Gila - netr0n Tartışması / Üye Yorumlarıhttp://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=470824 Yukarıdaki linkteki tartışma için üye yorumları buraya :)
Konu uygarozdemir tarafından açılmış, 2671 kişi tarafından görüntülenip, 105 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9764
Karma etkisi: 74714
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7465394
|
Kod:
http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=470824 ![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #133070 Yer: Kreuzberg
Karma etkisi: 54860
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5484797
|
İlk yorum benden olsun, Netron'un istatistiklerine günlük düello oranı gibi birşey koymak lazım yavaş biraz dostum
![]() |
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2009
Üye numarası: #328927 Yer: BURSA
Karma etkisi: 37197
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3718973
|
şimdiye kadar olan kısa bölümü okudum
netron sadece saçmalıyor başka bişey değil Türkiye Cumhuriyetinde yaşıyorsan elinde T.C kimlik belgesi varsa Türksün. Milleti sen şöylesin , sen böylesin diye bölmekten başka bir şey değil yaptığı. Türk'üm demekten utanıyorsa demesin. "Ne Mutlu Türk'üm diyene." Düzenleyen TuncerSK : 01-04-2011 at 22:10. |
|
|
|
|
#4 |
|
En Oyuncu Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #100318 Yer: Merkür
Karma etkisi: 54158
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5414726
|
Gila her zamanki taktiklerini kullanmaya çalışıyor.
Soru üstüne soru ;p Ama ona sorulanlara cvp yok. ? |
|
|
|
|
#5 |
|
En Yardımsever Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2009
Üye numarası: #398031 Yer: siz .
Karma etkisi: 59204
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5919411
|
Gila pusuda
elinde tek 1 koz var ![]() |
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2008
Üye numarası: #208143 Yer: imin ne önemi var ;)
Karma etkisi: 18851
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1884418
|
çok uzun yazıyorlar adam okumaya kalkıyo bi yerde sıkılıyor artık. kim kısa mesaj atarsa onu okuyacam bundan sonra.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2009
Üye numarası: #367019 Yer: Eskişehir
Karma etkisi: 18359
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1835411
|
Düello netr0n'un "sen bana Türk değilsin dedin" demesi Gila'nın da "yok öyle birşey" demesiyle başladı.
Fakat ortada abuk bir durum var. Gila söylemedim dediği şeyi söylemeden ispat etmeye çalışır gibi ![]() İddia netr0n'dan değil de Gila'dan çıkmış gibi izliyoruz düelloyu,ne iş ? ![]() |
|
|
|
|
#8 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39488 Yer: kripton
Karma etkisi: 42827
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4280084
|
netron, "gila bana türk değilsin dedi" deyince aklıma örtek ahmet öyküsü geldi
![]() köyün birinde "ördek ahmet" lakablı bir vatandaşımız yaşarmış. herkes, bu ahmet'e ,"ördek" dediği için ahmet bu lafı sevmez, kendisine ördek diyenle de epey kavga edermiş. ahmet adlı bu vatandaş, köyde bir komsusuna oturmaya gider. bu ikisi otururken sohbet ederler.. gel gör ki, bir süre sonra sohbet edilecek konular tükenir.... ikisi sessiz sessiz havaya bakarken, komşusu , ahmet'e, "yaw ahmet bak, havalar da epey bozdu " Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=470849 der. ahmet bir anda celallenir.. öfkelenir bağırıp cağırmaya baslar.. "sen bana ördek dedin ben gidiyorum evinden." komsusu şaşkındır. "ulan ahmet ben sana nerde ördek dedim?? " "dedin" der ahmet.. "nasıl dedim ulan?" "sen demin, havalar da epey bozdu, demedin mi?? "ee dedim??" "havalar bozunca ne olur?" "ne olur?" "yağmur yağmaz mı??" "yağar.. ee" "yağmur yağında her taraf gölet olmaz mı?" "olur .. ee" "o göletlere , ördekler gelip yüzmez mi? sen bana ördek dedin." |
|
|
|
|
#9 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2008
Üye numarası: #246577 Yer: Edirne/İstanbul
Karma etkisi: 1972
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 196884
|
Gıla çoktan seçmeli bi soru sordu keşke vize döneminde olduğumuz şu dönemde bizim hocalarda böyle çoktan seçmeli sorular sorsa
netr0n ısrarla cevap vermiyor neden anlamadım |
|
|
|
|
#10 |
|
En Oyuncu Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #100318 Yer: Merkür
Karma etkisi: 54158
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5414726
|
Düello kısır döngüde.
