Gila vs HasretGÜMÜŞ- adalet tartısılıyor

ben de anlamadım neyi tartısacaklarını. buyursunlar tartıssınlar ;) konu başlığını konunun gidişatına göre değiştiririz.. ;) çok önemli edit :arkadaslar, sanırım düello kurallarını unutanlar var.. konuya bu başlıkta geçen iki kullanıcıdan Konu metatron tarafından açılmış, 1717 kişi tarafından görüntülenip, 34 yanıt almış.

Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!

Karşı sistemi kendi makineniniz gibi kullandıran uzaktan yönetim programı.
  • Canlı ekran izleme,vnc ve mouse kontrolü
  • Antiviruslerce %100 tanınmaz, güncelleme garantili
  • Ortam sesi dinleme
  • Webcam izleme
  • Online/offline keylogger
  • Kopyala/Yapıştır, Clipboard Yöneticisi (Canlı)
  • Warlogger desteği
  • Çalıştırma,upload,download,yeniden adlandırma,silme,gizli çalıştırma,thumbnail görüntüleme(indirmeden dosya görme)
  • Registry yöneticisi (tam özellikli)
  • Msn şifrelerini ve geçmişteki tüm adresleri çıkartma
  • Firefox şifrelerini çözme
  • Görev yöneticisi, görev sonlandırma
  • Çalışan programları listeleme
  • Bağlı sistemlerin yaptığı işlemleri tek listede görme!
  • Binder / dosya birleştirici
  • Virus tipinde resource kullanmadan bindleme özelliği
  • Mp3,resim,jpeg,vs her türlü dosya ile birleşip,exploitler ile link üzerinden,htmlden yayılır
  • Keyloggerda dll kullanmadan system hooklarıyla loglama ve tabii dll kullanmadan kimse yapamıyorken %100 sisteme zarar vermeden stabil bütün dünya dillerinde loglama.
  • Internet Explorer 9 şifre çözme
  • Chrome Şifreleri (bütün sürümler)
  • Firefox Şifreleri (bütün sürümler)
  • Internet Exporer Şifreleri (bütün sürümler)
  • Safari Şifreleri (bütün sürümler)
  • Reklam Bot ile site reklamı, dosya yükletme, bulaştırma,vs. MSN,Yahoo Messenger,ICQ ve AIM sistemlerinin hepsini tanır. Reklam bot aynı anda birden fazla sisteme komut verebilir.
  • Browserda geçmiş verileri, form girdilerini kayıt edip trojandan erişme
  • Klavye Kilitleme
  • Mouse Kilitleme
  • Masaüstü Gizleme
  • Sistemlere takılı flash/usb disk varsa bulaştırma Birden fazla sisteme aynı anda autorun oluşturabilir.
  • Uzaktan exe yükletme Aynı anda birden fazla sisteme exeleri tek komutla yükletebilir.
  • Fake sistem kilitleme. Tek tıklama ile karşı sistemi restart/yeniden başlat moduna geçmiş gösterip kilitleme. Kullanıcı fişten çekmediği sürece siz istemedikçe bilgisayarı kapatamaz, yeniden başlatamaz.
  • Karşı sistemin yeniden başlatılma talebinde masaustu ve bütün ekranı kapanıyor gibi gösterip kapanış sesini çalara kullanıcıyı bekletme. Kullanıcı sistemi kapatmak istediğinde siz izin vermezseniz windows kapanmaya çalışıyor gibi görünür ancak yonetim panelinden her türlü işlem yapılır.
  • Sistem servislerini yönetme
  • Outlook şifreleri çözme. (bütün outlook versiyonları outlook expressler dahil)
  • Otomatik güncelleme özelliği ile yakalanma durumunda kısa sürede otomatik güncelleme alma
Sadece 690 TL! Satın almak için iletişim formunu kullanabilirsiniz.

Ayrıca, iki farklı üst sürümü var:
Özel Trojan 990 TL: İstediğiniz isimle çalışıp, istediğiniz yere kopyalanır ve başlangıçta, msconfig'de, registry'de görünmez.
ÖZEL TROJAN 1490 TL: Görev yöneticisinde ve sistemin hiç bir yerinde görünmez.

Sürümler: 1200 TL: - Kimsenin bulamayacağı şekilde çalışır!> m3hm3t. 1750 TL: %100 gizlidir, RAM'de çalışır ve bentrojanim.exe olarak çalışsa dahi hiç bir yerde görünmez.

Wardom.Com.TR bir bilgisayar güvenliği sitesidir; hack konuları bilgisayar güvenliğinin ve bilgisinin uç noktaları olduğundan dolayı, kullanıcıları bu konularda bilgilendirmek ve güvenliklerini arttırmak için yazılmaktadır.

