Gila'nın evlere şenlik uyarıları-banlık pasları-konu kilitleri...

Can çıkar huy çıkmazmış.Hele dede olunca... Az evvel bir mesajım üzerine mesaj attığım bir topic kitlendi.Attığım mesajla topiği kitlenen redyollavdan gilaya böyle bir bahane yarattığım için özür diliyorum.Bu konu ve Konu shaytantuyu tarafından açılmış, 248 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.

Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!

Karşı sistemi kendi makineniniz gibi kullandıran uzaktan yönetim programı.
  • Canlı ekran izleme,vnc ve mouse kontrolü
  • Antiviruslerce %100 tanınmaz, güncelleme garantili
  • Ortam sesi dinleme
  • Webcam izleme
  • Online/offline keylogger
  • Kopyala/Yapıştır, Clipboard Yöneticisi (Canlı)
  • Warlogger desteği
  • Çalıştırma,upload,download,yeniden adlandırma,silme,gizli çalıştırma,thumbnail görüntüleme(indirmeden dosya görme)
  • Registry yöneticisi (tam özellikli)
  • Msn şifrelerini ve geçmişteki tüm adresleri çıkartma
  • Firefox şifrelerini çözme
  • Görev yöneticisi, görev sonlandırma
  • Çalışan programları listeleme
  • Bağlı sistemlerin yaptığı işlemleri tek listede görme!
  • Binder / dosya birleştirici
  • Virus tipinde resource kullanmadan bindleme özelliği
  • Mp3,resim,jpeg,vs her türlü dosya ile birleşip,exploitler ile link üzerinden,htmlden yayılır
  • Keyloggerda dll kullanmadan system hooklarıyla loglama ve tabii dll kullanmadan kimse yapamıyorken %100 sisteme zarar vermeden stabil bütün dünya dillerinde loglama.
  • Internet Explorer 9 şifre çözme
  • Chrome Şifreleri (bütün sürümler)
  • Firefox Şifreleri (bütün sürümler)
  • Internet Exporer Şifreleri (bütün sürümler)
  • Safari Şifreleri (bütün sürümler)
  • Reklam Bot ile site reklamı, dosya yükletme, bulaştırma,vs. MSN,Yahoo Messenger,ICQ ve AIM sistemlerinin hepsini tanır. Reklam bot aynı anda birden fazla sisteme komut verebilir.
  • Browserda geçmiş verileri, form girdilerini kayıt edip trojandan erişme
  • Klavye Kilitleme
  • Mouse Kilitleme
  • Masaüstü Gizleme
  • Sistemlere takılı flash/usb disk varsa bulaştırma Birden fazla sisteme aynı anda autorun oluşturabilir.
  • Uzaktan exe yükletme Aynı anda birden fazla sisteme exeleri tek komutla yükletebilir.
  • Fake sistem kilitleme. Tek tıklama ile karşı sistemi restart/yeniden başlat moduna geçmiş gösterip kilitleme. Kullanıcı fişten çekmediği sürece siz istemedikçe bilgisayarı kapatamaz, yeniden başlatamaz.
  • Karşı sistemin yeniden başlatılma talebinde masaustu ve bütün ekranı kapanıyor gibi gösterip kapanış sesini çalara kullanıcıyı bekletme. Kullanıcı sistemi kapatmak istediğinde siz izin vermezseniz windows kapanmaya çalışıyor gibi görünür ancak yonetim panelinden her türlü işlem yapılır.
  • Sistem servislerini yönetme
  • Outlook şifreleri çözme. (bütün outlook versiyonları outlook expressler dahil)
  • Otomatik güncelleme özelliği ile yakalanma durumunda kısa sürede otomatik güncelleme alma
Sadece 690 TL! Satın almak için iletişim formunu kullanabilirsiniz.

Ayrıca, iki farklı üst sürümü var:
Özel Trojan 990 TL: İstediğiniz isimle çalışıp, istediğiniz yere kopyalanır ve başlangıçta, msconfig'de, registry'de görünmez.
ÖZEL TROJAN 1490 TL: Görev yöneticisinde ve sistemin hiç bir yerinde görünmez.

Sürümler: 1200 TL: - Kimsenin bulamayacağı şekilde çalışır!> m3hm3t. 1750 TL: %100 gizlidir, RAM'de çalışır ve bentrojanim.exe olarak çalışsa dahi hiç bir yerde görünmez.