İkisi de birbirinden birşeyler istiyor ama ortada elle tutulur birşey yok. |
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
Üye numarası: #336256 Yer: Gök Kubbe İçinde
Karma etkisi: 129544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 12952933
|
Netron Gila'nın sorduklarına cevap verdikten sonra yine istediğini sorar istediğini yazabilirdi..
Gerek yoktu bu kadar uzatmaya kanaatimce.. |
|
|
|
|
#12 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2007
Üye numarası: #129311 Yer: SAMSUN-Kuşadası- AYDIN
Karma etkisi: 37822
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3781291
|
Yönetim bence düellonun konusunu net biçimde tekrar vurgulasın. Çünkü; ikisi de düello konusunda anlaşamadılar. Ama düello yapıyor. Geçen günkü gibi.
Düello'nun konusu , Gila'nın netr0n'a "Sen TÜRK değilsin" demesi idi. ( Dedi demiyorum, demedi de demiyorum. Çünkü ucu açık bi şekilde yazılmış, nereye çekersen orya gider) netr0n da Gila'ya, "seni düelloya davet ediyorum" dedi Gila kabul etti. Sonra netr0n getirdi o postu koydu ortaya. Gila bi taktik düşündü ve Önce kabul etmedi, sonra kabul etti. Bu sefer de düello konusu açılır açılmaz; Gila konu dışı bazı şeylerden bahsetti. Konu ise; netr0n'a "Türk deyip demediği" idi, netr0n bunu savunuyor ; "Gila bana TÜRK değilsin dedi" dedi. Ve benim Türk olup olmadığımı ispatlasın dedi. Gila ise; Benim ona "Türk değilsin dediği postumu göstersin" dedi. Ama konu, " netr0n' un Türk olup olmaması" olarak açıldı. Gila ise başka şeylerde bahsediyor. Sanırım Gila, yine konuyu başka yöne çekiyor. Alıntı:
![]() [/b] |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2008
Üye numarası: #216067 Yer: Uzay
Karma etkisi: 150
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 14558
|
Orjinal Mesaj Sahibi Gila
Hımmm. açık seçik yazmışım işte netr0n Türk değildir diye.. Bu postta GILA netr0nla dalga geçmiş.Yazmadığı bir şeyi netr0n yazmışsın işde bana türk deilsin demişsin demiş.Hee dedim amq gibi olmuş... Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=470849 GILA AKP 'ye oy verenlerin hepsine Türk değilsiniz diyor arık altından açıkçası... Bir postta netr0n meta pert oldu falan yazmış.GILA 'da pert oldu derse bir yerde şaşmam. GILA-netr0n düellosundan çıkan sonuç: Bir insan hem AKP 'li hem Türk olamaz. Metatron-netr0n düellosundan çıkan sonuç: Bir insan hem laik hem müslüman olamaz. Düzenleyen SpoilT : 02-04-2011 at 00:40. Sebep: ağır olmuş |
|
|
|
|
#14 | |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2008
Üye numarası: #271411 Yer: ίslâறbol
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1642962
|
Alıntı:
Hakaret etmeden post kasmayı bilmemisiniz siz? ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2008
Üye numarası: #216067 Yer: Uzay
Karma etkisi: 150
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 14558
|
taraf tutmak yasakmi kardeşim tamam ağır olmuş biraz orayı editledim.
ben taraf tutabilirim ama tuttuğum takım kaybedersede sahaya fırlamam karşı takımı tebrik etmesini bilirim. (bkn.meta-netron düllosu uye yorumları) |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| metatron - netr0n Düellosu Hakkında Üye Yorumları | uygarozdemir | Düello | 204 | 26-05-2012 21:53 |
| Metatron ve GILA sevgilerle :D | TABATA | Fıkralar | 27 | 30-03-2012 16:30 |
| Gila - netr0n Tartışıyor. Türk mü Değil mi ? | uygarozdemir | Düello | 38 | 05-04-2011 21:50 |
| Gila vs HasretGÜMÜŞ-üyelerin yorumları buraya | metatron | Düello | 34 | 10-03-2011 01:03 |
| GİLA canavarı | ersan. | Geyik | 32 | 23-11-2009 12:01 |
|
|