Geri Dön   Wardom.Com.TR > Off-Topic > Genel > Düello
Üye Ol Sözlük Üye Listesi Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Konu Başlıkları: adalet gila hasretgumus tartisiliyor

Eski 09-03-2011, 14:22   #1
metatron
Super Moderator

metatron's Avatar

Üye numarası: #39488
Yer: kripton
Karma etkisi: 42827 metatron seviye: 2000metatron seviye: 2000metatron seviye: 2000metatron seviye: 2000metatron seviye: 2000metatron seviye: 2000metatron seviye: 2000metatron seviye: 2000metatron seviye: 2000metatron seviye: 2000metatron seviye: 2000
1stClass Üye 
Gila vs HasretGÜMÜŞ- adalet tartısılıyor

ben de anlamadım neyi tartısacaklarını.

buyursunlar tartıssınlar

konu başlığını konunun gidişatına göre değiştiririz..

çok önemli edit :arkadaslar, sanırım düello kurallarını unutanlar var..

konuya bu başlıkta geçen iki kullanıcıdan başkasının yazması kesinlikle yasaktır.

şimdilik sildim , tekrarında banlarım .. uyarmadı demeyin..

Düzenleyen metatron : 09-03-2011 at 14:31.
metatron Çevrimdışı  

Görüntülediğiniz konu içerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Wardom Internet Adresimizde 5651 Sayılı Kanunun 8. Maddesine ve T.C.Knın 125. Maddesine göre yayınlanmakta olup içeriğinden yazarı sorumludur. Bu konu hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için webmaster \@wardom.org adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) gün içerisinde Wardom yönetimi olarak tarafımızca gereken işlemler yapılacak ve avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
Eski 09-03-2011, 14:50   #2
HasretGÜMÜŞ
Forum Ustası

HasretGÜMÜŞ's Avatar

Üye numarası: #129311
Yer: SAMSUN-Kuşadası- AYDIN
Karma etkisi: 37822 HasretGÜMÜŞ seviye: 2000HasretGÜMÜŞ seviye: 2000HasretGÜMÜŞ seviye: 2000HasretGÜMÜŞ seviye: 2000HasretGÜMÜŞ seviye: 2000HasretGÜMÜŞ seviye: 2000HasretGÜMÜŞ seviye: 2000HasretGÜMÜŞ seviye: 2000HasretGÜMÜŞ seviye: 2000HasretGÜMÜŞ seviye: 2000HasretGÜMÜŞ seviye: 2000

Selamun Aleyküm.

düello teklifini ilk önce kabul etmedim ama,baktım sağda solda bir sürü iletiler var benimle ilgili, resmimi de koymuş Gila sağolsun.

Üzerimden rant sağlamasın diye kabul ettim.

Benim öyle ahım şahım bi ispat edeceğim diye uğraştığım bi fikrim yok. Sadece gerçekleri yazdım ama zoruna gitmiş olacak ki Gila düello teklifinde bulundu.

Kanıtlar mısın Gila denildiğinde, düello tuşuna basmayı adeet haline getirmiş olacak ki, çaresiz beni de düelloya davet etti.

Şimdi benim sadece bir konuya yaptığım değerlendirmeyi baz olacak olursak ki zaten o konu içerisinde yaptım yorumumu. Spphire konusu. başka konular içerisinde değerlendirme yapılacaksa ki bu saçma olur.

Çünkü ben başka konularda Gila'nın tarafsızlığına dil uzatmadım asla, sadece yanlış politika izliyor dedim.

Rahatsız olduğu konuyu buraya yazsın.

Ben ise açıklamasını yapacak olduğum yazımı buraya alıntı olarak koyuyorum aynen...

Ama dikkat sadece o sapphire konusu içerisinde.

Ve bu arda, konu içerisinde şu dakikadan itibaren herhangi bi düzeltme yapılırsa, bunun kabullenilmez bir durum olduğunu belirtmek isterim.

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi HasretGÜMÜŞ Mesajı Göster
Arkadaşlar, konu bina yapılanması, kaçakçılık, ruhsatsızlık vs.

Taraflı siyaset.

Bu tamamıyle yasaktır normalde,

Ama Gila tarafsız duramıyor işte. Mod olurken bazı sözler vermiş. Ama tutamıyor. Neden mod olduysa.

Konuyu açan arkadaş ( mod), kaynaksız yorum yapmış ki, bu siyaset bölümünde yasak ama ilk yasağı kendisi delmiş. Olabilir, unutabilir, çünkü tarafsız değildir.

Uyarılabilir, pm atılablir, insanız hata yapabiliriz

Ama birbirinize sırf iki harfi yanlış yazdı diye cahil diyemezsiniz,

Konuya dönmezseniz, bunu pm ile devam ettirirsiniz,

Cahillik konusuna hiç girmeyeceğim, zira ufak şeylerle uğraşanlardır diyerek geçiyorum,

Gila sen de insanların eğitim seviyelerine fazla takılma istersen!

