Gila vs HasretGÜMÜŞ-üyelerin yorumları burayaaşağıda linki olan başlıkta düello yapan gila ile hasret'in düellosu hakkındaki yorumları buraya yapabilirsiniz. tartısmanın gidişatına göre ankette haklı bulduğunuz kullanıcıyı işaretleyebilrisiniz. http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=466029
Konu metatron tarafından açılmış, 1411 kişi tarafından görüntülenip, 34 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: düelloda hangi kullanıcı haklı?? | |||
| gila haklı |
|
10 | 20.41% |
| hasretgümüş haklı |
|
20 | 40.82% |
| ikisini de boşver metatron haklı |
|
19 | 38.78% |
| Oy Verenler: 49. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39488 Yer: kripton
Karma etkisi: 42827
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4280084
|
aşağıda linki olan başlıkta düello yapan gila ile hasret'in düellosu hakkındaki yorumları buraya yapabilirsiniz.
tartısmanın gidişatına göre ankette haklı bulduğunuz kullanıcıyı işaretleyebilrisiniz. http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=466029 |
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2009
Üye numarası: #394350
Karma etkisi: 69797
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6979033
|
ikisini de boşver metatron haklı...
![]() |
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #83606
Karma etkisi: 7755
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 774811
|
önce hasret gümüş öndeydi benim gözümde sonra gila toparladı ve berabere bitti bence
![]() |
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2010
Üye numarası: #495777 Yer: gelecek misin...?
Karma etkisi: 9694
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 968818
|
topu daima taca atıyor gümüş....
![]() |
|
|
|
|
#5 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #196371 Yer: Eznora
Karma etkisi: 25318
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2530908
|
3 taç 1 penaltı olsun.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2010
Üye numarası: #435660 Yer: İSVİÇRE
Karma etkisi: 1198
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 119581
|
SAYIN Gilanın modaretörlüğüne karşıyım kesinlikle bir modda olması gerek tarafsızlık ve saygı özellikleri yok kendinde ben pm lerimi ıphone telefonumdan yazıyorum ve 15 yıl yurt dışında kaldım bunları kendisine kaç kere söyledim benimle yalnış yazıyorsun diye dalga geçti kendisine özeldende konulardada söyledim şikayet edecem diye gerekli yerlere başvuru yaptım özel pmde kendisini sevmeyen modlar olduğu git onlar şikayet et dedi yani umrumda deil dedi siyasi tüm mesajları yanlıdır örenk vermeye gerek yok gila açtığı konulara bakın hemen hemen hepsi öyledir gümüşe boş yere örenk ver diyor bence yine söylüyorum kişisel sorunum yok gila sayın modla ama modluğa bence haketmiyor herkeze iyi forumlar saygılar
İnadına akp dediğim zamn neye istinaden dedim o konuyu tamamiyle koyarsanız neye istinaden dediğimi anlarsınız sayın mod siz 100 sayfalık bir kitaptan bir cümle çıkarmışşınız bununla anlaşılmaz ama sizin kitabın her sayfasında aynı şey yazıyor yine söylüyorum ben o partiye hayatımda oy vermedim ama o parti sas ve sizin sayenizde bir oy kazandı yanlı yayınlarınızdan dolayı taraftarı olduğum için deil konunun özeti budur... Düzenleyen pmvolkan : 09-03-2011 at 17:35. Sebep: ekleme |
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #182683 Yer: BURSA
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 9451306
|
Hepimiz haklıyız..
