Gila'nın köşesi 1138GÜNÜN GENÇLİĞİ.. http://icdncube.posta.com.tr/editor/HR670x248/6/2/2012/fft9mm911489.jpg (http://www.posta.com.tr/siyaset/HaberDetay/Erdogan__Bu_genclik_tinerci_mi_olsun_.htm?ArticleID=108070) ADAM HAKLI BEYLER. TİNERDE PARA YOK OLACAKSA, GOGOCU OLSUN. ÇOK ÇOK ENSELENİR, İÇİCİYİM DER, YIRTAR ;) http://www.odatv.com/images/2011_06/2011_06_29/iciciyim-dedi-tahliye-edildi-2906111200_m.jpg GÜNÜN TAKIMI.. http://i.milliyet.com.tr/568x337/2012/02/07/auster-ergenekoncu--1975978.Jpeg MERKEL - SARKOZY, DEFANSIN BEL KEMİĞİ
Konu Gila tarafından açılmış, 725 kişi tarafından görüntülenip, 36 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Gila'nın köşesi 1138 konusundaki toplam yorum: 36, okunma sayısı: 725. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #199953 Yer: altı da bir üstü de birdir ban tuşunun...
Karma etkisi: 103799
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10376070
|
GÜNÜN GENÇLİĞİ.. ![]() ADAM HAKLI BEYLER. TİNERDE PARA YOK OLACAKSA, GOGOCU OLSUN. ÇOK ÇOK ENSELENİR, İÇİCİYİM DER, YIRTAR ![]() ![]() GÜNÜN TAKIMI.. MERKEL - SARKOZY, DEFANSIN BEL KEMİĞİ TEKNİK DİREKTÖR PAUL AUSTER. ZEKA FIŞKIRIYOR ZEKA BÖYLE SEÇMENE BÖYLE VEKİL ÇOK BİLE ![]() GÜNÜN ARAYIŞI.. HACI REDYELLOW KOOOOŞŞ BİRİLERİ İDAM DEDİ ![]() İDAM İDAM İDAM İDAM İDAM İDAM İDAM İDAM ![]() GÜNÜN KONUSU.. ![]() SÖZ VERDİK, VAKTİMİZ OLURSA AKŞAMA İRDELEYECEĞİZ KONUYU. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=522301 GÜNÜN CİCİSİ.. ![]() apo KAKA şeyh saİT CİCİ. BİRİ B.K BİRİ KAKA İKİSİ DE HAİN AMA YOBAZIN HAİNİ CİCİDİR ![]() GÜNÜN GÖRÜNTÜSÜ.. ![]() ÖMRÜ HAYATIMDA BU KADAR HATUNU BİR ARADA GÖRMEDİM. TERÖRİST Mİ OLSAM NE ![]() GÜNÜN ÇUBUĞU.. ![]() ALTI ÜSTÜ KULAK ÇUBUĞU. MUTLULUK ÇUBUĞU DA DEĞİLKİ NEREMİZE SOKALIM YANİ? ![]() GÜNÜN TACİZİ.. ![]() OKŞADIĞI KIZ, 12 YAŞINDAYMIŞ. EH, EVLİLİK ÇAĞINI ÇOKTAN GEÇMİŞ BENCE DE BERAT ETMELİ... Düzenleyen Gila : 07-02-2012 at 10:50. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2010
Üye numarası: #457052
Karma etkisi: 1892
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 189065
|
Öncelikle konu için teşekkürler.