Adamlar belge istiyor, iddia değil,

Ama yukarıda sağlam bilgiler mevcut, es geçilmiş,

Arkadaşı başka konuda, saçma başlık atmaktan eleştirmiştim, şimdi tebrik ediyorum prometheus@ teşekkürlerimi sunuyorum.

Konu; konu yok ama belge istiyorlarsa, gösterin, eğitim seviyesine inerek, gerçekten eğitimsizliğin ne olduğunu göstermeyin.

Kolay gelsin.

Gila kaynak göster insanlara.
konu içeriği:

Yanlış politika anlayışı.

Kişilere, kullanıcılara konu hakkında bilgi vermek yerine, onları aşağılayıcı cümleler.

Düzenleyen HasretGÜMÜŞ : 09-03-2011 at 14:53.
HasretGÜMÜŞ Çevrimdışı  

Eski 09-03-2011, 14:56   #3
HasretGÜMÜŞ
Forum Ustası

HasretGÜMÜŞ's Avatar

Karma etkisi: 37822 HasretGÜMÜŞ seviye: 2000HasretGÜMÜŞ seviye: 2000HasretGÜMÜŞ seviye: 2000HasretGÜMÜŞ seviye: 2000HasretGÜMÜŞ seviye: 2000HasretGÜMÜŞ seviye: 2000HasretGÜMÜŞ seviye: 2000HasretGÜMÜŞ seviye: 2000HasretGÜMÜŞ seviye: 2000HasretGÜMÜŞ seviye: 2000HasretGÜMÜŞ seviye: 2000

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi metatron Mesajı Göster
ben de anlamadım neyi tartısacaklarını.

.
ben de anlayacağım şimdi benden ne istediğini.

Başkalarına kızıp kızıp bana mı çattı anlayacağız.
HasretGÜMÜŞ Çevrimdışı  

Eski 09-03-2011, 15:46   #4
HasretGÜMÜŞ
Forum Ustası

HasretGÜMÜŞ's Avatar

Alıntı:

Taraflı siyaset.

Bu tamamıyla yasaktır normalde,

Ama Gila tarafsız duramıyor işte. Mod olurken bazı sözler vermiş. Ama tutamıyor. Neden mod olduysa.

Konuyu açan arkadaş ( mod), kaynaksız yorum yapmış ki, bu siyaset bölümünde yasak ama ilk yasağı kendisi delmiş. Olabilir, unutabilir, çünkü tarafsız değildir.

Uyarılabilir, pm atılabilir, insanız hata yapabiliriz

Cahillik konusuna hiç girmeyeceğim, zira ufak şeylerle uğraşanlardır diyerek geçiyorum,

Arkadaşı başka konuda, saçma başlık atmaktan eleştirmiştim, şimdi tebrik ediyorum prometheus@ teşekkürlerimi sunuyorum.

Konu; konu yok ama belge istiyorlarsa, gösterin, eğitim seviyesine inerek, gerçekten eğitimsizliğin ne olduğunu göstermeyin.

Kolay gelsin.

Başlayalım bakalım,

İlk cümleden başlayalım,

Unsur 1-
Alıntı:

Taraflı siyaset.

Bu tamamıyla yasaktır normalde,
Bunun aksini iddia eden var mı? Varsa buyursun.
Unsur 2-
Alıntı:

Bu konu içerisinde taraf tuttun Gila, çünkü kullanıcılar sana bunun belgesi nerede diye soruyorlar?
Kanıt,
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Gila Mesajı Göster
sizler, akp kemikleşmiş seçmeninin tipik profillerisiniz.
Dikkat ediniz itham etiğiniz kişi; pmvolkan 'dır

"Ben AKP yandaşı değilim" diyor arkadaş. O da benim gibi senin yanlış politikalarını eleştiriyor.
Ama sen kaldıramıyorsun.

""siz biz"" ayrımı yap, sonra da ben ""bir tarafta değilim"" de, oohh ne ala mualla.

Unsur-3
Alıntı:

ila sen de insanların eğitim seviyelerine fazla takılma istersen!

Kolay gelsin.
Açıklama:

Ben adamı bi konuda yerebilirim, ama yer, geldi mi tebrik de ederim. Ben kimseye kin gütmem.

Burada bana bir laf ettin diye çocuk gibi gidip de düello konusu açmam. Ona açıklama yaparım. Bilgim varsa konuyu anlatırım, yoksa eğer, tribünlere oynarım senin gibi.

Kural.

Aşağıdaki kuralı deldin...

5. kimse fikirlerinden dolayı rencide edilmeyecektir.

Fethullah Gülen'i sevmeyebilirsiniz,Akp'yi ve Başbakanı sevmeyebilirsiniz,Diğer oluşumları sevmeyebilirsiniz..Ama bu sevenleri yerden yere vurmanız ve insanların değer yargıları ile dalga geçip onları aşağılamanız anlamına gelmemeli,geldiği noktada yaptırım uygulanacağını bilmelisiniz..