Wardom.Com.TR bir bilgisayar güvenliği sitesidir; hack konuları bilgisayar güvenliğinin ve bilgisinin uç noktaları olduğundan dolayı, kullanıcıları bu konularda bilgilendirmek ve güvenliklerini arttırmak için yazılmaktadır.

Geri Dön   Wardom.Com.TR > Forum > Forumlarla İlgili Duyurular/Sorularınız/Sorunlarınız
Üye Ol Sözlük Üye Listesi Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Konu Başlıkları: evlere gilanin kilitleri paslarikonu senlik uyarilaribanlik

Eski 14-11-2011, 22:40   #1
shaytantuyu
Daimi Üye

Üye numarası: #455093
Yer: Ümraniye
Karma etkisi: 698 shaytantuyu seviye: 2000shaytantuyu seviye: 2000shaytantuyu seviye: 2000shaytantuyu seviye: 2000shaytantuyu seviye: 2000shaytantuyu seviye: 2000shaytantuyu seviye: 2000shaytantuyu seviye: 2000shaytantuyu seviye: 2000shaytantuyu seviye: 2000shaytantuyu seviye: 2000
Gila'nın evlere şenlik uyarıları-banlık pasları-konu kilitleri...

Can çıkar huy çıkmazmış.Hele dede olunca...

Az evvel bir mesajım üzerine mesaj attığım bir topic kitlendi.Attığım mesajla topiği kitlenen redyollavdan gilaya böyle bir bahane yarattığım için özür diliyorum.Bu konu ve içeriğine en son bölümde değineceğim öncelikle birikmiş bir iki şikayetimin ayrıntısına girmek isterim.

Yaptıklarının üzerine sünger çekip admini-moderatörleri ve üyeleri bu konularla meşgul etmeme iyiniyetimize rağmen gila bıkmadan,usanmadan kendisine verilen yetkileri tahammülsüzlüğünün harekete geçirdiği dürtülerle pervasızca kullanmaya devam ediyor.

Alıştık artık...Çok zaman yuh artık diyerek gülüp geçiyoruz.Hep geçiştirecek değiliz arada bir geçiştirmeden paylaşmakta fayda var sonuçta bunlar bende olduğu gibi kimine bir fıkra ardından yüzde oluşan tebessüm ifadesini bırakabilir.Yeri fıkra bölümü mü geyik bölümü mü yoksa burası mı tam ayırdedemedim ama mevzuya giriş yapayım

Gilanın bir mesajı üzerine gilaya şu ifadeyi kullanıyorum.

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi shaytantuyu Mesajı Göster

e o çok yücelttiğin zekadan bir sende olmadığının farkındasındır.

Bu ifadeden buluğ çağına ermiş bir insan beyni ne anlarsa gilamızda en az onun kadar doğru anlar.Sonuçta kendisi aklı başında zeki bir insan.Ancak sık sık insanı şaşırtan kasıt arattıran şeyler yapıyor.Bu ifademden anladığı şu

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Gila Mesajı Göster
Forum üyelerini itham ederek zekasının olmadığını ileri sürmek en iyi ihtimalle uyarı sebebidir, bu yüzden UYARI yolluyorum, lütfen kabul buyrunuz.
Allıyor,pulluyor,süslüyor,çarpıtıyor,farklı bir anlam çıkartıp hem uyarı cezası veriyor hem 3 uyarı bir ban gerektirir diye banlık pas atıyor.

Ben bu ifademle bırakın forum üyelerinin zekasının olmadığı gibi bir küstaklık yapmayı tam aksine "e o çok yücelttiğin zekadan bir sende olmadığının farkındasındır" diyerek herkesde kendisinde var olan zekadan olduğunu hatırklatıp onu mütavazi olmaya davet ediyorum.Sonuç olarak kendisi verdiği bu cevapla-uyarı cezasıyla-3 uyarı bir ban gerektirir paslamasıyla-ya evlere şenlik bir yanlış anlamaya imza atıyor ya kasıtlı olarak çarpıtıyor ya da mütavaziğe davet etmeme rağmen hayır bendeki zeka kimsede olamaz diyerek forum üyelerinin zekasını hafifsiyor-yani uyarı cezasını-banlık pası verirken sunduğu gerekçenin ihalalini kendi yapıyor..

Bendeki bu birikim ondaki bu istikrar neticesinde bir başka şikayet konusu gelişiyor

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Gila Mesajı Göster
Bir ülkenin siyasi politikaları bir başka ulusun çocuklarına kast ediyorsa, buna aynı şekilde karşılık vermek bizim kitabımızda hiçbir zaman yazmadı, yazmaz da.

