu görevi kaldırabilecek insanlar değil o yüzden yetkilendirilmiyor, öyleyse sizin bu görevin üstesinden geleceğini düşündüğünüz kişilere teklif götürün.
Asıl konuya dönecek olursam, söylenen maddeler, 500 üye sınırlaması gelsin 20 bölümde aday zorunluluğu, bir kişi maksimum 5 farklı bölümde aday olabilir vb. kurallar kaldırılsın oyların sayımı da daha kolay olacaktır, kurallara uyup uymadığı daha kısa sürede kontrol edilecektir. Gerçi oskar ödülleri bu oylama stili ile yapıldığı sürece ilgili yöneticiler sayacak oyların sayısı bakımından çok daha rahat edecek ![]() Ben istiyorum ki; hem yöneticiler için bir külfet olmasın hemde oy verenler için, sonuçta bunu yapmamızın amacı eğlence, forum içinde bir bağ oluşması bence. En baştada söylediğim gibi kimsenin cebine giren çıkan yok niye bu kadar zorlaştırılıyor her iki taraf içinde. Üyeler oy vermekte zorlanıyor, yöneticiler oy saymakta zorlanıyor (tabi oy sayısı fazla olduğunda kuralları kontrol etmeleri bakımından). Bu tarz yarışmlar herkes için bir külfet haline geliyor aksine bir zevk haline gelmeli bence. Bu yüzdende kurallar üzerinde değişikliklerin yapılmasını savunuyorum. Düzenleyen Mainliner : 06-02-2012 at 12:33. |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2009
Üye numarası: #386584 Yer: 'Hak'lının yanı...
Karma etkisi: 3725
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 372242
|
Alıntı:
İlk cümlene maalesef katılmıyorum. Bunun en büyük örneği sen ve Joker. Ancak sen ve Joker sınırsız yeseniz dahi ''Gila'' ve ''Joker'' nickiyle devam ediyorsunuz. Burdan banlanıp giden insanlara ''gelin yeni üyelik alın devam edin demek, o insanları zaten başlamadan bitirmek demektir... Çok iyi biliyorsun ki son zamanlarda banlananların çoğu Siyaset bölümünde çıkan olumsuz tartışmalardan... Bu adamlara yeni üyelik alın gelin demek bence hakaret... 1st harici bir haraket isteniyorsa bence 250 msj üstü kişilere Genel Af ilan edilmeli... Siz af ilan edin insanlara davetiye yollamanıza gerek kalmayacaktır. Ben iddia ediyorum Peker dahil burdan o veya bu şekilde giden bütün üyeler siteyi halen günbegün takip ediyorlar... |
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| >>> Wardom SöyLeşiLer "necdet35" <<< | V€nüS | Biz kimiz (Wardom'la Söyleşiler) | 62 | 30-08-2011 08:10 |
| -Geleneksel 2. Wardom Fifa Turnuvası Anketi- | misafir916 | Oyun Genel | 29 | 10-08-2009 16:56 |
| 4.Geleneksel Wardom Oskar Sonuçları! | BrieR | Anket | 80 | 06-06-2009 13:35 |
| günün şeysi ve wardom oscar ödülleri hk. | Gila | Forumlarla İlgili Duyurular/Sorularınız/Sorunlarınız | 20 | 13-05-2009 19:02 |
|
|