Haberlere gelince, yeğen olayını yeni gördüm.Adam bir başbakan oldu yeğen,oğul,kardeş,teyze kızı.. faydalanmayan kalmadı. Bi bize yaramadı başbakanlığı Gürsel Tekin'in ya kafa iyi ya da CHP tamamen AKP/MHP karması bir şeye dönüşmüş durumda. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=522301 Akit'in manşeti merak ettim. Taciz haberlerinden de bıktık artık şerefsizlere ceza verdikleri ettikleri yok ki. Bir iki güne "kendi rızası derler" salarlar adamı. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10376070
|
Alıntı:
Akit'in manşeti aynen şöyle. apo, şeyh saİT in tırnağı olamaz. İkisi de hain. Ama birinin sakalı var ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #187225
Karma etkisi: 10313
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1030541
|
Esas haberi vermemişsin Gila abi. Acayip şeyler olmuş Türkiye'de benim bili nutkum tutuldu. Oha dedim. Ben bunu burada tümüyle yazmayayım ama kısaca Wikileaks ile ilgil idiyebilirim. Bir bölümü;
--- ““…Türk generalleri AKP’den seçilen Tayyip Erdoğan’ın davranışlarından büyük rahatsızlık duyuyor. Erdoğan güçlü bir müttefikimizdir. Generallerin bu tutumu, Amerikan çıkarlarının korunması açısından engelleyicidir. Orgeneral Hilmi ÖZKÖK’ün sadakatli duruşuna sahip çıkmalıyız. Muhalif orgeneraller, Hilmi ÖZKÖK’ün çizgisine itiraz etmektedirler. Erdoğan, kendisine Amerikan desteğinin devamı halinde; ABD’nin bir müttefiki olarak, Ortadoğu ve Irak dahil olmak üzere Türk hava sahasını, kara ve demiryolları ile Mersin ve İskenderun limanlarını kullanımımıza açacağını taahhüt etmektedir… Ancak, Türk Ordusundaki üst rütbeli subaylar tarafından sürekli engellenmek istenmekteyiz. Amerikan çıkarlarına karşı çıkan orgeneraller; Aytaç YALMAN, Şener ERUYGUR, Çetin DOĞAN, Hurşit TOLON, Fevzi TÜRKERİ, Tuncer KILIÇ ve Yaşar BÜYÜKANIT, Genelkurmay Başkanı Hilmi ÖZKÖK’ün emir ve talimatlarına uymadıkları gibi, her an muhtıra verebilirler. Bu bakımdan değerlendirildiğinde, (AKP adına) güçlü bir medya grubunun oluşturulmasına acilen ihtiyaç duyulmaktadır. Bu konu Recep Tayyip ERDOĞAN’la paylaşılmış olup, gereğinin yapılacağı hakkında olumlu değerlendirmelerin yapıldığı ve yapılacağı teyidi alınmıştır.'' ---- Daha varya öyle şeyler var ki buradan ABD'ye kriptoyla çekilmiş nutkunuz tutulur abi. Bu hiç bir şey yanında. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=522301 Ekleme: Şimdi araştırıken gördüm "SIZINTI / Wikileaks belgeleri" diye yeni bir kitap çıkmış. Türkiye ile ilgili belgeler (bir kısmımı yoksa hepsi mi bilmiyorum) açıklanmış. Aranızda alan var mı bu kitabı? Oradan almışlar alanlar. 3- 4 gün önce çıkmış. Niye basın vermedi arkadaş hayret. Şimdi gidip araştırim desem bu kadar yeni kitap burada bulunmaz. Alan varsa bilgi versin. Düzenleyen Tuva : 07-02-2012 at 08:48. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39488 Yer: kripton
Karma etkisi: 42827
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4280084
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #231
Karma etkisi: 13662
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1365389
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2009
Üye numarası: #333738 Yer: İzmir
Karma etkisi: 2606
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 260299
|
Yaşasın tinerci gençliği ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39488 Yer: kripton
Karma etkisi: 42827
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4280084
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1365389
|
Alıntı:
Yoksa bu forumda 2004 den beri senin dini düşünceni biliyoruz. Benim birgüne birgün çıkıp senin ataistliğin hakkında dalga geçici aşağılayıcı bir sözüm oldumu??? Yanlış da doğru da herkesin kendinedir. Gerisi tırı vırı.... |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Ustası
|
wikileaks belgelerine takılmıyorum.
onlara takılacak olursak, başbakanın İsviçre bankalarındaki milyar dolarlarından bahsetmemiz gerekecek |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #187225
Karma etkisi: 10313
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1030541
|
Güzel arkadaşlarım beni bilirsiniz ben AKP’li falan değilim ama inandığım doğruları yazmaz isem bu bende alerji yapar. İnandığım doğrular kesin doğru demiyorum bunlar benim doğru olarak gördüklerim.
