GİLA'nın Hakaret ve İftiraları ( tayfam_30 - GİLA Haricindekiler Yazamaz )tayfam_30 ve GİLA'nın tartışma konusudur; konu başlangıcı aşağıdaki linktedir. http://www.wardom.org/gilanin-hakaretleri-ve-iftiralari-t323356.html Hadi bakalım, klavyenize kuvvet :)
Konu uygarozdemir tarafından açılmış, 3521 kişi tarafından görüntülenip, 33 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9764
Karma etkisi: 74714
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7465394
|
tayfam_30 ve GİLA'nın tartışma konusudur; konu başlangıcı aşağıdaki linktedir.
http://www.wardom.org/gilanin-hakaretleri-ve-iftiralari-t323356.html Hadi bakalım, klavyenize kuvvet ![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #199953 Yer: altı da bir üstü de birdir ban tuşunun...
Karma etkisi: 103799
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10376070
|
teşekkürler. konuyu imzama taşıyor ve offline oluyorum
herkese mutlu akşamlar ![]() |
|
|
|
|
#3 | ||
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2008
Üye numarası: #295269
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 176960
|
Alıntı:
Etseydi ne olurdu şimdiye Albay çoktan görevden alınırdı bu benim kişisel yorumumdur. İtirafçı Asker de bu emri veren 1. ordu komutanıdır demişti. Fakat siz beni neyle itham ettiniz ordu düşmanlığıyla Alıntı:
şimdi bende sana diyorumki velevki iftira atmış olayım velevki genelkurmay başkanını yerden yere vurayım sen beni ordu düşmanlığıyla itham edemezsin eğerki edersen nemi olur bak bunlar olur senin postundan alıntı Orjinal Mesaj Sahibi GİLA zaten tayyipimiz de TÜRK olmanın zorluğunu bildiğinden olacak, halkımıza bir iyilik yaparak TÜRK kelimesini literatürden kaldırmaya çalışıyor bir de kıymetini bilmiyoruz adamın kendisi 1. Atatürk olacak adam recep tayyip erdoğan ATATÜRK kulağa bile hoş geliyor burada devleti yöneten bir başbakana iftira attın Türkiye Devleti bir CUMHURİYETTİR başındaki şahıs cumhuriyete inanmasa da buradada cumhurunbaşkanına iftira attın şimdi neydi ordunun başındakileri eleştirmek ordu düşmanlığıydı değilmi cumhurbaşkanını yani (millet)'e iftira attın başka kime attın iftira bu devletin başbakanına ne oldu peki cumhur+devlet +iftira =vatan haini bak seni senin zihniyetinle yargıladım öyle değilmi ordunun başındakilerine (sözde iftira atmak) ordu düşmanlığıysa devleti ve milletin başını eleştirmekte vatan hainliğidir şimdi sen beni kendi zihniyetine ideolojine göre yargıladın ben ne oldum ordu düşmanı bende seni senin zihniyetinle yargıladım vatan haini çıktın ne kadar tehlikeli bir ideolojiye ve ne kadar tehlikeli bir zihniyete sahipsiniz görüyormusunuz birde sizin sorununuz atanmışları seçilmişlerden üstün görmeniz ben benim seçtiğim başbakana güveniyorum sen ise senin atamadığın bir subaya güveniyorsun sen benden daha iyi bilirsin bu ülke darbelerden neler neler çekti bunları düşün yinemi eski Türkiyeyi istiyorsun halbuki sen tecrübeli bir ihtiyarsın ![]() (şaka şaka şımarma hemen ) |
||
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10376070
|
Öncelikle, benim hakaret ettiğimi, iftira attığımı hatta zaman zaman küfürler ettiğimi, bununla birlikte forumda yüzlerce kez özürler dilediğimi vs iddia eden ama = gel kanıtla = dediğim zaman sırra kadem basan bir yığın Aslan Yürekli Wuser ile kıyaslayınca bu cesur adımı attığın için seni kutluyorum.
En azından amacının çamur at izi kalsın olmadığını, düşündüklerini yazdığını görmüş olduk.. Başlamadan önce bir konuya netlik kazandıralım.. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=323534 Düello bölümünde daha önce de 3 girişim oldu, hiçbiri de kesin sonuca ulaşamadı. Buna sebep olarak kimsenin altta kalmama isteği, yazışma disiplininden haberdar olmamaları ve birçok madde sıralayabiliriz. Örnek: Antiterör ile tartıştık, konu ergenekon terör örgütü yoktur ( gila ) vardır ( antiterör ) idi ve aslında tartışma daha ilk postta bitmişti ama gel gelelim vatandaş işi geyiğe vurdu, uzadı gitti. Tam bir Erbakan taktiği uyguladı arkadaş. Böyle olunca da bir sonuç alınamadı tabi. Oysa konu çok basitti. Mahkeme = VARDIR = diyene kadar yoktur Geçmişteki örneklerine bakınca, bu tartışmanın madde madde geçmesini rica etmiştim ama görülüyor ki; sen de düzensiz çalışıyorsun.. Bu kadar çok suçlama olunca, bunları çorba etmemek için MUTLAKA!!! madde madde ayıklamak gerekiyor.. Ben, senin için madde madde ayıklıyorum.. Sorularına madde madde cevap vereceğim, aynı şekilde madde madde de yorum veya cevap istiyorum.. aksi halde bunun da altından kalkamayız Sayın bölüm yöneticisi.. Az biraz flood olacak ama lütfen idare ediniz. ( devamı geliyor, bekleyiniz ) Kolay gelsin. |
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
|
1- SUÇLAMA: Gila, Tayfam30'u, ordu düşmanlığıyla suçlamıştır..
