gladio operationBirileri, Gladio gibi konularda salladığımızı zannediyor! Hayatı sallamakla geçenler, emek ve zaman isteyen araştırmalara girişemez! Dolayısıyla, ezberini bozan bir iddia ortaya atıldığı zaman, şaşırır! Sallamak deyince aklıma yaşanmış bir sahne
Konu patron_06 tarafından açılmış, 239 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
gladio operation konusundaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 239. |
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #78744 Yer: im,yanım HAYKO
Karma etkisi: 40
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3481
|
Birileri, Gladio gibi konularda "salladığımızı" zannediyor! Hayatı "sallamak"la geçenler, emek ve zaman isteyen araştırmalara girişemez! Dolayısıyla, ezberini bozan bir iddia ortaya atıldığı zaman, şaşırır!
"Sallamak" deyince aklıma yaşanmış bir sahne geldi. Önce biraz bilgi vereyim: Biz, 1997 yılının ilk aylarında Türkiye ölçeğinde Gladio''yu araştırmıştık. Fakat bu bilgileri kamuoyuna yeterince yansıtamamıştık. Aradan yıllar geçtikten sonra, Londra''daki metro saldırılarının ardında Gladio tipi bir örgütlenmenin bulunduğunu söyleyen gazeteci Webster Griffin Tarpley, İngiliz İstihbarat Servisi ile El Kaide arasındaki yoğun bir ilişki yaşandığını da öne sürdü. Bu iddiayı ilk defa Lydon LaRouche seslendirmiş, bugünkü Amerikan yönetimine yaptığı başvuruda, "İngiltere, terörün merkezidir" demişti. LaRouche, Usame Bin Ladin''in Londra''da tedavi gördüğünü ve İngiliz gazetelerine açıklamalarda bulunduğunu da hatırlatmıştı. Bu iddiaları Türkiye''de ilk olarak biz gündeme getirmiştik. 27 Temmuz 2005 tarihinde aktifhaber sitesinde yayınlanan habere göre, Tarpley, Almanya''nın "Junge Welt" gazetesine yaptığı açıklamalarda şunları söyledi: "İlginç olan, İngiliz gizli servisi MI5 ile El Kaide arasında Kaddafi''ye karşı yapılan işbirliğidir. 1994 yılında El Kaide üyeleri, Libya''da 2 Alman gizli servisi (BDN) Ajanını öldürdü. 1995 yılında Kaddafi''nin bizzat kendisine bir suikast düzenlendi, birçok kişi öldü. 1988 yılında eski MI5''de görevli subay Davit Shayler, bu suikastı İngiliz istihbaratının finanse ettiğini açıkladı. Arkasından da Libya dünyada ilk kez Bin Ladin''e karşı bir tutuklama emri çıkarttı. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=79420 11 Eylül''den sonra Kaddafi, El Cezire televizyonuna bir demeç vererek ''Eğer Amerika uluslararası terörizmi ezmek istiyorsa ve bu konuda ciddiyse, önce Londra''ya Cruise füzeleriyle saldırmalıdır'' dedi." ABD''de 1960''ların başından bu yana yerleşmiş bir "gizli hükümet-derin devlet" olduğu iddiasını da tekrarlayan Webster G.Tarbley, bu derin devleti kuranların ise eski CIA Başkanı Allen Dulles, eski Amerikan Dışişleri Bakanı John Foster Dulles ile birlikte daha sonraki yıllarda NATO''nun Avrupa''daki birliklerine komuta eden Lyman Lemnitzer olduğunu kaydetti. Tarbley, NATO Avrupa Ordusu Başkomutanı Lemnitzer''in gizli NATO Ordusu "Gladio" birliklerinin de kurucusu olduğuna dikkat çekerken, bu derin devlet yapısının Kennedy''nin öldürülmesinden Vietnam''a, İran Gates''ten 11 Eylül''e kadar birçok girişimin temelinde yattığını da savundu. *** Biz araştırmamızda Lemnitzer ile ilgili bir Türk''ün anısına da yer vermiştik! Bu yazıda, Pazar yazısı niyetine o anıyı anlatayım. Sonra araştırmamızdan bahsederiz. Belçika''daki Gladio karargahında, 1967 Aralık ayından 1968 Mayıs ayına kadar eğitim gören Türk askerlerinden biri anlatıyor: -Bir sabah çok erken saatlerde bir uğultu ile uyandım. Uğultu derinden geliyor ama ne olduğu anlaşılamıyordu. Ses gittikçe yaklaşıyordu. Derken içim içime sığmaz oldu. Aynı odada kaldığımız Hollandalı asker ise korkuya kapılmıştı. Gürültü müzik haline dönüştü ve kulaklarımda Mehter müziğinin notalarını hissetmeye başladım. Dışarıya fırladım! Ses, Mons yolundan geliyordu. Biraz sonra Mehter Takımı göründü! Sabah erkenden Mehter yürüyüşü ile yola çıkmışlar SHAPE karargahına doğru gidiyorlardı. Yer, gök inliyordu. Törene biz de gittik. Bir Nisan sabahı idi. Mehter takımı yerini aldı. Bütün NATO subayları, hayret, dehşet ve hayranlıkla karışık duygular içinde Mehter Takımı''nı izliyordu. Birden o zamanki NATO Başkomutanı General Lyman L. Lemnitzer, Mehter Takımı''na doğru yürüdü. O sırada "Gafil, ne bilir neşve-i pür" diye başlayan marş seslendiriliyordu. Ben, o zamanlar marşın bu bölümünü "Kafir ne bilir" diye algılıyordum. General Lemnitzer, zilcilerden birinin elinden zili aldı ve aşağıya yukarıya doğru sallamaya başladı. O da, Mehter Takımı''nın coşkusuna ayak uydurnuş, takımdan biri olmuştu. Ben ise için için gülüyor ve "Kafir ne bilir" diye marşa katılıyordum. Meğer, "Kafir" değil, "Gafil" diyorlarmış. Bunu yıllar sonra fark ettiğimde yine güldüm. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=79420 *** Görüldüğü gibi Gladio''nun kurucusu General Lemnitzer de iyi sallıyormuş! NATO ve Gladio''nun merkez karargahında, Mehter Takımı''nın zilini mi, yoksa bütün dünyayı mı sallıyormuş; onu göreceğiz |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|