Hacı, hoca, dinci, vs. gibi söylemlerini alıntı yapıp da koymama gerek var mı? Var diyorsan onları da koyarız. AMA uğraşmak istemiyorum.

Bunların dışında bir şeyler bekliyorsan benden yanlış kişi ile uğraşıyorsun.

Ben senden birşey istiyorum şimdi de, bene açıklamalarımı yaptım.

1-

Alıntı:
wardomun birçok şeyini seviyorum

ama siyaset bölümünün en çok nesini seviyorum biliyormusun?

adenia gidiyor, gandalf geliyor

gandalf gidiyor, atlantis41 geliyor

atlantis41 gidiyor, BedliS geliyor

BedliS gidiyor, boşversene geliyor

Boşversene gidiyor, .............. uzaaaar gider.

Aynı Kurtlar Vadisi gibi

aradaki benzerlik şu: Bunlar hep gelip gidiyor

Polat Alemdar hala orada
Yukarıdaki adı geçen şahısların arkadaşları muhakkak ki buradadırlar.

Referans olarak onları alabilirsiniz.

2-Tanık olarak yazsınlar burada konuya bir defaya mahsus olmak üzere. Bana çete başı diyorsun yani.
Kanıtla,

Yoksa bölüm kurallarını hatırlatmama gerek ar mı? Bıracaksın. Ya da cezai müeyyide ile karşılaşacaksın.

Kurallar böyle söylüyor.

Herhangi bir AKP tarafımın olmamasına rağmen, seni sadece izlediğin politikadan dolayı eleştirmeme rağmen, beni AKP tarafına koyuyorsun ve de başlarına koyuyorsun.

Bunları ispatlamanı istiyorum, eğer ispatlayamazsan, izleyeceğin rotayı biliyorsun.
>>--İstifa--<<

Öyle çamur at izi kalsın demekle olmuyor. Başkalarına ithafen ettiğin cümleleri bana söyledin. Bunları kanıtlamanı istiyorum.

Kanıtlayamazsan, sana şunları hatırlatırım.

Alıntı:

Gila;
Eğer bunları delikanlı gibi kabul edersen, forumda modluğunu bıracaksın!.

söz verdiğin işleri yerine getiremediğin için, bırakacaksın.?

Alıntı:
Uygar usta, Metatron.

Ben olur verdim. Hasret Gümüş te olur verdikten sonra düello konusunu açınız.

Konu bellidir.

Dün, hakkımda aşağıda alıntısını yaptığım maddeleri bir bir önüme koyacaktır, ben de suyu sıkılmış portakal posasına döneceğim: D

hatta bir adım ileri gideyim, moderatörlüğü bırakacağım: D
[/b]
HasretGÜMÜŞ Çevrimdışı  

Eski 09-03-2011, 15:48   #5
Gila
Forum Ustası

Gila's Avatar

Üye numarası: #199953
Yer: altı da bir üstü de birdir ban tuşunun...
Karma etkisi: 103799 Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000
6.Oskar ödülü kazanan üyelerimiz. 1stClass Üye 
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

arkadaşlar..

öncelikle bilgisi olmayan arkadaşlara uyarıyı yapayım.

bu bölüme Hasret Gümüş ve benim dışımda yazanlar banlanacaktır.

Bu bölüme kimse yazmasın.

kimin haklı olup olmadığını yorumlayabileceğiniz bir bölüm ya açılmıştır, ya açılacaktır.
Gila Çevrimiçi  

Eski 09-03-2011, 15:55   #6
Gila
Forum Ustası

Gila's Avatar

Karma etkisi: 103799 Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000

Konu bellidir..

Hasret Gümüş isimli üye,

dün akşam siyaset bölümündeki bir konuya aşağıdaki alıntıyı yazarak

ya ithamda bulunmuş veya hakaret etmiştir.

Alıntı:

Taraflı siyaset.

Bu tamamıyle yasaktır normalde,

Uyarılabilir, pm atılablir, insanız hata yapabiliriz

Kolay gelsin.

Bu post üzerine;

1- Taraflı siyaset yaptığımı kanıtlamalıdır.

Taraflı siyaset yapıyorsam, hangi tarafta durduğumu ortaya koyabilmelidir.

Bunu yapması zor değil. Bölüm siyaset bölümü olduğuna göre

ya MHP, ya CHP, ya diğer siyasi partilerden birisinin tarafını tuttuğumu belirten bir post ortaya koyabilmelidir.

2- Mod olurken bazı sözler verdiğimi ve tutmadığımı ileri sürmüş.

Mod olurken hangi sözleri, kime, nereye vermişim, alıntısını yapıp koysun.