2- SUÇLAMA: Gila, devleti yöneten başbakana iftira atmıştır. Nasıl? Türk kelimesini literatürden kaldırmak istediğini söyleyerek.. 3- SUÇLAMA: Gila, cumhurbaşkanının cumhuriyete inanmayan bir insan olduğunu ortaya atarak İFTİRA atmıştır.. 4- İDDİA: Devleti ve milletin başını eleştirmek vatan hainliğidir.. 5- İDDİA: Tehlikeli bir ideolojiye sahip olduğum. [color="Black"]imzanıza taşıdığınız gilanın hakaretleri ve iftiraları başlıklı konuda editlemeler yapmadığınıza göre, belli ki bazı ithamlarınızı unutmuşsunuz. size yardımcı olmak amacıyla, onları da buraya sıralıyorum.. 6- SORU:[/COLOR] Neden fettullah hoca efendiye saldırıyorsunuz? Neden iftira atıyorsunuz? 7- SORU: Dünyanın her kıtasından 100 lerce çocuk geliyor. Bunlara Türkçe'yi siz mi öğrettiniz? 8- İFTİRA: Ülkenin başbakanını Türkçeyi kaldırmakla suçluyorsunuz. Belgeniz varmı, yoksa iftira mı atıyorsunuz 9- SUÇLAMA VE SORU: Sürekli dindar kesime saldırıyorsunuz. sizin düşmanınız din mi yoksa dindarlarmı? 10- TAVSİYE: Gila mod olacaksa siyaset bölümüne olmamalıydı.. durum budur.. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=323534 atladığım yer var sa; ben nasıl bu işin içinden sıyrılacağımı düşünüp, uzman görüşlerine başvurmaya çalışıp, danışmanlarımı telefon ve internet vasıtasıyla ararken, sen ilavelerini yapabilirsin.. o kadar laf kalabalığı yapacağına şu işi şöyle madde madde yapsaydın inan çok daha fazlası çıkardı.. birazdan bunları tek tek, okuyanı sıkmayacak şekilde cevaplayacağım.. Paşa gönlüne göre ilave ithamlarda bulunabilirsin. Bizde hizmette sınır yoktur ![]() ( devamı geliyor ) Düzenleyen Gila : 14-11-2009 at 11:41. |
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Ustası
|
Haydi hayırlı uğurlu olsun, başlıyoruz..
Tayfam30. Bu düellomuz, wardom düello bölümünde de bir klavuz, bir örnek olsun. madde madde gidelim, bundan sonra oluşabilecek olan düellolarda da bizim kullandığımız ya da daha iyi bir yöntem kullanılabilsin.. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=323534 önce kolaylardan başlayalım.. 2- SUÇLAMA: GİLA DEVLETİ YÖNETEN BAŞBAKANA İFTİRA ATMIŞTIR.. Nasıl? TÜRK kelimesini literatürden kaldırmaya çalıştığını söyleyerek.. Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mayıs 2009 Tarihli konuşmasında: Türkiyelilik kavramı olmalıdır TÜRK MİLLETİ değil.. Türkiye Ulusu olmalı TÜRK ULUSU değil Fatih Altaylı'nın programına konuk olan Recep Tayyip Erdoğan; TÜRK vatandaşlığı yerine TÜRKİYELİLİK bilincini yakalamanın öneminden bahsetmiştir.. şekil 1 - A da da görülebildiği gibi, başbakan, TÜRK kelimesinin literatürden kaldırılması için uğraş vermektedir.. KAYNAK. Kaynakta da görülebildiği gibi, TÜRK kelimesinin yerinde yeller esmesi için bir çaba sarfeden başbakanın, sadece yaptığı işi yazmak hakaret değil, başbakanın ne yaptığını bilmeyen duymayanlara iletmektir. Yani, bir nevi gönüllü başbakan yalakalığıdır ki; bendeniz bunu yapmış bulunmaktayım.. kaynağı inceleyiniz.. yorumunuzu bildiriniz.. 1- evet ikna oldunuz, bu maddeye ait lafınızı geri alıyorsunuz. 2- Hayır ikna olmadınız başka kaynaklar istiyorsunuz ( ki, hiç tavsiye etmem )3- Başbakan öyle söylemiş olsa da, bunu başbakan söylerse normaldir ama Gila'nın bunu söylemesi hakarettir ![]() cevap bekleniyor. ben diğer sorulara geçiyorum ![]() |
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Ustası
|
3- SUÇLAMA:
