Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL!
Goobuntuhttp://photos1.blogger.com/blogger/3068/1252/1600/Goobuntu.jpg (www.goobuntu.com) Google mühendisleri tarafından şu anda geliştirilmekte olan ve bir Linux varyantı olan Ubuntu benzeri işletim sistemi Goobuntu IT dünyasında bugünlerde en çok konuşulan konu.Duyumlara göre Googleplex içerisinde kullanılan |
|
|||||||
Goobuntu konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 392. |
|
|
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2005
Üye numarası: #35128
Karma etkisi: 679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 66961
|
![]() Google mühendisleri tarafından şu anda geliştirilmekte olan ve bir Linux varyantı olan Ubuntu benzeri işletim sistemi Goobuntu IT dünyasında bugünlerde en çok konuşulan konu.Duyumlara göre Googleplex içerisinde kullanılan makinaların hepsi zaten Linux tabanlı işletimleri sistemi ile donatılmış. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=72292 Google'ın işletim sistemi alanına da kenardan el atması Microsoft'u korkutacağa benziyor. Google'ın internet pazarından sonra Google Desktop Search Tool gibi ürünlerle masaüstüne yönelik pazara da göz dikmesi Microsoft'ta daha önceden de endişelere sebep olmuştu. Google'ın tamamen kendileri için geliştirmekte olduğu Goobuntu işletim sistemini tamamladıktan sonra Windows'a rakip olarak ücretsiz şekilde internet üzerinde sunması olası ihtimallerden. (işletim sisteminde ilerde Google Reklamları görürseniz çok sasırmayın )Şu anda işletim sistemi endüstrisinde bunca yol etmiş bir şirket olan Microsoft'a ancak bu kadar geniş çapta kullanıcısı olan Google gibi bir şirket hissedilecek kadar bir pazar payıyla karşı koyabilir görüşündeyim... Rekabet her zaman son kullanıcıya daha iyi ürünler ve daha uygun fiyat olarak geri döndüğünden Google'ı desteklediğimi belirtirim... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #48413 Yer: KIRGIZISTAN/Biskek
Karma etkisi: 56
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4959
|
Google çok tehlikeli bir sekilde geliyor linux büyük sirketlerin son zamanlarda desteklemesi ile yükselişte.Geleceğin microsoft u olcak gibi google.
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|