Google Adsense programı çok kazandırıyor mu?daha önceden Google'ın adsense programına üye olup para kazanan arkadaşlar, ben de üye olursam aşağı yukarı benim ne kadar kazanabileceğimi söyleyebilirler mi acaba? www.tarimsalpazarlama.com aylık trafik: 10 gb. aylık hit:
Konu daltinkurt tarafından açılmış, 410 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Google Adsense programı çok kazandırıyor mu? konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 410. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4322
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 8
|
daha önceden Google'ın adsense programına üye olup para kazanan arkadaşlar, ben de üye olursam aşağı yukarı benim ne kadar kazanabileceğimi söyleyebilirler mi acaba?
www.tarimsalpazarlama.com aylık trafik: 10 gb. aylık hit: 12000 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2005
Üye numarası: #27111 Yer: Russian : Ya vas liubliu German : Ich liebe Dich French : Je t'aime English : I love you(wardom)
![]() ![]() Karma: 104
|
ayda en fazla 100 ytl o hit için 12000 kişi tek tek tıklarsa
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4322
![]() Karma: 8
|
aradım net bir bilgi bulamadım.
hit başına ne kadar veriyorlar? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2005
Üye numarası: #27111 Yer: Russian : Ya vas liubliu German : Ich liebe Dich French : Je t'aime English : I love you(wardom)
![]() ![]() Karma: 104
|
İçerik sayfanızda gösterebildiğiniz reklamlar, her bir tıklama için fiyatlandırma (CPC) reklamlarıdır. Bu, reklamverenler sadece kullanıcıların bu reklamlara tıkladığı zaman ödeme yapacaklar demektir. Web sitenizde yer alan reklamlara yapılan tıklamalar için toplam ödemenin bir kısmı size verilecektir. Google AdSense üzerinden sunulan kazanç oranını bildirmememize rağmen, hedefimiz, yayıncıların diğer reklam ağlarından elde edebilecekleri miktarda ya da daha fazla kazanç elde etmelerini sağlamaktır.
Ne kadar kazanacağınızı öğrenmenin en iyi yolu reklamları göstermeye başlamaktır. Herhangi bir maliyet veya mecburiyet yok ve başlamak çok kolay ve hızlı. AdSense'e şu adresten başvurabilirsiniz https://www.google.com/adsense . Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=40934 Reklamları sitenizde çalıştırmaya başlar başlamaz, https://www.google.com/adsense adresinde yer alan Google AdSense hesabınıza istediğiniz an girerek kazancınızı görebilirsiniz. 'Raporlar' sekmesi sayfa izlenimlerini, reklam tıklamalarını, tıklama oranını, ortalama ve toplam kazançları göstermektedir. Bu sayede programın ne derece başarılı olduğu hakkında fikir sahibi olabilir, zaman içinde ne kadar kazanabileceğinizi tahmin edebilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #26632
![]() Karma: 10
|
Google Çook para veriyor
öyLeki ben bir ayda 320$ para kazanmistim sohbetcafe'den fakat ufak bir hile yaptım hemen yakaLadiLar aLicak oLdugum parayida yaktiLar . diyorumki ki keşke bir hafta sonra yapsaydim çünkü pin kodu yeni gelmişti girdiğimde herşey için çok geçti.. Kazanmış oLduğunuz kazançLar rekLam verenLere eşit şekiLde dağıtıLAcaktır son yazısı buydu sayın googLenin ![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|