Bu verdiğim sözleri hangi postlarımla delip sözümü tutmadığımı da kanıtlasın..

3- Siyaset bölüm moderatörü olarak, siyaset bölüm kurallarını bizzat deldiğimi ileri sürmüş.

Siyaset bölüm kurallarından hangi maddeyi, hangi postumla deldiğimi ortaya koysun..

Bunları ortaya koyup kanıtladığı taktirde, ne isterse kabulümdür.

Ortaya koyamazsa ( ki; koyamayacak ) kendisini itham ve iftirasıyla, forum huzurunda başbaşa bırakıyorum

Bunları halletsin, gerisini hallederiz

Ben sabırlıyım, beklerim.
Gila Çevrimiçi  

Eski 09-03-2011, 15:57   #7
HasretGÜMÜŞ
Forum Ustası

HasretGÜMÜŞ's Avatar

Neyi bekliyorsun daha ?yukarıdakiler yetmiyor mu

Ben yazdım. Şimdi de senden cevap bekliyorum
HasretGÜMÜŞ Çevrimdışı  

Eski 09-03-2011, 16:02   #8
Gila
Forum Ustası

Gila's Avatar

seni düelloya davet ettiğim gün ve tarih bellidir.

bu tarihten sonra yazılanların düelloya dahil edilebilmesi, ancak ithamlarını ortaya koyduktan sonra mümkündür.

ben geceleri müneccimle yatmıyorum
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=466029

yarın söyleyeceklerin ile ilgili seni düelloya çağırmam sanıyorum mümkün değildir.

seni düelloya, bu sabah saatlerinde davet ettim ( saati hatırlamıyorum ama sanırım 06. civarıydı )

bu saatten sonra yazılacaklar ile ilgili değil, bu saatten önce yazılmış olanlar ile ilgilidir düello çağırım.

önce düellonun ana maddelerini halledelim,

sonra istersen sana mantarlı ıstakoz çorbası tarifi bile verebilirim.

madem forumun göbeğine gelip benim taraflı olduğumu, forum kurallarını çiğnediğimi, mod olmadan önce söz verip verdiğim sözleri tutmadığımı yazabiliyorsun,

ve madem ki bu postlar okunuyor,

bilmeyen birisinin hakkımda senin sarfettiğin sözler gibi düşünmesini istemem

bu yüzdendir ki; senin bu iftiranı gerçeğe çevirmek,

seni aklamak için bu düelloyu açtık.

buyrun, dün akşamki iddialarınızı kanıtlayın.

orada 22 000 küsur postum var

o postları deşeleyip durun

zamanınız geniş, istediğiniz zaman, bulduğunuz istediğiniz kanıtı getirin, koyun...

...........................

bakın. buradan herkese sesleniyorum.

ben, forum kurallarını kolay kolay çiğnemem. en azından bilerek çiğnemem.

taraf değilim. tarafını tuttuğum bir tek şey var, o da bellidir.

top sende Hasretciim. İster bana şutla, ister dön kendi kalene at

ben beklerim

ilave edit: dün gece saatlerinde ortaya koyduğunuz iddialarınızı alıntılarla süsleyip kafa derimi kemerinize süs yapmanız için HASRET ile bekleyeceğim sevgili HASRET

şimdi az bişey önemli işlerim var.

pencereden dışarı bakıp yağan karı seyretmek gibi

Düzenleyen Gila : 09-03-2011 at 16:06.
Gila Çevrimiçi  

Eski 09-03-2011, 16:07   #9
HasretGÜMÜŞ
Forum Ustası

HasretGÜMÜŞ's Avatar

Ben golu attım da. sen topu göremedin yukarıya bak
HasretGÜMÜŞ Çevrimdışı  

Eski 09-03-2011, 16:47   #10
Gila
Forum Ustası

Gila's Avatar

laf kalabalığına gerek yok.

1- forum kurallarını çiğnediğimi söylüyorsun

bu bir YALAN.

Hangi forum kuralını çiğnediğimi ortaya koymalısın. alıntılarıyla.

2- Taraflı siyaset diyorsun.

Hangi tarafı tuttuğumu ortaya koyabilmelisin. Bir tarafı tutmadan tarafmı olunurmuş?

3- MOD olmadan önce söz verdi diyorsun, o sözlerin alıntısını yap, koy

ve sözlerimi tutmadığımı söylüyorsun,

bunu alıntıyla kanıtla..

elimde mezuram, boyunu ölçmeye hazırım HASRET GÜMÜŞ.

Unutma..

Ağzından çıkana kadar senindir,

ağzından çıktıktan sonra herkesindir..

- Hangi kuralı deldim mod olarak?

- Hangi tarafı tutuyorum, kanıtı nerede?

- Hangi sözleri verdim, alıntısı nerede?

ve

- Verdiğim hangi sözü yedim? Alıntısını ver.

