Gila'nın köşesi 1137GÜNÜN HAZIRLIĞI.. http://icdncube.posta.com.tr/editor/HR670x248/5/2/2012/fft9mm910260.jpg (http://www.posta.com.tr/siyaset/HaberDetay/Arinc__Suriye_halkinin_tek_umidi_Turk_milletidir.htm?ArticleID=107944) SURİYE HALKI ADINA KONUŞAN KONUŞANA LİBYA HALKI ADINA KONUŞAN KONUŞANA. ANLADIK SAVAŞA HAZIRLIYORSUNUZ MİLLETİ ACABA TÜRK HALKI ADINA KONUŞACAK KİMSENİZ VAR MI? GÜNÜN GERÇEĞİ.. http://icdncube.posta.com.tr/editor/HR670x248/5/2/2012/fft9mm910090.jpg (http://www.posta.com.tr/turkiye/HaberDetay/Bizans_Sarayi_yikildi__yerine_otel_yapildi_.htm?ArticleID=107923)
Konu Gila tarafından açılmış, 691 kişi tarafından görüntülenip, 28 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Gila'nın köşesi 1137 konusundaki toplam yorum: 28, okunma sayısı: 691. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #199953 Yer: altı da bir üstü de birdir ban tuşunun...
Karma etkisi: 103799
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10376070
|
GÜNÜN HAZIRLIĞI.. SURİYE HALKI ADINA KONUŞAN KONUŞANA LİBYA HALKI ADINA KONUŞAN KONUŞANA. ANLADIK SAVAŞA HAZIRLIYORSUNUZ MİLLETİ ACABA TÜRK HALKI ADINA KONUŞACAK KİMSENİZ VAR MI? GÜNÜN GERÇEĞİ.. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=522208 CUMHURİYET TARİHİNİ YOK ETMELERİNİ ANLADIK TA BU BİRAZ TALİBAN ZİHNİYETİNİ ANDIRIYOR SANKİ ![]() GÜNÜN LAFI.. ![]() BANA MUHALEFETİNİ GÖSTER SANA İKTİDARINI SÖYLEYEYİM ![]() GÜNÜN DOĞRUSU.. ![]() AMAN EFENDİM. BİZ BU ÜLKEDE KAÇ MİLYON BEYİNSİZİN OLDUĞUNU NET BİR ŞEKİLDE GÖREBİLİYORUZ ARTIK ![]() GÜNÜN ADAMI.. ![]() ALMANYA'DA ŞÖYLE DİYORDU: LAİKLİK DİNSİZLİKTİR. BU DURUMDA DİNSİZLİK BİRLEŞTİRİCİDİR. VE DİNDAR BİR TOPLUM YETİŞTİREREK MİLLETİ BÖLMEYE ÇALIŞIYOR ![]() ( Valla ben demiyorum, o diyor ) GÜNÜN MESLEĞİ.. ![]() TÜKÜRÜKLERİNE YAZIK YAAA BEN YENİ BİR MESLEK BULDUM DOLGU DUDAKLAR SEVABINA YALANIR ![]() GÜNÜN MAÇI.. ![]() BÜYÜKLERİMİZ BOŞUNA DEMEMİŞLER ÇOK YAPMAKLA ÇOCUK OLMAZ DİYE BİZİMKİLER FENER KALESİNİ İSTİLA ETTİ FENER ÜÇ KERE GELDİ, 2 TANE ATIP BİTİRDİ... APTALLARA GÜZEL GELEN ŞARKILAR.. ![]() SENİ SEVİYORUM SENİ SEVİYORUM SENİ SEVİYORUM SENİ SEVİYORUM SENİ SEVİYORUM SENİ SEVİYORUM SENİ SEVİYORUM SENİ SEVİYORUM APTALLARIN EN ÇOK BAYILDIKLARI ŞARKIDIR. HEPSİ AYNI KİŞİNİN AĞZINDAN ÇIKAR AMA HEPSİ BAŞKA BAŞKA KİŞİLERE ÇIKAR. SİZ, KENDİNİZE ÇIKANLA İDARE EDECEKSİNİZ DİĞERLERİNE MÜDAHALE ETMEYİN ELİNİZDEKİNDEN DE OLURSUNUZ ![]() Düzenleyen Gila : 06-02-2012 at 11:38. |
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2010
Üye numarası: #455093 Yer: Ümraniye
Karma etkisi: 698
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 69666
|
Alıntı:
Sen trip atıp rol kesip şekil yapmaya çalışırken inanmadığın-yapamayacağın gerçek dışı şeyleri yazma gereği duyarsan.Bu kadar blöf yapar ya da sözünün adamı olmazsan daha çok eleştiri alırsın. Değiyor mu iki meme tutmana! Değiyorda zevklemi tutuyorsun! Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#3 | |||
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2011
Üye numarası: #559942
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 325001
|