CUMHURBAŞKANI ABDULLAH GÜL'ÜN CUMHURİYETE İNANMAYAN BİR İNSAN OLDUĞU İFTİRASINI ATTIM.. Forumda onbinyüzellibeş kere verildi bu resim. O ne demişse, ben de onu diyorum. ne bir eksik, ne bir fazla.. ![]() bu konudaki cevabınızı da, yine madde numarası koyarak bekliyorum... 4- DEVLETİ VE MİLLETİN BAŞINI ELEŞTİRMAK VATAN HAİNLİĞİDİR.. Bu durumda bu ülkedeki 80 milyon kişi vatan hainidir.. Tayyip'i kim eleştirirse vatan haini olduğu gibi Tayyip iktidarda değilken muhalefet görevi yaptığı sıralarda hükümeti eleştirmesini de VATANA İHANET olarak algılayabiliriz.. ne diyorsun? 1- iddiamı geri alıyorum 2- hayır. Tayyip eleştirirse vatan hainliği olmaz, başkası eleştirirse vatan hainliği olur. 3- Aslında soruyu böyle sormak istememiştim. asıl amacım şunu söylemekti... ( boşluğu doldurun, sorunuzu tekrar sorun ) 5- İDDİA: TEHLİKELİ BİR İDEOLOJİYE SAHİBİM.. Söz veriyorum, ideolojimi değiştireceğim. değiştirmezsem na bööle oliim.. ![]() ammaaaa şu benim ideolojim neymiş bir söyle.. 1- iddiamı geri alıyorum. 2- senin ideolojin şudur ( boşluğu doldurunuz ve kanıt koyunuz ) 3- İdeoloji derken yanlış kelime kullandım. doğrusu şudur.. ( yine boşluğu doldurun ve sorunuzu yeniden sorun ) 4- Ben nereden bileyim senin ideolojin nedir.. 1- SUÇLAMA: Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=323534 GİLA, TAYFAM30 U ORDU DÜŞMANLIĞIYLA SUÇLAMIŞTIR.. geliyor. azzz sonnnraaaa bizden ayrılmayınız Düzenleyen Gila : 14-11-2009 at 12:51. |
|
|
|
|
#8 | |
|
Forum Ustası
|
1- SUÇLAMA: Gila, Tayfam30'u ORDU DÜŞMANI olmakla suçladı:
Aslında işin kolayına kaçabilirim. senin için SEN ORDU DÜŞMANISIN dediğim postumu koy ortaya diyebilir, seni zor duruma düşürebilirim. Kelimelerle aranız hiç iyi değil hiç okumuyorsunuz hiç okuduğunuzu algılayamıyorsunuz Türkçe, edebiyat derslerinden rüşvetle mi geçiyorsunuz anlamıyorum ![]() orada söylenen şudur: Asker sevmiyor olabilirsin. Ordu düşmanı olabilirsin. bunu söylememin sebebi de bellidir.. Alıntı:
1- evet ikna oldun, suçlamayı geri çekiyorsun. 2- Hayır ikna olmadın, ya kanıt istiyor, ya özür bekliyorsun. devamı geliyor |
|
|
|
|
|
#9 | |||
|
Forum Ustası
|
6- FETOŞ'A İFTİRA:
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=323534 Bu video yu seyredip de bu adamın şerefsizliğini savunabilecek, damarlarında TÜRK kanı olduğunu iddia edebilecek birilerinin olduğuna ihtimal bile vermek istemiyorum... konuşmanın sonunda ne söylüyor: burada söylenenleri, elinizdeki meyve sularının kaplarını çöp kutusuna attığınız gibi, çöp kutusuna atmanız gerekir. SIRRIN SENİN ESİRİNDİR, SÖYLERSEN ESİRİ OLURSUN 1- İkna oldum, bu adam harbi şerefsiz hainin biriymiş 2- Ben bu adama biat edenlerdenim, hain de olsa seviyorum 3- ........ ( boşlukları doldurunuz ) 8- İFTİRA: ÜLKENİN BAŞBAKANINI TÜRKÇEYİ KALDIRMAKLA SUÇLUYORSUNUZ.. El cevap: Lütfen benim postlarımı alkollüyken okumayınız.. öyle bir postum yok, varsa koyun, irdeleyelim.. 1- veiyyy. gerçekten de yokmuş. ben yanlış anlamışım. 2- Demediysen bile, aklından geçirdiğin kesin. İtiraf et Gila ![]() 3- ..... ( boşlukları doldurunuz ) 9- SUÇLAMA VE SORU: SÜREKLİ DİNDAR KESİME SALDIRIYORUM. BENİM DÜŞMANIM DİN Mİ, DİNDARLAR MI? Hırsız ve Yobaz Erbakan'dan günümüze sarkmış olan bir fikrin tezahürü... din veya dindarlara saldırıma örnek bir post koyun buraya.. Fettullah denilen haine saldırı dine saldırıysa, dinin sahibi fetoşmudur? fetuşçulara saldırı dindarlara saldırıysa fetoşun karşısındakiler imansızmıdır? cevap bekliyoruz. 1- Öyle bir postunu bulamadık 2- Fetoş peygamber sayılır, ona saldırı dine saldırıdır. 3- Sorumu geri çekiyorum. 10- TAVSİYE: GİLA MOD OLACAKSA SİYASETE OLMAMALIYDI.. Önerinizi sanıyorum yukarısı değerlendirecektir eksik kalan birşey kaldıysa bildirin cevaplarınızı aynı şekilde bir sıra, düzen, intizam içerisinde verirseniz tartışmanın selameti açısından mutlu olurum. En azından bu şekilde elenen maddeleri eler, kalanlar üzerinde dururuz sevgi ve saygıyla |
|||
|
|
||||
|
|
#10 |
|
Banned
|