Bunlar, dün akşamki iddiaların.

sen, söylediğinin arkasında duran bir şahıssın, bilirim

söylediklerini kanıtla HASRET GÜMÜŞ.
Gila Çevrimiçi  

Eski 09-03-2011, 17:01   #11
Gila
Forum Ustası

Gila's Avatar

Alıntı:

"Ben AKP yandaşı değilim" diyor arkadaş. O da benim gibi senin yanlış politikalarını eleştiriyor.
Ama sen kaldıramıyorsun.

Hangi arkadaş???

Bu arkadaşmı?

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi pmvolkan Mesajı Göster
inadına akp
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi pmvolkan Mesajı Göster
ama bu olanlara karşı inadına akp diyecem herkez gibi

edit: Kanıt kanıt dediğim budur Hasret Gümüş.

Kanıt, böyle koyulur.

şimdi yukarıdaki ithamlarını bu şekilde kanıtlamanı bekleyeceğim.

Acelem yok, MARDUK gelene kadar beklerim

Düzenleyen Gila : 09-03-2011 at 17:10.
Gila Çevrimiçi  

Eski 09-03-2011, 18:01   #12
HasretGÜMÜŞ
Forum Ustası

HasretGÜMÜŞ's Avatar

Alıntı:
Son on katı kaçaktır, yasa dışıdır.
Bunun için senden beyan istedi kullanıcı arkadaşlar,

Ve sen de beyan vermek yerine, kullanıcılara eğitim seviyeleriyle cevap verdin.

Ben sana dedim ki,

Ama sen ne yaptın, düello bölümüne geldin veee...

HasretGÜMÜŞ kanıtlasın dedin.

Ortalığı velveleye verdin. Şimdi bunun adına üzerimden rant sağlamaya çalışılmak denmez de ne denir.

Yazdıklarımı tek tek cevaplarsan sevinirim. atlarsan eğer bi daha cevap yazmam. ve istifanı beklerim. Yukarıda yazdıklarımı göremeyecek kadar olamazsın sanırım...

Bak prometheus@ arkadaşa teşekkür etmişim ;
neden çünkü belge sunmuş. Belgesi olan konuşur hak da verilir.
Senin gibi laf salatası yapmamış. Kullanıcıları rencide etmemiş.

Gelelim konudaki kural ihlaline;

Alıntı:
sizin de söylediğiniz gibi, Türkiye'nin eğitim seviyesinin her geçen gün yükseldiği konusunda hem fikiriz

ve bunun en sıkı örneği, bizzat sizsiniz
Kullanıcılara ne hakla, yazdıkalrı yorumlardan dolayı, küçük düşürücü imalarda bulunursunuz?

Bunu neye dayanarak yapıyorsun? Konularda sizin görüşlerinizi desteklemiyorlar diye çarmıha germe istekleri nereden geliyor? Nedir bu nefret? Herkes sizin gibi düşnmek zorunda mı?
Alıntı:
1- Laik Demokratik Türkiye Cumhuriyeti taraftarıyım, Kemalist'im.
.

3- Forumda her türlü fikri akıl ve mantık yoluyla savunmak

veya körü körüne savunmak beni ilgilendirmiyor.
Bunu siz mod adayı olduğunuzda yazdınız? Doğru mu?

1-Peki neden, Laikllik ilkesine bağlı kalmadınız?
2- Neden konularınızda belge istedikleri halde bunu sunmuyorsunuz?
laiklik:
devletin, vatandaşlarıyla olan ilişkilerinde inançlara göre ayrım yapmaması ve ayrıca, herhangi bir inancın, özellikle de bir toplumda egemen olan inancın, aynı toplumda azınlıkların benimsediği inançlara baskı yapmasını önlemesi demektir. Kısaca laiklik, din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılmasıdır

Alıntı:
sizler, akp kemikleşmiş seçmeninin tipik profillerisiniz.

çalsın ama başta olsun

çalsın ama bizden olsun

çalsın ama selamınaleyküm desin

..................

hadeeee

verin ev adreslerinizi

kapınızı da açık tutmayı unutmayın

bu gece işe çıkacaaam

sizin Gilanız
Tabi bunu bana söylemiyorsun. diğer kullanıcı arkadaşlara söylüyorsun, ama maalesef farklı düşündükleri için kaldırmıyor ve laiklik ilkesini şimdiden çiğniyorsun.

Laiklik, her ne fikirde olursa olsun, kimseyi görüşlerinden dolayı rencide etmemektir aynı zamanda.

Ama sen ne yapıyorsun?

Adamları küçük düşürmeye çalışıyorsun.

Varsa bi durum verirsiniz cezalarını, küfür vs. ama sırf farklı düşündüler diye onları rencide edemezsiniz.

Bir mod.a bu yakışır mı?

