Google Adsense Hakkında Basit Bir SoruMerhabalar. Sitedeki dökümanları inceledim fakat kafamdaki sorunun cevabını tam olarak alamadım. Örnek bazlı anlatmam gerekirse; www.asdasdas.com.tr adında bir sitem var diyelim. Ve ben bu siteyi msn'den arkadaşıma yazıp, girmesini ve
Konu aabuk tarafından açılmış, 192 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Google Adsense Hakkında Basit Bir Soru konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 192. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2011
Üye numarası: #550331
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Merhabalar. Sitedeki dökümanları inceledim fakat kafamdaki sorunun cevabını tam olarak alamadım. Örnek bazlı anlatmam gerekirse; www.asdasdas.com.tr adında bir sitem var diyelim. Ve ben bu siteyi msn'den arkadaşıma yazıp, girmesini ve sitede bulunan (google adsense kurallarına göre) reklamlardan birine tıklamasını rica ettim. Bu şekilde bir sorun çıkar mı?
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=518387 Yani siteme girecek olan kullanıcıların illa ki google'dan sitemi aratıp girmesi ve reklamlara tıklaması mı gerekiyor? Yoksa bahsettiğim gibi sitenin linkini yazdığım ve arkadaşım tıkladığında da aynı işlevi görüyor mu? Cevapları bekliyorum. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2010
Üye numarası: #453145
Karma etkisi: 1467
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 146458
|
Adsense tıklamaya teşvik etmek suçtur. Msn de belli arkadaşlarınız hemen hemen her gün gelip reklamlarınıza tıklarsa adsense botları bunu anlayacaktır. Bu da banlanmanıza sebep olur.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Çırak
|
Öncelikle ilginiz için teşekkürler. Fakat benim sormak istediğim her gün birilerini teşvik etmek değlidi. Yani hep farklı kişiler benim aracılığımla tıkladığı taktirde bir sorun olur mu? Yani o arkadaş her gün girip oraya tıklamayacak. Farklı arkadaşlarıma (deneme amaçlı da diyebiliriz) sitemi msn'den yazdığımda google'dan değil de o linkten direkt girdiklerinde aynı işlevi görüyor mu? Kafama takılan son soru bu. Teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2011
Üye numarası: #576355 Yer: Hatay
Karma etkisi: 86
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8506
|
yanlış bir düşüncem olmasın ama bence direk boş bir site açıp içine sadece adsense yükleyipte msnden link verip tıklattırma...eğer kategorilerin veya yazıların varsa sitende googleye siteni yazıpta arattır arkadaşlarına ve tıklattır...direk linke tıklamaları ve adsenseye tıklamaları google botlarını şüpheye düşürebilir...İŞİN ÖZÜ :d : arkadaşlarına sitenin ismini googleden aratıp sitene girmelerini ve reklamlara tıklamalarını söyle...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Çırak
|
Sandığınız gibi bir sahtekarlık yok. Yalnızca konuya hakim kişilerden daha sağlıklı yol almak için bilgi edindim. Herkese teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #75068 Yer: Üsküdar
Karma etkisi: 852
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 84690
|
Adsense sadece site içinde teşvik'e izin vermiyor diye biliyorum. Yoksa msnde,facede konuşmalarınıza karışamaz. Zaten böyle bir durumdan haberdar bile olamazlar. Nasıl görebilecekki senin msn'den konuşmalarını
![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=518387 Örneğin sitede duyuru bölümü açtın ve reklamlara destek için günde 1 kez tıklayın gibi bir mesaj yazdın. İşte bu suçtur ve hesabının banlanma sebebidir. Onun dışındaki yerlere karışamaz diye biliyorum, Yani MANTIKEN öyle |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Sistem ve Ağ Uzmanlığı Hakkında Bir Kaç Soru | edoram | Eğitim, Öğretim ve Kişisel Gelişim | 7 | 12-09-2011 11:01 |
| Google Eğitim Seti - TÜRKÇE / Google Hakkında Merak Ettiğiniz Herşey | volii | Programlar | 6 | 01-11-2010 02:50 |
| Google Adsense en cok sorulan 5 soru | yorumsuz_47 | 0 | 08-10-2010 08:33 | |
| Soru Ve Cevaplar İle:Google Adsense | zuken | 14 | 21-05-2009 01:31 | |
| Knight Online Hakkında Soru, Şikayet ve Önerileriniz... | Ñïghtwât©H.. | Çöp Kutusu | 14 | 04-05-2007 23:51 |
|
|