SUÇLAMA 1:Ben size diyorumki beni ordu düşmanlığıyla itham ediyorsun senin cevabın ise hayır diyorsun, olabilirsin. O zaman sende vatan haini olabilirsin. ve cevaben demişsinki o zaman hükümeti eleştiren 80 milyon vatan haini tamamda niye böyle bir refleks gösterdin. Senin zihniyetin bunun öyle olduğunu söylüyor yine tekrar edeyim. tayfa+ordu başındakine(sözde iftira)=(gilanın yorumu sen ordu düşmanı olabilirsin) gila+cumhura iftira+Başbakana iftira=(gilanın zihniyetiyle vatan haini) bak ben sana sen vatan hainisin demiyorum senin zihniyetinle düşündüğümde bu çıkıyor ortaya. SUÇLAMA 2 Burada Başbakanı türklüğü literatür den kaldırmayı istediğini yazmışsın. Literatür Nedir literatür: » edebiyat, » herhangi bir bilim dalinda yazilmiş olan yazi veya eserlerin bütünü Ne demiştin Erdoğan literatür(edebiyat) tan kaldırmaya çalışıyor verdiğin kaynağı inceledim öyle bişey yok Erdoğan yalnızca Türkiyeli imajını kazandırmamız lazım diyor Verdiği örnekte çok güzel bakın: Teke Tek'te Fatih Altaylı'nın konuğu olan Başbakan Erdoğan, ‘Türkiyelilik’ kavramıyla yeni tartışma başlattı. Erdoğan, atletizm şampiyonasından söz ederek, ‘‘Bütün ABD'li atletler zenci. Rekoru kırıp, bayrakla tur atıyorlar. Amerikalılık bilincini yakalamışlar. Biz de Türkiyelilik bilincini yakalamalıyız’’ dedi. FAZLA detaya girmiyeceğim. ELBETTEKİ bu tartışılabilir fakat sen Başbakanın sözlerini çarpıtarak üstüne tuz biber yeşillik katarak servis ediyorsun şakşakçılarında yiyor tabi ![]() SUÇLAMA 3 : verdiğin kaynak kaynak değil bi kere ![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=323534 seni haydar dümenci seni ![]() neyse ortada sadece iddia var fakat bunu söylediğini kabul ettimi cumhurbaşkanı. hayır etmedi. bu iftira. birde verdiğiniz kaynak: gazete o zamanların darbe şak şak çılarındandı o yüzden bu kaynağı kabul etmeyip iftiradır diyorum. SUÇLAMA 4: ben sana vatan haini diyemem buna hakkım yok en azından benim zihniyetle bakarsak fakat senin zihniyetinle baktığım zaman sen senin için vatan hainisin ![]() çünkü senin zihniyetin (menderesi asan zihniyetle aynıdır). SUÇLAMA 6: verdiğin videodan bişey anlamadım bende sana buraya ses kayıtları koyar bütün ergenekonu ve onu destekleyenleri vatan hainliğiyle suçlarım ![]() SUÇLAMA 9: Evet sürekli dindar kesime saldırıyorsun çünkü bu saldırdıklarının hepsi dindar insanlardır madem ki samimisin diğer partileride eleştir chp nin hiçmi yanlışı yok birazda onu eleştir. senin zihniyetin (cübbelileri bile kaldırmıyor). şimdi gelgelelim kuru fasulyenin faydalarına ![]() SUÇLAMA 1 a) Ben seni ordu düşmanlığıyla suçlamak istemedim b) Evet sen kesinlikle ordu düşmanısın c)ne dediğimi bende bilmiyorum içmiştim o sıralar ![]() d)senden özür diliyorum SUÇLAMA2 a) Ben Başbakana öyle bişey söylemedim ![]() b) yalan söyledim ![]() c) arada bir kaşınıyorum sallamadan duramıyorum ![]() d) Başbakandan laflarını çarpıttığım için özürdiliyorum SUÇLAMA 3 a) ben cumhurureisin bu lafı söylediğine inanıyorum b) posta gazetesi o dönemin en namuslu gazetesidir ![]() c) bende aslında o kaynağa inanmamıştım d) ne halin varsa gör ![]() SUÇLAMA 4 a) benim kanımda var lafları çarpıtmak b) sen 80 milyon vatan hainidir diyorsun c) aslında bu benim zihniyetim ama görmezden geliyorum bazen d) seni elime geçirirsem kemiklerini kıracam tayfa ![]() SUÇLAMA 5 a) benim ideolojim en iyisidir b) benim ideolojim haricindeki olan ideolojiler beyni yıkanmışlarındır ![]() c) benim ideolojim yok d) en kısa zamanda ideolojimi değiştirecem SUÇLAMA 6 a) fetullah hoca efendiye kılım b) fetullah hocanın bu ülkeye hiç bir faydası olmamıştır c) ben o adamın inandığı dine inanmam c) ne yaparsa yapsın o benim için düşmandır SUÇLAMA 7 a) ben bi afrika ülkesine gittim orda çocuklar türkçe konuşmuyorlardı b) evet türkçe öğreniyorlar fakat benimle konuşmadılar ![]() c) sırf fetullah hocanın okullarında öğrendiler diye onları saymıyorum bile d) itiraf ediyorum ben türkçe öğretilmesine karşıyım |