Gila aptallara güzel gelen şarkılar kısmına yazdığın cümle hayatın en anlamlı cümlesidir. O cümleyi söyleyen ya da duyan senin tanımladığın gibi aptal değildir, aksine yürekli insanlardır. Bir tek kişiden farklı farklı kişilere de söylenebilir bu cümle. Anneye söylenebilir, babaya söylenebilir, eşe, sevgiliye, arkadaşa, vs... Bu durumda sorun ney? Ayrıca senin sorunun ney dede? Redyellow'u sırf kendi egonu tatmin için saf dışı ettin, yetkini kişiselleştirdin, ne oldu iyi mi oldu? Meydan sana kaldı, başın göğe erdi mi ? Hadi buyur buralar hepten senin gari
Yürü be koçum, kim tutar seni yollar senindir Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=522208
|
|||
|
|
|
|||
|
|
#4 | |||||
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10376070
|
Alıntı:
Zaten haftada ortalama 7 mesaj kasıyorsun, 2si Tuva'ya, 5i bana. Konulara ara verelim de siteyi senden mahrum mu edelim ![]() hem daha benim 1567. konum var ki; Başlığı hortlatılacak konudur. ( buradan ) Malesef uzuuunca süre bana katlanmak zorunda kalacaksın gülüm ![]() Ben senden ziyadesiyle memnunum. Madem yazdın, bak geçen hafta başıma gelen bir olayı anlatayım. Sarıyer'de, karnım acıkmıştı, börek yemeye oturdum. Kapıdan içeriye bir hanım ile bir erkek girdi. Siparişlerini verdiler, az bi süre sonra çocuk kafamda dikilip ( abi merhaba ) dedi. Tanımadım. ( Ben wardom'dan kassam34 ) dedi. Ona şu cevabı verdim. ( ülen birgün shaytantuyu de gelecek omuzuma dokanacak, adamı tanımıyoruz iyi mi ) o günü hasretle bekliyorum iki gözüm ![]() Alıntı:
kürşat'ım güzel kuşum. redyellow'u ekarte etmek isteseydim, benim için yazdığı küfürlü mesajlardan iki tanesini yukarıya gönderir, işini tamamen bitirirdim. Kırmızıyla alıntı yapmış olduğum yer bir iftiradır ve iftira, siyaset bölüm kurallarına aykırıdır. Bu konuda size uyarı vermiş bulunuyorum. Uyarı yetkimiz alındığı için, 3 korner 1 penaltı yöntemini uyguluyor, verdiğim uyarıları not ediyorum. Yazdıklarınıza dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. |
|||||
|
|
|
|||||
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4844 Yer: im o ayakları ...
Karma etkisi: 65086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6506929
|
![]() şu haberler ne kadar saçma sanki türkiye sorunsuz bir memleket derdimiz tasamız yok başkalarının sorunlarını çözmeye kalkıyoruz ![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Forum Ustası
|
Alıntı:
Hep söylüyorum.. Ergenekon, balyoz, sarıkız, ıslak imza vs vs vs... Bunlar hep, taşları yol üstünden temizleme operasyonlarıdır. Amerika'nın menfaatleri gereği, muhtemelen İran'a saldırma öncesi bir taraftan bu savaşa karşı çıkacaklar temizleniyor, diğer taraftan halk savaşa mental olarak hazırlanıyor. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19756
Karma etkisi: 7746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 773439
|
Sevgili @shaytantuyu 37 konu sonrasında böyle bir yazı yazmanız beni düşündürdü. Bu zamana kadar aklınıza nasıl gelmdi şaştım doğrusu
Ayrıca Bu bölümde 500 mesaj sınırlaması yokmuydu?@Gila, "SENİ SEVİYORUM" sende bununla idare et ![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
Üye numarası: #336256 Yer: Gök Kubbe İçinde
Karma etkisi: 129544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 12952933
|
Alıntı:
500 Mesaj altı üyeler konu açamaz,250 mesaj altı yorum yazamaz ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19756
Karma etkisi: 7746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 773439
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2010
Üye numarası: #495777 Yer: gelecek misin...?