Bu, acizliğin sembolüdür.

Çocuk öldüren kim olursa olsun bizden değildir.

Ne övgüler düzeriz arkalarından, ne gittikleri yolu çiçeklerle donatırız.
Çocuk öldüren kim olursa olsun bizden değildir ama sizden olmadığına inanmam için yukarıda az ucundan değindiğim konuların bağlamında ittihatçı zihniyetin eylemleri sonucu ölen çocuklar için ittihatçı zihniyet bizden değildir demeni beklerim.

Tekrar söylüyorum Beslan gerçeği Rus Meclisi tarafından bile kabul edilmek zorunda kalındı.Orda ölen çpcuklar rus tanklarından çıkan bombalarla omon birliklerinin kurşunlarıyla yangın bombalarıyla öldü.

Üşenmeyip şuna bir göz atarsan az da vijdan sahibiysen bir milletin direnişini öyle kolay kolay hepten hiçe sayamazsın.Yok hala aynı kanıdaysan fikrini değiştirmek için direnen kafkas halklarının Kemalist olmasını bekleyeceğiz.

http://beslan-gercegi.blogspot.com/[/quote]

Warnings serve as a reminder to you of the forum's rules, which you are expected to understand and follow.

All the best,
Wardom.Com.TR[/quote]

Rusların kirli dezenformasyonlarıyla edindiği yalan yanlış bilgilerle bir eylemden yola çıkarak topyekün koca bir Çeçen halkını bağlayıcı çirkin yaftalama-iftiralarda bulunmaktan kaçınmayan gilanın bana verdiği uyarı cezası ve mesajımın silindiği sayfa şu

http://www.wardom.com.tr/redyellowun...t510865p2.html

Kendisi bana göre ban cezasını hakederken hadi onu geçtim uygunsuz konuşmalardan dolayı uyarı cezası alması gerekirken aksine benim mesajım siliniyor ben alıyorum uyarı cezasını.Bunuda geçelim...

Gilanın istikrarı devam ediyor

Attığım bir mesaj üzerine gila şu topiği kilitliyor

http://www.wardom.com.tr/chp-ye-yeni...r-t511104.html

Gerekçe olarak "iş döndü dolaştı Alevi mezhebine bir saldırı boyutuna ulaştı" ifadesini kullanıyor.Bu ifadesini hangi mesaja istinaden kim için kullanıyor yazma gereği bile duymadan konuyu kilitliyor.Hadi onu geçtik gerekçesini belirttiğin bir siyaset bölümü kural ihlali varsa bu kural ihlalinin müeyyidesini neden uygulamıyor.Hadi onuda geçtik farzedelim kural ihlali yapan biri var ver uyarısını kes cezasını topic kilitlemekde ne oluyor.O konuyu açana o konuya dair yorum yapanlara bu durumu neden yansıtıyor.Bir forum üyesi kendisinin açtığı o içeriği hep aynı olan bilindik topiclerine uygunsuz bir mesaj atarsa kendi topiğine kili mi vuruyor.Hadi hepsini geçelim bir mezhebe saldırılıyor iddiası büyük bir iddia bunu ispat edemezse müfteridir-keyfi uygulamalarda bulunduğunun göstergesidir.Sorun o sayfanın birkaç gün içinde 2500 kişinin tıklamasının vermiş olduğu bir hezeyan değilse cevap bekleyen soruları cevaplamasını rica ediyorum.Yalnız üste 3 ayrı konu var kendisini her zaman yaptığı gibi yazı içerisinden bir kelime- bir cümle alıntılayıp ona istinaden bir sürü geyik sınıfına girecek cümleler kurup konuyu dallanıp budaklandırıp çarpımamasını rica edeceğim.

Son olarak belirtmek isterim
Bunları gila kendisine çeki düzen verir tahammülsüzlüğünü yener beklentisiyle yazmadım.Çarpıtarak attığı paslarla ceza verenlerin daha dikkatli olmasını bekliyorum benim bu pasım orta hakeme ve tribünlere yoksa kendisinin bu çarpıtmaları,algı bozukluğu, evlere şenlik uyarıları,banlık pasları, mesajları problem değil yeterki kimse haksız yere ceza almasın yeterki milletin açtığı konular günahları yokken haksız yere kapanmasın.