![]() |
|
|
|
|
#8 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #145834 Yer: İstanbul-Kartal
Karma etkisi: 33061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3304941
|
![]() |
|
|
|
|
#9 | |||
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #133070 Yer: Kreuzberg
Karma etkisi: 54860
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5484797
|
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=466078 Haklısın haklı Bence sen de haklısın Hak aranır eğer varsa Aranıpta bulunursa Kimin hakkı kimde kalır Eğer razı olunursa Haklısın haklı Bence sen de haklısın Herkes ben haklıyım diyor Haksız olan kimdir Herkes en çok bana diyor Razı olan kimdir Bu nasıl hak aranışı Bu nasıl hak dağılışı Herkes farklı farklı ister Bu nasıl fark yanlışı Haklısın haklı,Bence sen de haklısın Haklıyım haklı, seni sevdiğim için Bir gönlüm var susmak bilmez Seni gördü laf dinlemez İster durur seni benden Hiçbir şeye boyun eğmez Haklıyım haklı Seni sevdiğim için Sana yandığım için Beni sevmediysen Beni istemediysen Sen de haklısın haklı Gönlünü vermediysen Zorla güzellik olmaz Zorla dostluk kurulmaz İnsan denen bir canız Zorla haklı olunmaz |
|||
|
|
||||
|
|
#10 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
Üye numarası: #336256 Yer: Gök Kubbe İçinde
Karma etkisi: 129544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 12952933
|
Daha Gila ve HasretGümüş hangi konu üzerinde tartışacakları üzerinde mutabakata varamadılar.
Konu soru cevap şeklinde olsa daha güzel olurdu.. Gila ihtimaldir ki her üyenin yada karşı karşıya gelebileceği üyelerin post çetelesini tutuyor ki anında çarşaf gibi önlerine sersin.Yada hafızası çok kuvvetli bir okuduğunu kolay kolay unutmuyor ki şak diye postları konuya ekliyor.. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=466078 Hasret'in en büyük dezavantajı uzun süreli aralıklarla foruma girebiliyor,dolayısıyla bazı şeyleri atlayabiliyor,yada kaçırabiliyor... Bu düellonun bir sonuca varacağını tahmin edemiyorum.Hakem her iki mücadelecinin yumruklarını havaya kaldıracak. Hem Hasret hemde Gila bugun ben kazandım diye rahatça yataklarına girecekler ![]() |
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2009
Üye numarası: #367019 Yer: Eskişehir
Karma etkisi: 18359
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1835411
|
Gila laf cambazlığını konuşturuyor yine.
![]() HasretGümüş her mesajını teker teker alıntılayıp koysa bile Gila yine hemen altına "hani nerde yapmışım onu alıntıla" dedikçe şimdiki gibi,bu düello da bir yere varamaz ![]() |
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #40803
Karma etkisi: 6852
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 684482
|
gıla davet etmiş,şunları kanıtla demiş ama diğer arkadaş başka şeylerden bahsediyor. Yakında kaybedecektir.
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #48467 Yer: den göğe kadar KARŞIYAKA
Karma etkisi: 1950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 194161
|
Şu an ikisde birbirinden beklenti içerisinde ama daha tam olarak hah konu bitti denilecek cevaplar gelmedi diye düşünüyorum bakalım ilersi nasıl olacak
![]() |
|
|
|
|
#14 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2009
Üye numarası: #367019 Yer: Eskişehir
Karma etkisi: 18359
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1835411
|
"Kuralları çiğnemedim" demekle "bilmem hangi kuralı çiğnemedim" demek aynı şey değil.
Gila başladı yine laf cambazlığına. ![]() Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2010
Üye numarası: #435660 Yer: İSVİÇRE
Karma etkisi: 1198
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 119581
|
umarım sayın mod GİLA neden mazeretim olmasına ragmen benim türkçemle uğraştığını yazım hatalımı büyük fontla öne çıkarıp dalga geçtiğini açıklar tartışma bölümünde
sizi yetkililere şikayet edecem dedim zaman git vanturaya şikayet et onlar beni sevmez yardımcı olur dediğinide açıklar |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Metatron ve GILA sevgilerle :D | TABATA | Fıkralar | 27 | 30-03-2012 16:30 |
| GİLA canavarı | ersan. | Geyik | 32 | 23-11-2009 12:01 |
| Msn ascii nick arsivi | asi_emo | MSN, ICQ, IM Güvenliği | 5 | 22-08-2006 20:53 |
|
|