Gelhadi ProfesyoneL Mirc Script Sohbet ProgramıGelhadi ProfesyoneL Mirc Script Sohbet Programı Bilindiği gibi baksen.net gelhadi.net ve yuzuk.net domainlerinin birleşmesiyle oluşan bu guzide sunucu user potansiyelinin yanında yeni bir atılımla Gelhadi Script® ProfesyoneL mirc script guncellemesiyle
Konu nlr tarafından açılmış, 745 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Gelhadi ProfesyoneL Mirc Script Sohbet Programı konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 745. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2009
Üye numarası: #362609
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Gelhadi ProfesyoneL Mirc Script Sohbet Programı
Bilindiği gibi baksen.net gelhadi.net ve yuzuk.net domainlerinin birleşmesiyle oluşan bu guzide sunucu user potansiyelinin yanında yeni bir atılımla Gelhadi Script® ProfesyoneL mirc script guncellemesiyle pıyasaya sürmüş bulunmakta yapımcısı herkesinde yakından tanıdığı cesuryurek tir. http://www.gelhadi.net e başarılar diler uzun yıllar adından söz ettırmesi dileği ile. İndirDowland Özellikler : >> Bad Nick , Reklam , Küfür , Tekrar Korumaları >> Kick Koruması + Ban Koruması + Deop Koruması >> Düşman Listesi >> Kick Mesajları >> Otomatik Voice Dialogu >> Op Teşekkür Menüsü >> Kişi Listesi >> Günlük ßurc Yorumlayıcısı >> Günlük Fal >> Şarkı Sözü Arama Paneli Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=305903 >> Mp3 Player >> Radyo Dinleme Sistemi >> Helper Menü >> Admin Menü >> 7 Farklı Yazıtipi Değiştirme Olanağı >> Açılışta , Kanala Girince , Kicklenince , Deop Edilince , Özele ßiri Gelince , Seslenildiğinde, Devoice Edildiğinde , Bağlantı Koptuğunda Ses Efektleri Açıp Kapatma Özelliği >> Kanalda , Özelde Clone Uyarısı Açıp Kapatma Özelliği >> İstediğini Pingle Açma Kapama Özelliği >> Help Dosyası |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #162223 Yer: istanbul
Karma etkisi: 1156
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 115184
|
http://www.virustotal.com/analisis/1...dad-1251950376
ne virüsü olduğunu ben anlamadım bilen varsa bizi bi aydınlatsın ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2005
Üye numarası: #37617 Yer: Memorialise
Karma etkisi: 31110
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3108667
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #162223 Yer: istanbul
Karma etkisi: 1156
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 115184
|
eğer google bana yanlış çevirmediyse reklam ve bilgi toplama amaçlı bişey var içinde
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2005
Üye numarası: #37617 Yer: Memorialise
Karma etkisi: 31110
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3108667
|
iLk mesajından, farkLı birsey bekLemiyordum zaten
2. mesajındada worm yada trojen verir garanti. ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2009
Üye numarası: #362609
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
anlayamadım demek istediklerinizden trojenmi var ? ben okadar taramadan gecirdim hiç karşılaşmadım arkadaşlar benide aydınlatırsanız sevinirim
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|