Bir mod. kendi bölümünde başrol oynamaya kalkar mı?

Bırakırsın o bölümü yönetirsin, yoruma yapanlara da saygı gösterirsin.
Bu verdiğim örnek tavadaki mercimek kadar.

Ama bundan da mesnet duymazsın, yetmez di mi?

Yukarıdaki 3. maddeye dikkatinizi çekerim. size konu içerisinde belge istediklerini yazıyorlar , ben de dahil,

buyrun;
Alıntı:

Peki siz ne yaptınız?

Düelloya yazı yazdınız

Bu mudur yapacağınız şey

Tekrar tekrar yazdırtma bana istersen;

Yukarıda senden istediklerime cevap ver , ya da dur ben bir daha yazayım sen es geçeceksin kaçacaksın her zamanki gibi biliyorum.

Cevap veremezsen, yönetimden inmeni istiyorum )

Ben senden birşey istiyorum şimdi de, bene açıklamalarımı yaptım.

1-

Alıntı:
wardomun birçok şeyini seviyorum

ama siyaset bölümünün en çok nesini seviyorum biliyormusun?

adenia gidiyor, gandalf geliyor

gandalf gidiyor, atlantis41 geliyor

atlantis41 gidiyor, BedliS geliyor

BedliS gidiyor, boşversene geliyor

Boşversene gidiyor, .............. uzaaaar gider.

Aynı Kurtlar Vadisi gibi

aradaki benzerlik şu: Bunlar hep gelip gidiyor

Polat Alemdar hala orada
Yukarıdaki adı geçen şahısların arkadaşları muhakkak ki buradadırlar.

Referans olarak onları alabilirsiniz.

2-Tanık olarak yazsınlar burada konuya bir defaya mahsus olmak üzere. Bana çete başı diyorsun yani.
Kanıtla,

Yoksa bölüm kurallarını hatırlatmama gerek ar mı? Bıracaksın. Ya da cezai müeyyide ile karşılaşacaksın.

Kurallar böyle söylüyor.

Herhangi bir AKP tarafımın olmamasına rağmen, seni sadece izlediğin politikadan dolayı eleştirmeme rağmen, beni AKP tarafına koyuyorsun ve de başlarına koyuyorsun.

Bunları ispatlamanı istiyorum, eğer ispatlayamazsan, izleyeceğin rotayı biliyorsun.
>>--İstifa--<<

Öyle çamur at izi kalsın demekle olmuyor. Başkalarına ithafen ettiğin cümleleri bana söyledin. Bunları kanıtlamanı istiyorum.

Kanıtlayamazsan, sana şunları hatırlatırım.

Alıntı:

Gila;
Eğer bunları delikanlı gibi kabul edersen, forumda modluğunu bıracaksın!.

söz verdiğin işleri yerine getiremediğin için, bırakacaksın.?

Alıntı:
Uygar usta, Metatron.

Ben olur verdim. Hasret Gümüş te olur verdikten sonra düello konusunu açınız.

Konu bellidir.

Dün, hakkımda aşağıda alıntısını yaptığım maddeleri bir bir önüme koyacaktır, ben de suyu sıkılmış portakal posasına döneceğim: D

hatta bir adım ileri gideyim, moderatörlüğü bırakacağım: D

VE 4. postu okuyup tek tek cevap istiyorum..

Cevap yoksa, düelloda olmanın sanırım bir anlamıy ok değil mi?

--İSTİFA--
HasretGÜMÜŞ Çevrimdışı  

Eski 09-03-2011, 18:13   #13
HasretGÜMÜŞ
Forum Ustası

HasretGÜMÜŞ's Avatar

Kuralları asla ihlal etmediğini söyleyen arkadaş Gila;

http://www.wardom.com.tr/gila-t416433.html

bunu hatırlatmak isterim... lütfen silinmesin

Sizi yönetimde görmek istemiyorum.
HasretGÜMÜŞ Çevrimdışı  

Eski 09-03-2011, 18:21   #14
Gila
Forum Ustası

Gila's Avatar

Alıntı:
Kuralları asla ihlal etmediğini söyleyen arkadaş Gila;

http://www.wardom.com.tr/gila-t416433.html

bunu hatırlatmak isterim... lütfen silinmesin

Sizi yönetimde görmek istemiyorum.

1- Binanın kaçak olduğu ile ilgili kanıt saat 22.08 de foruma koyulmuş.

sen, saat 02. den sonra gelip tekrar cevaplamamı istemişsin.

aslında cevabı görmüşsün ama kanıt istemişsin.

sanırım Mustafa Kavurmacı'yı wardoma getirmemi beklemiş olmalısın

2- Düello bölümüne geliş sebebimi tekrar tekrar yazmak istemiyorum.

okuyanlar birimizden birini aptal sanacak

verdiğim sözler

tutmadığım sözler

taraftarlığım

forum kurallarını çiğneyişim..

bunlar ile ilgili cevap bekliyorum.

lafı dereden tepeden dolaştırmayın.

getirin, postlarımı koyun ortaya..