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Ustası
|
Ben bu düello bölümüne bir daha katılmamaya karar vermiştim. Çünkü önceki iki deneyimim bana şunu gösterdi ki; bu işi namus meselesi yapan insanlarla yapmayacaksın..
yine benzer bir durumla karşı karşıyayız.. düellonun konusu benim iftira ve hakaretlerimdir. vatandaşa iftira dediklerinin iftira değil gerçek, hakaret dediklerinin gerçeğin ta kendisi olduğunu kanıtlarla ortaya koyuyoruz ama haklılığımı kabul ederse, bu sefer kendisi iftira atmış olabileceğini düşünüyor olsa gerek; bir türlü ikna olmuyor. Vallahi beyler. Kimse kusura bakmasın. anlamamaya programlı bir adamın kafasını burguyla açıp içine bilgi, kanıt koyacak halim yok. son kez tek tek irdeliyorum konuları. sidik yarışı yapamayacak kadar vaktim kısıtlı.. 1- ORDU DÜŞMANLIĞI. Tayfam30 isimli wuserin bütün postlarını tek tek üşenmedim, inceledim. Ne TSK karşıtı, ne ordu karşıtı tek bir postunu bulamadım. Albay Çiçek hakkında yazmış olduğu = MUTLAKA ÜSTLERİNİN PARMAĞI VARDIR = postuna karşılık = orduyu sevmeyebilirsin = şeklindeki postum biraz ağır kaçmış. Kantarın topuzu fazla kaçmış yani. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=323534 bu konuda kendisi haklıdır. her fırsatta TSK ya sümük salya saldıran birtakım kişilerle aynı safta yer alıyor gibi görünmesi, o an için siyaset bölümünün tam bir didişme halinde olması dolayısıyla anlık bir refleks göstermişim. özür diliyorum. 2- GİLA, DEVLETİ YÖNETEN BAŞBAKANA İFTİRA ATMIŞTIR.. Ben başbakana antilaik de dedim, ( benim ülkemin başbakanına bölücü demek zoruma gittiği için ) bölücülükten suç giymiş de dedim, TÜRKLÜK kelimesini söküp atmaya çalışıyor da dedim. Antilaik ve bölücülük ile ilgili sözlerimi alıntı yapmadığına göre, bunları kabul etmesi de kendisi adına iyi bir gelişmedir ![]() bu konuda TÜRKLÜK kavramını söküp, TÜRKİYELİLİK kavramını ortaya koymaya çalışan başbakana yalakalık olsun diye = NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE = mahyalarının söküldüğünü de hatırlatarak, başbakanın söylediklerine hiçbir ilave yapmadan buraya koymama rağmen bunu kabul etmeyen bir adamla bu konuyu daha fazla tartışamam.. ortada kaynak var, kanıt var. haaa.. = Başbakan söyleyebilir ama sen başbakan söyledi diyemezsin = diyorsa, o da ayrı bir komedi konusudur.. 3- Cumhuriyete inanmayan cumhurbaşkanı.. bunu kaynak + görüntü ile verdik. adam kabul etmiyor. yapılacak birşey yok. En kısa zamanda gözlerini tekrar muayene ettirip, gözlük numarasını büyütmesini önerebiliyorum kendilerine.. Abdullah Gül = cumhuriyet döneminin sonu gelmiştir = diyecek, söylediğini söylemek suç olacak, hakaret olacak.. yok böyle bir komedi ![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=323534 haa. kaynak kabul etmiyormuş. Abdullah Gül, inkar etmiş ![]() olay ortada. gazete küpürleri ortada, cümle alem biliyor, Tayfam30 isimli şahıs kabul etmiyormuş. Tamamen onun sorunudur. ağaç yaş iken eğilir. daha genç yaşlarda elime düşseydi belki inandırabilirdim ama kırılacak kıvama gelmiş olduktan sonra nafile... bu postumu, benim hakaret ve iftira attığımı düşünme ihtimali olan wardom üyeleri için yazıyorum. Düello benim için çoktan bitmiştir. kanıt koyamayan, koyulan kanıtları kabul etmeyen bir zihniyetle, daha türkçesi, objektiflikten uzak bir zihniyetle vakit öldüremem doğrusu.. 4- DEVLETİ VE MİLLETİN BAŞINI ELEŞTİRMEK VATAN HAİNLİĞİDİR.. Bu saçma kelimeyi tahlil etmek, cevaplamak bile abesle iştigaldir. Biz, hem kendisine, hem takip edenlere saygımızdan dedik ki; muhtemelen yazmak istediğin bu değildi. düzelt, tekrar sor. amcam cevap yazmış ne yazdığı da belli değil.Bir = evet ya. aslında yazmak istediğim o değildi = bile diyememiş ![]() bu madde de saçmadır. herkes herkesi eleştirebilir. eleştiri ihanet değildir. 