Gnom3 HK.?merhabalar. az önce Opensuse gnome3 indirip kurdum ancak ekran kartım yüklü değildi ve 460 mb güncelleştirme mevcuttu yap dedim yarıya kadar geldi hemen uygulamayı kapattı hiçbir hata vermeden hiçbir güncelleştirmeyi
Konu \Emix tarafından açılmış, 172 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Gnom3 HK.? konusundaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 172. |
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #70654 Yer: Ankara
Karma etkisi: 14179
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1417002
|
merhabalar.
az önce Opensuse gnome3 indirip kurdum ancak ekran kartım yüklü değildi ve 460 mb güncelleştirme mevcuttu yap dedim yarıya kadar geldi hemen uygulamayı kapattı hiçbir hata vermeden hiçbir güncelleştirmeyi uygulamayı yükleyemiyorum vede ekran kartım yüklü olmadığı için bütün ICON'lar simgeler herşey siyah beyaz vesa modunda gösteriliyorlar Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=472655 güncelleştirmeleri terminal/konsol'dan yapmaya çalıştığımda böyle bir komut bulunmadığınu belirtiyor gnome 3 'de komple herşey değişmiş ve komutlarda aynı değil :S lütfen yardım edin çok sinir gıcık bir durumdayım :S teşekkürler |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|