google sitemi ne zaman indexler ?google sitemi ne zaman indexler ? bunun bellı bır tarıhı varmıdır acaba veya nasıl oluyor bunu bılen varmı acaba www.egitimbilgisi.tr.gg sitesini hazırladım içerikse içerik ekledım bır haftalık yıllık ıznımı verdım
Konu haberiz tarafından açılmış, 665 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
google sitemi ne zaman indexler ? konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 665. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #163262
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() Karma: 278
|
google sitemi ne zaman indexler ? bunun bellı bır tarıhı varmıdır acaba veya nasıl oluyor bunu bılen varmı acaba
www.egitimbilgisi.tr.gg sitesini hazırladım içerikse içerik ekledım bır haftalık yıllık ıznımı verdım ancak google benı bu aralar cok kızdırıyor eskıden bır sıte actıgımda belkı aynı gun google da arattıgımızda cıkarken sımdı ıse aylardır beklıyorum bunun nedenı nedır acaba arkdaslar yardımcı olurmusunuz Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=233635 www.egitimbilgisi.tr.gg sıtem bu |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #38277 Yer: ZonguLdak
Karma etkisi: 4083
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 407442
|
hiç backlinkiniz yok. o yüzden botlar sitenizi bulamıyordur. münkünse pr değeri yüksek backlink alın ve sitenizi güncel tutun.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #163262
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() Karma: 278
|
aslında ugrsaıyorum bır cok toplıste uye oldum ancakkk olmuyor bende anlamadım gittii
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|