5- TEHLİKELİ BİR İDEOLOJİYE SAHİBİM.. Benim ideolojimin ne olduğunu bilmeden sallayan bu adama ne söylenebilir ![]() sorduk. Nedir benim ideolojim diye? aklı sıra maytap geçiyor. Oysa efendiii benim bu düelloyu kabul edişimin sebebi, senin benim hakkımda iftiracı ve hakaret ediyor diye konu açmandır DELİKANLI OLACAKSIN, ya gelip iddialarını tek tek ortaya koyup kanıtlayacaksın ya da benim 1. maddede yaptığım gibi özür dileyeceksin ya da,,,, boşveryaaaa ![]() özür dileyip de rezil kepaze mi olasın inat edip seni kahraman yapacağız biz.. sonuna kadar yanlışta direnmeye devam et.. 6- FETTULLAH HOCA EFENDİ VS VS .. hoca efendinizi yiyiim size birşey olmasın.. amcam, hiçbirşey anlamamış ![]() fetoş denilen ucu dışarıda hain, açıkca şöyle söylüyor.. şartlar oluşana kadar, her birimi tek tek ele geçirene kadar sessiz kalacaksınız.. bütün imkanlar oluştuğunda saldırıya geçersiniz.. şu an yapılan da fetoş'un talimatlarının yerine getirilmekte olan halidir.. Hukukun, demokrasinin, laikliğin, Atatürk ilkelerinin tek tek ırzına geçilmekte olduğunu, TÜRKLÜK kavramının yok edilmeye çalışıldığını, ülkenin en güvenilir kurumu olan TSK ya medya tarafından şuursuzca saldırılarda bulunulduğunu, TSK mensuplarına komplolar düzenlendiğini İBRET İLE İZLİYORUZ.. Amcam birşey anlamamış peki bu iftirasına cevabı neymiş? bana ergenekon kayıtlarını getirir koyarmış ![]() inanıyorum ki, bu da bir blöf. ama öyle de olsa konuyla alakası yok. fetoş bir haindir. hani gözleri var görmezler diye bir ayet vardır ya, işte bu konu, o konu.. adamın önüne yazı da değil birebir video koyuyorsun, tınlamıyor bile öyle şartlanmışlar ile daha fazla tartışamam.. bu konu da benim için bitmiştir.. 9- DİNDAR KESİME SALDIRI.. Burada açıkça talep ediyorum.. dindar kesime saldırımı kanıtlasın haa. diyorsa ki, saldırdıklarımın hepsi dindar e be kardeş.. sen de dindar kesime saldırıyorsun ben de dindarım burada yazmak istemezdim ama senin kıçında pireler uçuşurken, ben sabah namaza kalkarım.. sonuç itibarıyla düello konularını namus meselesine getiren, gözüne gözüne soktuğun videoları, kaynakları görmezden gelen bu adamla tartışabileceğim hiç birşey yoktur.. ben konuları ortaya koydum, okuyanlar gerekeni alırlar. Zaten biz 40 kişiyiz, birbirimizi biliriz.. beni bilen bilir saygılar |
|
|
|
|
#12 |
|
Banned
|
öncelikle özürdilemene sevindim
![]() Zaten özürdilediğine görede bu tartışmada bitmiştir. ![]() Fakat ben sadece iki şey hakkında şunu söylemek istiyorum 1 Posta gazetesi o zamanların darbe şakşakçılarındandı o yüzden onun yazılarını haberlerini doğru kabul etmek sadece at gözlüğü takmaktır. ![]() şimdi sana vakit veya taraf tan haber versem bilirimki senin zihniyetin o haberi kabul etmez ![]() Birde Başbakan için verdiğin kaynağın tamamını buraya koyuyorum. Eğer ehtiyarın dediği gibi Başbakan türkçeyi literatürden kaldıracaksa ben özür dileyeceğim Eğer öyle bişey yoksa Başbakan içinde özür isterim ![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=323534 Buyrun arkadaşlar verdiği kaynaktaki yazıyı aynen aktarıyorum eğer yanlış bişey varsa bana biri söylesin. Zenci sohbetinden ‘Türkiyelilik’ tezine 03.09.2003 Teke Tek'te Fatih Altaylı'nın konuğu olan Başbakan Erdoğan, ‘Türkiyelilik’ kavramıyla yeni tartışma başlattı. Erdoğan, atletizm şampiyonasından söz ederek, ‘‘Bütün ABD'li atletler zenci. Rekoru kırıp, bayrakla tur atıyorlar. Amerikalılık bilincini yakalamışlar. Biz de Türkiyelilik bilincini yakalamalıyız’’ dedi. ‘Anayasal Vatandaşlık’ kavramını ortaya atarak büyük yankı uyandıran 9'uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in ardından Başbakan Tayyip Erdoğan da, ‘Türk vatandaşlığı’ deyimini yeniden tartışmaya açtı. ‘Türk vatandaşlığı’ yerine ‘Türkiyelilik’ten söz eden Erdoğan, ‘‘Şimdi biz de Türkiyelilik bilincini