Şimdi bu dindar nesil yetiştireceğiz meselesini abarttığınız düşünüyorum. Ayrıyeten Tinerci mi olsunlar sözünü de. Yaşları 30’larda olan dostlarım ve yaşları 40’ın üstünde olan abilerim ve ablalarım şimdiki yazacaklarımı teyit edecektir. Çünkü bunlar doğrulardır. Başbakan bu lafı kullanınca aklıma kendi çocukluğum geldi. İlkokul, Ortaokul, Lise. (üni. hariç) Hatırlıyorum ilkokul 3’deydim yaz tatiline girmişiz, rahmetli babam (nur içinde yatsın) beni camiye yazdırmıştı. Komşu çocuklar ile birlikte camiye gidiyorduk, hafta içi oradaki hoca bize sureleri ezberletiyordu. Acayip gelmişti arkadaş Arapça bu bir gerçek dilimiz dönmüyor falan vs… Neyse cami hocasının elinde uzunca bir çubuk sopa vardı bizler yerde halının üstünde oturur hoca da minderde tek tek oku derdi okuyamadın mı pat kafana bir çubuk yerdin. Caminin durumu buydu eğitim açısından. Şimdi gelelim Cumhuriyet hocalarına. Okul zamanı sabah daha gün ışımadan gene mi okul deyip küfreder hafta sonu gelse de zıbarsak dersin, neyse sabah sabah üstümüzü giyer okula giderdik. Sabahçı ve öğlenci vardı bizim zamanımızda şu an var mı bilmiyorum. Okula gireriz hemen hemen her bir hocanın elinde bir cetvel veya bir sopa olurdu. Sınıflara girilen nostaljik sıralarda herkes 3’lü oturur yan yana, bilmediğin zaman aç elini deyip yerdin o sopadan. Hatta tahtaya kalktıysan eğer bilemediysen veya yapamadıysan tokat da yiyebilirsin. Sıra dayağı diye bir şey vardı abi. Sıra dayağı. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=522301 Caminin durumu buydu, okulun durumu da bu. Hatta bizim zamanımızda şöyle bir söz vardı “Öğretmenin vurduğu yerde gül biter.” Sıçayım o güle ben. Kıssadan hisse demek istediğim dostlarım, büyüklerim; sorun bir nesli yetiştirmek değil, sorun o nesli tiksindirmeden yetiştirmektir. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
Üye numarası: #336256 Yer: Gök Kubbe İçinde
Karma etkisi: 129544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 12952933
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Forum Ustası
|
Alıntı:
Hacım. Tepkiler dindar, dinsiz, tinerci söylemlerine değil. 1- Laik devlet başkanları din odaklı söylemlerde bulunamaz. Bulundukları taktirde, anayasa suçu işlemiş olurlar. 2- Din, ciddi iştir. Sabah akşam küfür eden, yalan söyleyen, zulüm eden kişilerin öğretecekleri bir din tabi ki olabilir ancak; O dinin bizim dinimiz olduğundan kuşkuluyum. 3- tayyip diyor ki: BİZ BÖYLE YETİŞTİK. İşte işin mihenk noktası da orasıdır. Kendisi gibi bir millet yetiştirmeye kalkıyorsa 3A) Bunun adı faşizmdir 3B) Bunun adı dayatmacılıktır 3C) Buna ayrıca komünizm de diyebilirsiniz ![]() 3D) Vay o gençliğin öğreneceği dinin haline ![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Forum Kalfası
|
Alıntı:
Laiklik devletin dinsizliğidir (Ateistlik değil). Bunun sebebide adaletli ve eşit davranmaktır. Dinle problemi olan herkes bu laikliği istediği şekilde algılıyor. Hükümetle yada kişiler ile olan sorunlarınızı dine mal etmekten vazgeçin... |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Forum Ustası
|
Alıntı:
Din ile devlet işlerinin ayrılmasıdır. İlk okul çocukları bile biliyor ( du ) hala öğrenemediniz bunu. Devletin başına geçen şahıs, oradan devlet adına mesaj verir. Devlet adına dini mesajlar veremezsiniz. Bunu anlamak çok zor değil Bilmem oradan bakınca zor mu geliyor ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Gila'nın köşesi 672 | Gila | Genel | 6 | 29-02-2012 23:51 |
| Gila'nın köşesi 423 / Derviş dervişe sırayla binermiş | Gila | Güncel | 6 | 08-02-2012 14:31 |
| Gila'nın köşesi 1039 / Gila'nın manyakları; kolonya özel | Gila | Siyaset | 19 | 11-10-2011 02:33 |
| Gila'nın köşesi 1004 / Gila'nın manyakları... | Gila | Geyik | 14 | 01-09-2011 23:26 |
| Gila'nın köşesi 784 | Gila | Siyaset | 16 | 10-01-2011 21:22 |
|
|