Gereksiz polemikler yaratılmaması daha doğrusu topiğin kapatılmaması atılacak cevaba istinaden doğacak cevap hakkıma mani olunmamasını önemle rica ediyorum.
shaytantuyu Çevrimdışı  

Görüntülediğiniz konu içerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Wardom Internet Adresimizde 5651 Sayılı Kanunun 8. Maddesine ve T.C.Knın 125. Maddesine göre yayınlanmakta olup içeriğinden yazarı sorumludur. Bu konu hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için webmaster \@wardom.org adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) gün içerisinde Wardom yönetimi olarak tarafımızca gereken işlemler yapılacak ve avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
Eski 14-11-2011, 22:44   #2
Gila
Forum Ustası

Gila's Avatar

Üye numarası: #199953
Yer: altı da bir üstü de birdir ban tuşunun...
Karma etkisi: 103799 Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000
6.Oskar ödülü kazanan üyelerimiz. 1stClass Üye 
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi shaytantuyu Mesajı Göster
Can çıkar huy çıkmazmış..

Bence de..

Ben senin yerinde olsam, düelloya çekerdim Gila'yı

hem ne güzel eğlenirdik

ben buralardayım

Düzenleyen Gila : 14-11-2011 at 22:46.
Gila Çevrimiçi  

Eski 14-11-2011, 22:45   #3
Dangerious
Forum Ustası

Dangerious's Avatar

Üye numarası: #133070
Yer: Kreuzberg
Karma etkisi: 54860 Dangerious seviye: 2000Dangerious seviye: 2000Dangerious seviye: 2000Dangerious seviye: 2000Dangerious seviye: 2000Dangerious seviye: 2000Dangerious seviye: 2000Dangerious seviye: 2000Dangerious seviye: 2000Dangerious seviye: 2000Dangerious seviye: 2000

Yıl 2011 Kasım ayı 14. gün ve halâ Gila'yı indirme çabaları.

Hayırlı traşlar diyorum sana..
Dangerious Çevrimdışı  

Eski 14-11-2011, 22:51   #4
Gila
Forum Ustası

Gila's Avatar

Üye numarası: #199953
Yer: altı da bir üstü de birdir ban tuşunun...
Karma etkisi: 103799 Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

vay canasını sayın seyirciler

200 mesajlı konuyu ( artık alevilere saldırılar başladı ) şeklinde bir mesajla kapattık

birisi üzerine alınmış
Gila Çevrimiçi  

Eski 14-11-2011, 23:00   #5
uygarozdemir
Super Moderator

uygarozdemir's Avatar

Üye numarası: #9764
Karma etkisi: 74714 uygarozdemir seviye: 2000uygarozdemir seviye: 2000uygarozdemir seviye: 2000uygarozdemir seviye: 2000uygarozdemir seviye: 2000uygarozdemir seviye: 2000uygarozdemir seviye: 2000uygarozdemir seviye: 2000uygarozdemir seviye: 2000uygarozdemir seviye: 2000uygarozdemir seviye: 2000

Yöneticilerin hiç biri kafasına göre konu kilitleyip ban cezası vermez, verilmesini istemez. Altında muhakkak yetkili oldukları bölümlerin kurallarına uymayan bir durum, mesaj vs. vardır.

Konuyu kilitler, çünkü konu kötüye gidiyordur, 2-3 kişinin hızını alamayıp az sonra ban isteğe gönderilecek boyutta mesajlar atacağını hissediyordur veya konu amacından fazlası ile sapmıştır. Bunu anlayacak kapasitede olduğu için yöneticidir zaten.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=511825

İlgili yönetici ile aranız kötü de olsa, sevmeseniz dahi, bu bahsettiğiniz mevzuları kendisi ile özel mesajdan görüştünüz mü bir kere ? O sizi başında mı savdı da buraya konu açıyoruz ? Ha, beni dinlemiyor, mesajlarıma cevap yazmıyor diyorsanız ulaşın bana fakat bu dediklerimi denemediyseniz, öncelikli konu açılacak yer bu bölüm değildir. Son yerdir burası.
uygarozdemir Çevrimdışı  

Kapalı Konu

Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama

Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
Konu Konu Yazarı Forum Cevaplar Son Mesaj
Evlere şenlik araştırmalar lorddaedalus Bilim ve Teknik 0 18-04-2009 12:10
KoNu YoK AmaÇ GEYİK VoL...[2] WεИ10м™ Çöp Kutusu 16 26-05-2008 23:55
Türban Olarak Addedilen Memleket Meselesi Haline Gelen Konu Siyaset Bölümüne Mi Ait? HasretGÜMÜŞ Siyaset 25 16-02-2008 20:39

Gönderme Kuralları