3- Benim laiklik ilkesine bağlı kalmadığımı söyleyenin aklından şüphe ederim. bunun ile ilgili kanıt koyun.

altı üstü üç tane kanıt koyacaksınız,

çırpındıkça batıyor, battıkça çırpınıyor, çırpındıkça daha çok batıyorsunuz.

4- siyaset bölüm kurallarına göz atınız. kaynak mecburiyeti yoktur. çok istenirse verilir ki; zaten verilmiş.

5- Kaçak yapılmış bir binayı alkışlayan bir şahıs için ÇALSIN AMA İŞ YAPSIN mantığını ortaya koymuşsak, az bile yapmışız.

Bunun laiklik ile ne alakası var, benim forum kurallarını delmem ile ne alakası var?

HASRET GÜMÜŞ.

Siyaset bölüm kuralları 17 tanedir ve kapı gibi orada duruyor.

Hangi maddeyi hangi postumla çiğnediğimi söylemektense sakız çiğnemeyi tercih ediyorsunuz.

Siz de biliyorsunuz ki; ben kelime dağarcığı 10 kelime ile sınırlı cahil bir arkadaşınızım.

kafam çok karıştı

tekrarlıyorum hasret gümüş.

lafı eveleyip geveleme.

varsa kanıtın, koy ortaya.

seninle vakit öldürmekten daha önemli işlerim var.

boş boş tavana bakmak gibi

iddialarını postlarım ile kanıtlamalısın.

senden bunu bekliyorum.

gelen cevaplar komik.

1- laiklik ilkesini çiğnedin gila.

yani sana az çok saygım olmasa gülen bir karga resmi koyacağım buraya.

Laiklik ilkesini çiğnemek ve ben?

ikisi bir arada?

sen beni forumun birtakım sakallılarıyla karıştırıyorsun

2- adam kaynak istemişmiş, vermemişmişim.

ne zaman?

gece saat 02 de.

kanıt ne zaman koyulmuş konuya?

22.00 sıralarında.

doğru dürüst cevaplar bekliyorum.

Hasret Gümüş.

sen okuduğunu da algılayamamaya başladın.

dedik ki; bölüm kurallarını asla çiğnemem. en azından bilerek çiğnemem.

vantura meselesini önüme getirip, konuyu başka mecralara çekme,

vantura meselesine bir girersek sene sonuna kadar çıkamayız...

o mesele farklı meseledir,

bir başka mod ile ilgili hoş olmayacak bir konu açılır,

beni bu tür bir tuzağa çekmeye senin gücün yetmez..

geriye dön ve doğru dürüst cevaplar ver.

senin bu tezgahlarını ben yemem.
Gila Çevrimiçi  

Eski 09-03-2011, 18:32   #15
HasretGÜMÜŞ
Forum Ustası

HasretGÜMÜŞ's Avatar

Sen ne istediğini bilmiyorsun ki,

Ben senden kanıt istedim konu içerisinde evet. Kanıt getirildi konuldu evet.

Ben de o arkadaşa teşekkür ettim.

Ama sen bu konıtı getirmedin. çünkü bu iddiayı ortya atan sendin. Çünkü bu kanıtları sen koyamıyorsun, hedefin belli.

Dirrek kullanıcıların üstüne gitmek.

Senin fikrini savunmadığı için, hemen AKP kılıfı giydirmek.

Lafı eveleyip gevelemeye gerek yok evet. biraz önce gördüm, Bölüm kurallarına bakıyordun

17 tane

Hangilerini konu içerisinde çizdiğini de gösterdim. Yukarıdaki postlarda var.

Dediğin gibi, sanırım wardom hangimizin aptal olduğuna zaten karar vermiştir.

Ama o linki neden es geçtin anlamadım

Ben konu içresinde yaptıklrınla seni eleştirdim dedin, sen de konu dşına çıkarak cevap verdin, madem öyle ben de konu dışından örnekler vereyim dedim,

Neden rahatız oldun
HasretGÜMÜŞ Çevrimdışı  

Kapalı Konu

Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama

Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
Konu Konu Yazarı Forum Cevaplar Son Mesaj
GİLA canavarı ersan. Geyik 32 23-11-2009 12:01
Adalet Bakanı Şahin talimat verdi Kürtçe cezaevinde de serbest (-S-A-S-24-) Güncel 1 03-01-2009 19:38
Adalet.. DenizCE Genel 4 13-10-2008 10:45
Adalet terazisini şaşırtan skandal! +Zafer Siyaset 0 06-09-2008 12:45
Ab Parasiyla Adalet KemalinAskerleri Güncel 0 09-07-2008 17:16

Gönderme Kuralları