Gökhan Tepehttp://img717.imageshack.us/img717/8141/gkhantepe6610004.jpg Gökhan Tepe (Gökhan Tepe Kimdir? - Gökhan Tepe Hakkında) 08.02.1978 yılında İstanbul’da doğdu. Babası Hüsmen Bey organizatör ve annesi Sema Hn. ise mimarlık yapmaktadır. Kayhan isimli bir erkek kardeşi
Konu farego tarafından açılmış, 62 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Gökhan Tepe konusundaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 62. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #82334 Yer: 6
Karma etkisi: 8668
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 865336
|
![]() Gökhan Tepe (Gökhan Tepe Kimdir? - Gökhan Tepe Hakkında) 08.02.1978 yılında İstanbul’da doğdu. Babası Hüsmen Bey organizatör ve annesi Sema Hn. ise mimarlık yapmaktadır. Kayhan isimli bir erkek kardeşi var. İlkokulu, Yeşilyurt Hamdullah Suphi Tanrıöver’de okumuştur. İlkokuldan sonra belli ideal ve amaçları oluşur. Müzik ağır basar ve 1988 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı’nda müzik kariyerinin ilk adımını atar. Çalgı Eğitimi Bölümü’nde yüksek öğrenimini bitirir.. Çalabildiği enstrümanlar, Azerbaycan enstrümanı olan tar, gitar ve tüm telli çalgılar.... O yıllarda tek hayali iyi bir müzisyen olmak ve büyük kitlelere seslenebilmekti. İlk bestesini orta ikinci sınıfta yaptı. 1996 yılında prodüktörlüğünü İskender Ulus’un üstlendiği “Çöz Beni” adlı ilk albümü müzik severlerle buluştu. Bu albümün hitleri arasında sözü ve müziği sanatçının kendisine ait olan “Dönmem”, “Aşk Belası”, “Zor Gelir”, “Çöl Çiçeğim” vardı. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=505603 Selim Çaldıran ve Cenk Eroğlu’nun aranjörlüğünde hazırlanan “Canözüm” albümü 1999 yılının Mart ayında müzik severlerle buluştu. Bu albümün hitleri arasında ise yine sözü ve müziği sanatçının kendisine ait olan “Canözüm”, “Seni Bana Vermediler” ve “Sevmeler Yasak Bana” vardı. 2000 senesinde Fatma Girik’le “Benim İçin Ağlama” adlı dizide başrolleri paylaştı. 2002 senesinde “Belki Hüzün Belki De Aşk” adlı albümü müzikseverlerle buluştu. Bu albümdeki hitler ise sözü ve müziği Gökhan Tepe’ye ait olan “Annem”, “Ben Delinin Biriyim” ve “Tanrım Affeder Mi” isimli şarkılardır. 2006 yılının Temmuz ayında tüm söz ve müzikleri kendisine ait olan “YÜRÜ YÜREĞİM” adlı albümü müzikseverlerin beğenisine sunuldu. Bu sene Gökhan Tepe’nin profesyonel Sanat yaşantısının 10. Yılı...Tüm albümleri Ulus Müzik etiketi taşımaktadır. Burcu : Kova Sevdiği renkler : Yeşil, siyah, beyaz. İlgilendiği spor dalları : Fitness, yüzme, squash, kayak, plates. Hobileri : Fotoğraf çekmek, tarihi yerleri gezmek, kitap okumak. Dinlediği müzik türleri : Popjazz, funk, R&b, En sevdiği müzisyenler: Jamarquai, Sting, Monica Mollina ve Sezen Aksu. Sevdiği Aktörler: Robert De Niro, Tom Hanks. Sevdiği Aktristler: Jeneffer Aniston, Nichole Kidman, Helent Hunt. Boyu: 1.85 Kilosu:78 Düzenleyen farego : 01-10-2011 at 13:33. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| gökhan tepe |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Gökhan Tepe - Çok Özlüyorum Seni.. | SylarGray. | Müzik | 2 | 20-09-2010 04:59 |
| Gökhan Tepe - Beyaz Sayfa | TroubleMaK3R | Müzik | 0 | 21-08-2009 17:39 |
| Gökhan Tepe - Vur | TroubleMaK3R | Müzik | 0 | 03-08-2009 23:21 |
| Gökhan Tepe Zor Gelir | CODY | Müzik | 1 | 15-10-2007 13:12 |
| Gökhan Tepe - Aşk belası | farego | Müzik | 0 | 09-10-2007 12:24 |
|
|