Gitti Gidiyor Hakkında Bir Soru?Gitti gidiyordan kredi kartı ile dün yaptıgım alışverişte kredi kartı onay kodu istedi benden bunu ancak pazartesi alabilirim bu onay kodu girmeden kredi kartımdan para çekiliyor mu yoksa ancak kredi
Konu M_@Lii tarafından açılmış, 255 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Gitti Gidiyor Hakkında Bir Soru? konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 255. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
Üye numarası: #408113
Karma etkisi: 5688
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 568429
|
Gitti gidiyordan kredi kartı ile dün yaptıgım alışverişte kredi kartı onay kodu istedi benden bunu ancak pazartesi alabilirim bu onay kodu girmeden kredi kartımdan para çekiliyor mu yoksa ancak kredi kartımın onay kodunu (ön provizyon) dedikleri şeyi girdikten sonramı kredi kartımdan para çekilecek? Birde şöyle bir sorum var kargoyla gelen kişiye mi ödeme yapıyorum yoksa kredi kartıyla otomatik bankadan mı çekiliyor yada sadece kargoya kargo ücretinimi veriyorum gitti gidiyordan sık alışveriş yapanlar yanıtlarsa sevinirim iyi forumlar.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
En Romantik Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #99597 Yer: in 7 kat dibinden (cehennemden)
Karma etkisi: 15931
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1591993
|
Gittigidiyor'dan epeyce bi alışveriş yaptım zamanında hiçbirinde de bi sıkıntı yaşamadım olay aynen şöyle oluyor;
Siz ürünü alıp kredi kartı bilgilerinizi giriyorsunuz, ürünü satan kişide kargo bilgilerini giriyor sistemden görüyorsunuz ne zaman kargoya verildiğini. Ürün elinize ulaşıp kontrol ettikten sonra sistemden ödemeye onay veriyorsunuz ve ödeme o zaman kredi kartınızdan alınarak satıcının hesabına aktarılıyor. Siz onay vermediğiniz sürece herhangi bir para akımı gerçekleşmiyor. Kargoyu teslim aldığınızda verdiğiniz tek ücret kargo ücreti oluyor. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
Üye numarası: #408113
Karma etkisi: 5688
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 568429
|
çok saola +k nı verdim
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4844 Yer: im o ayakları ...
Karma etkisi: 65086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6506929
|
sistem şu şekilde işler alışverişi yaparsın
para kartından çekilir havuza aktarılır. satıcıya adres bilgilerin gider , satıcı ürünü kargoya verir. ürün sana ulaşır eğer sıkıntı yoksa 3 gün içinde onay verirsin para satıcıyı aktarılır sizden onay kodu istediyse para cekilmemiştir. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2012
Üye numarası: #588157 Yer: Cambodia
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Íà äíÿõ áûë îïóáëèêîâàíû äàííûå Economist Intelligence Unit åæåãîäíîãî ñğàâíåíèÿ ñòîèìîñòè æèçíè â ğàçíûõ ãîğîäàõ ìèğà. Îôèöèàëüíûé ïğåññ-ğåëèç The Worldwide Cost of Living ğàññòàâèë ãîğîäà íà ñòóïåíè, ïåğâóş èç êîòîğûõ çàíÿë øâåéöàğñêèé Öşğèõ, à ïğîøëîãîäíèé ëèäåğ ğåéòèíãà, Òîêèî, ñêàòèëñÿ íà âòîğóş ñòğî÷êó. Áğîíçîâûì ïğèçåğîì ğåéòèíãà ñòàëà Æåíåâà,... ìèíèñòåğñòâî îáîğîíû ğô ãëàâíàÿ Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=517757 ïîèñê ìèíèñòåğñòâî îáîğîíû ğô îòêğûòûå äàííûå ãîğîäà èğàíà |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| !!! Cate Soft Soru Bankası Hazırlama Programı + Crack !!! | Etka | Programlar | 1 | 06-01-2012 20:44 |
| Bulgaristan Üniversiteleri Hakkında Merak Ettikleriniz Soru ve Cevapları | 61burak6161 | Yurtdışında Eğitim ve Yaşam | 4 | 18-08-2011 12:19 |
| Rat lar HAKKINDA [ Soru - Cevap ] | sidar2000 | Yeni Başlayanlar İçin | 3 | 03-03-2011 20:11 |
| ÖSS - Mat&Geo - Piyasadaki Tüm Yayınlar(PDF) | fakirbok | E-book | 21 | 27-09-2010 15:26 |
| ÖSS'de Soru Sayısı Değişti | J3ay_X | Güncel | 5 | 17-02-2009 21:40 |
|
|