yakalamalıyız’’ dedi. Erdoğan'a bu çıkışında, Süreyya Ayhan'ı izlemek için gittiği Paris'teki Dünya Atletizm Şampiyonası'nda ABD'li şampiyon siyah atletlerin ABD bayrağı ile tur atmalarından ve CHP Lideri Deniz Baykal'ın bu konudaki değerlendirmeleri etkili oldu. BİLİNÇ MESELESİ Erdoğan, önceki akşam Kanal D'de yayınlanan Fatih Altaylı'nın ‘Teke Tek’ programında, Paris'te Dünya Atletizm Şampiyonası'nı sırasında dikkatini çeken ABD'li siyah atletlerle ilgili izlenimlerini şöyle anlattı: ‘‘Deniz Bey ile de onu konuştuk. Baktım ABD, bütün koşanlar zenci. Fransa bütün koşanlar zenci. Bakıyorsunuz orada bir zenci-beyaz olayı var. Yıllardır bu yaşanır fakat zenciler ABD'yi temsil ediyor. Onlar sadece Amerikalı, Amerikan ırkı değil ve başarı ile bitirdikten sonra, rekorları kırdıktan sonra bakıyorsunuz bayrağı alıyor, bu bayrak ile beraber kalkıyor tur atıyor. Amerikalılık bilincini yakalamış. Şimdi biz de bir defa Türkiye'de Türkiyelilik bilincini en azından yakalamalıyız. Bunu bir de Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı bilinciyle zenginleştirmeliyiz. Bunu başarabilirsek ben inanıyorum ki önündeki birçok engelleri rahatlıkla aşacaktır.’’ Erdoğan, dil, din ve ırkın alt değerler olduğunu vurgulayarak, ‘‘Yani bunları bir kenara koyamaz ve bunları biz zaten tabulaştırırsak işte asıl irtica odur. Tabulaştırmadığımız taktirde o zaman irtica ile mücadele...’’ dedi. ORTAK PAYDA Erdoğan, Berlin'de Türk derneklerinin temsilcilerinin katıldığı toplantının açılışında da, hükümetlerinin üç kırmızı çizgisini anlattı. Bunlardan ilkinin ‘‘Dine dayalı milliyetçilik yapmamak’’ olduğunu kayda geçiren Erdoğan, ‘‘Dine dayalı milliyetçilik anlayışını reddediyoruz’’ dedi. Müslümanlar'ın, Hıristiyanlar'ın, Museviler'in ya da diğer dinlerdeki kişilerin birbirlerine üstünlük kurmak için kendi yönetimlerinden destek beklememesi gerektiğinin altını çizen Erdoğan, bütün dinlere aynı uzaklıkta olduklarını söyledi. ‘‘İslami devlet arayışı içinde değiliz’’ diyen başbakan, sadece İslamiyet ya da diğer dinlere saygıyı oturtmak amacında olduklarını kaydetti. ‘‘Bölgesel ve ırka dayalı milliyetçiliğe karşıyız’’ diyen Erdoğan, Türkiye'deki 36 etnik grubun birbirlerine üstünlük kurmaya çalışmaması gerektiğini belirterek ortak paydanın ‘‘Türkiyelilik’’ olduğunu vurguladı. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=323534 VATANDAŞLIK Demirel de ‘Anayasal vatandaşlık’ kavramıyla büyük tartışma yaratmıştı. İnsan Hakları Derneği, demokratikleşme için Anayasa'daki ‘Türk vatandaşlığı’ başlığının ‘Türkiye vatandaşlığı’ diye değiştirilmesini istemişti. Beyaz Türkler siyah Türkler Başbakan Erdoğan, ‘‘Beyaz Türkler, siyah Türkler’’ sözüyle de tartışma yaratmıştı. Erdoğan, ‘Siyah Türkler’ kavramını türbanlılar için kullanmıştı. Erdoğan, belediye başkanlığı döneminde bir mülakatta şöyle demişti: ‘‘Odu komutanlarının eşleri resepsiyonlar veriyorlardı. Daha sonra bizim eşimizin davet edilmediği resepsiyonlara dönüştü. Çirkinlik burada. Beyaz Türkler, siyah Türkler meselesi gibi bir anlayış çok yanlış. Dindar olanlarla, dindar olmayanlar arasında ayrım başlatılıyor.’’ SAYGILAR |
|
|
|
|
#13 | |
|
Forum Ustası
|
Alıntı:
yanlıştan dönmek erdemdir yanlışın üzerine yanlışla gitmek dik kafalılıktır.. daha geride 9 madde var bu 9 maddeden her birine tek tek devam edeceğiz.. aksi halde boğuntuya getiriyorsun... Şu, cumhurbaşkanının cumhuriyete inanmama konusunu ele alalım.. bu konuda ikna olup olmadığını öğrenelim başbakana hakaret ettiğimi iddia ettiğin konuya sonra geleceğiz.. cevap bekleniyor. tek tek irdeleyeceğiz konuları tabii arkana bakmadan kaçmazsan ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Banned
|
Kesinlikle kabul etmiyorum özellikle o dönemde yayın yapan gazetelerin hepsi yalamaydı...