Karma etkisi: 9694
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 968818
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #196371 Yer: Eznora
Karma etkisi: 25318
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2530908
|
Başka ülkelerin çetelerini besleyen hükümet dış devletler pkk'ya yardım yapıyor diye sızlanmasın
|
|
|
|
|
|
#12 | |||
|
Banned
|
Alıntı:
Usuf'um güzel kuşum İftira atmam , göbeemden uydurmam. Hepsi ispatlı ama kabul etmek işine gelmez be gözüm Ahanda burda...Alıntı:
Alıntı:
Sen kalk adama başı kıçı oynak vidası gevşek diyerek sataş , buna rağmen sana hakaretle karşılık vermesin ama bissürü kötü adam anında çoğalıp birkaç iyi adamı linç etme girişiminde bulunun ve hala siz haklı olasınız... usufum güzel kuşum , yazdıklarını beğenmiyebilirsin bu en doğal hakkındır ancak çelişkili bile olsa kişilerin düşüncelerini 1-2 cümle ile bile olsa yazmalarına engel olamassın. Kaldı ki bu adam burda kendince paylaşım yapıyor, hatta ve hatta açıkcası gündemi takip ederken paylaşımları seninkilerden daha faydalı oluyordu. Şimdi sevgili usuf, bana verdiğin uyarı veya her neyse( çok da tınnnnn) onları iyi not et canım benim Hatta diğer forumlardan birinde not edici şişman kıslar var onu çağıralım, sen yorulma o not etsin, hemen herşeyi not eder Ben fazlasıyla bağışıklık kazandım bu hak/hukuk = gak/guguk durumlarına Hadi bye usufum ![]() |
|||
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Forum Ustası
|
Alıntı:
1- siyaset bölümüne konu açıyorsanız, her türlü eleştiriye açık olacaksınız. 2- insanın başı kıçı ile sağı solu arasında fark vardır, söylemediğim kelimeyi bana mal etmeyiniz. Bir yer tarifi verirken sola döneceksiniz yerine kıç tarafına döneceksiniz dermisiniz? 3- Bahsi geçen konuda hacı abiniz, Evren'in avukatı için DARBE YANLISI BAROLAR kelimesini kullanmıştır. Biz de kendisine bir denklem kurmuşuz. ne yapmışız? Madem darbeciyi savunan darbe heveslisi baro veya avukat oluyor, o halde: A) Madımak katliamını savunan avukatlar ( ki; tamamı milli görüşçüdür ) katliam sevdalısı avukatlar mı oluyor? B) Ve madem madımak katliamını ergenekona bağladılar, o halde milli görüş ergenekonun uzantısımıdır? diye sormuşuz. amcam da forumda birtakım ahlaksızlar diye üstü kapalı, poposu açık bir mesaj bırakmış. bu mesaja istinaden nesta34, gelip kendisinden açıklama istemiş ama tınnn diye bir ses duymuş. ve bunun üzerine, sitedeki insanları üstü kapalı olarak ahlaksızlıkla suçlayamazsın diyerek konuyu kapatmışız. Bu adamın.. Bana hakaretle cevap verip vermediği konusunu gelsin kendisi söylesin şayet birazcık dürüstse, gelsin, ( ben sana nerde hakaret ettim? ) desin. Bende onun hakaret ve küfürlerinden iyi bir kolleksiyon var. Yenilir yutulur bir laf değil di mi bu? O halde bırak, kendisi yazsın ne istiyorsa. Bana başkasının avukatlığını yapma kürşat'ım. biz, milli görüşçülerin haramzade, faizci olduğunu söylemişiz ![]() bir milli görüşçü çıkıp ta ( HAYIR DEĞİLDİRLER, DEĞİLİZ ) diyememiştir. çünkü faizcidirler, haramzadedirler. bu konuyu burada kapatıyorum. redyellow ile ilgili sıkıntılarınızı gidiniz, gerekli bölüme açınız. aynı konuda yazacağınız bundan sonraki mesajlar silinecektir, demedi demeyiniz... |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Banned
|
bak Gila bey öncelikle şunu anlaman lazım.
Redyellow'un düşüncelerine çoğunlukla katılmam ancak ortada sürekli bir sataşma, insanı yoldan çıkarma durumu var. Redyellow ya da A kişi B kişi farketmez. Denk geldiğimde herkez için aynı şeyi yapabilirm, senin deyiminle AVUKATLIK. Bana göre ise bunun adı hakkı savunmaktır, birinin avukatlığını yapmak değil. Valla şurda gördüğüm, okuduğum birçok yerde aptallardan bahsediyorsun, ama kimse sana tek kelime etmiyor değil mi? Silmekmi dedin, biraz önce gördümki aslında bu foruma yazdığım hemen her şey zaten siliniyor. Bir eksik bir fazla farketmez. Siliciler sizi ![]() |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Forum Ustası
|
Alıntı:
ben, aptallardan bahsederim. sen, bu memlekette aptal olmadığından bahsedebilirmisin? her ülkede aptallar vardır. ama ben kalkar, ( bu forumdaki aptallar ) dersem, o zaman sen haklı olursun. bu konuda ısrarcı olmamanı tavsiye etmiştim. anlamamışsın. sana bir tek kelime yazayım kürşat'ım. Birisiyle sidik yarışına gireceğin zaman, biracımıdır değilmidir dikkat et. Zira biracının işi bol bol tuvalete taşınmaktır. Ben bira içerim. Benimle sidik yarışına girmek kimsenin harcı değildir kürşat'ım. Hele hele ( ısrarcı olmayın ) dediğim halde benim üzerimden yönetime de atıfta bulunman kabul edilebilir değildir. Şimdi redyellow'u bekleyelim. O da gelsin, ( kürşat neden banlandı ) diye veryansın etsin. |
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Gila'nın köşesi 672 | Gila | Genel | 6 | 29-02-2012 23:51 |
| Gila'nın köşesi 423 / Derviş dervişe sırayla binermiş | Gila | Güncel | 6 | 08-02-2012 14:31 |
| Gila'nın köşesi 784 | Gila | Siyaset | 16 | 10-01-2011 21:22 |
| Gila'nın köşesi 591.5 / aslı sonradan gelecek. | Gila | Güncel | 24 | 19-05-2010 15:12 |
| Gila'nın köşesi 591 / Gila'nın gözüyle... | Gila | Siyaset | 22 | 19-05-2010 01:16 |
|
|