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=323534 Cumhurubaşkanının cumhura inanmadığını söylemiştin ![]() ![]() ![]() verdiğin kaynakta yalamaydı o zamanlarda ![]() nitekim iranda bile cumhuriyet rejimi vardır ![]() Velevki demiş olsun sen hi gördünmü cumhurbaşkanının cumhura karşı bir hareketini ihtiyar. bak bu tartışmayı boşuna yapmayalım eğer köhneleşmiş zihniyetini değiştirmiyeceksen ![]() |
|
|
|
|
#15 | |
|
Forum Ustası
|
Alıntı:
o da, konuları tek tek tartışma konusunda hem fikir oluşumuz. cumhurbaşkanının o lafı söylemiş olsa bile cumhuriyete karşı bir eylemi varmı demek, dik kafalılığın daniskasıdır.. adamın ağzından çıkmış bir lafı inkar ederek sadece kendini kandırırsın. bir erkek, soyunmuş, malzemesi ortada, kadınlar hamamına dalış yapmış.. iyi de tecavüz etmiş mi? diye sormak abesle iştigaldir.. posta gazetesi yalama bir gazetedir. Üstelik Aydın Doğan'a aittir.. elden birşey gelmez. aradım, buldum.. orjinal metni veriyorum burada.. REFAH PARTİSİ'nin amaçlarını yurt dışında anlatmakla görevli olan zamanın Abdullah Gül'ü, bakın neler demiş... röportajı yapan, İngiliz Channel 4 spikeri Jonathan Rugman Tarih: 27 Kasım 1995 The Welfare Party is on course for a green revolution in next month's general election, writes Jonathan Rugman in Ankara The Guardian (Manchester); Nov 27, 1995; Jonathan Rugman; p. 009 Full Text: (Copyright Guardian Newspapers, limited Nov 27, 1995) ABDULLAH GUL is dressed in a well-cut suit and tie. The MP may be the deputy leader of Turkey's Islamic revivalist Welfare Party, Refah, but he speaks good english and seems to have been schooled within the political traditions of the West. Such is his charm that Mr Gul is often given the task of explaining Welfare's policies to suspicious foreigners. Yet his message is unmistakably radical, a direct challenge to Turkey's unique status as the only secular democracy among 52 Muslim countries. "This is the end of the republican period," Mr Gul says flatly. "If 60 per cent of Ankara's population is living in shacks, then the secular system has failed and we definitely want to change it." With a general election less than a month away, and Welfare performing well in the opinion polls, Mr Gul's message cannot be ignored. eğer Ankara'nın nüfusunun % 60 ı gecekondularda yaşıyorsa, bu durumda laik sistem başarısız olmuştur ve biz KESİNLİKLE!! bunu değiştirmek istiyoruz.. cevap bekleniyor... dip not: zihniyetimin köhneleşmiş olup olmadığı senin konun değil.. sen konunun aslına gel. kabul ediyorum, etmiyorum de, diğer maddeye mi geçeceğim yoksa başka kaynaklar mı vereceğim, ona ben karar vereyim. guardian international sayfasını da buldum ama alıntı yapamıyorum.. onun da buluruz bir yolunu ![]() hem bu tartışmayı sürdürmeyelim de ne demek benim ne kadar iftiracı ve hakaretçi biri olduğumu ortaya koymak için can atmıyormusun? işte sana fırsat.. ben bu fırsatı en babalarına vermedim ![]() cevap bekleniyor.. inat ve ısrarla ![]() Düzenleyen Gila : 17-11-2009 at 13:12. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|