Google URL Kaydımı Nasıl Silerim?:..Hocam ben adımı googlede arattırıyorum ama karşıma altı sayfadan oluşan bir arama raporu çıkıyor!.. Benim site 2. sayfada kalıyor ve arayanlar kolaylıkla bulamıyor!.. Bende bu diğer bilgileri silip sadece sitemin
Konu hamzahakyol tarafından açılmış, 3868 kişi tarafından görüntülenip, 10 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Google URL Kaydımı Nasıl Silerim?:.. konusundaki toplam yorum: 10, okunma sayısı: 3868. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2024
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 41
|
Hocam ben adımı googlede arattırıyorum ama karşıma altı sayfadan oluşan bir arama raporu çıkıyor!.. Benim site 2. sayfada kalıyor ve arayanlar kolaylıkla bulamıyor!.. Bende bu diğer bilgileri silip sadece sitemin isminin bulunmasını istiyorum!.. Diğerlerini nasıl silerim!... Google kaydettirmeyi öğrendik Wardom sayesinde peki silme nasıl oluyor?... Lütfen yardımlarınıza ihtiyacım var!:..
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #88577 Yer: istanbul
Karma etkisi: 78
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7217
|
silme değil de kendi siteni yukarılara taşımak için bir kaç teknik var.
kendi siten büyük ihtimalle domain ismi senin ismin değil. olsaydı en üstte görünürdü. bari keyword ları kendi isminle doldur. ilk sonuç olur mu bilmem ama işe yarar bi de birileri hit almasıyla da alakalı olduğundan bahsediyor ne kadar doğrudur bilmem. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2024
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 41
|
Hocam sitemin ismini arattırınca bir çok sayfa acılıyor ve sitem www.siteminadı.info şeklinde!:.. Anlamıyorum 2. sayfada çıkıyor!... Bide Keywoord yazayım ama biraz yardımcı olursanız sevinirim!.. En etkili keyword ü nasıl yazarım???
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #48909 Yer: sysprep.exe
Karma etkisi: 55
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4812
|
keşke sitenin adını vereydin de bir bakaydık sonuçlara ve sitenin keywordlerine
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #568 Yer: morg
Karma etkisi: 10
![]() ![]() Karma: 152
|
Google da üst sayfalarda çıkabilmek için, mümkün olduğunca senin içeriğin ile alakalı sitelerden, karşılıksız ve anahtar kelimenin title ı ile link almaya bak. aldığın sitenin pr yüksek olması sana avantaj olur. çok abartırsan ve domainin yeni ise, sandbox a düşer, hiç çıkamazsın sonuçlarda.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2008
Üye numarası: #203042
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
bende de aynı sorun ismimi google girdiğimde açılan sayfaları nasıl silebilirim.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2008
Üye numarası: #226715
![]() Karma: 10
|
Googleden adıma yayınlanan şiir ve sayfaların kaldırılmasını istiyorum. Saygılarımla
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #21201 Yer: ßen GüzeLe GüzeL demem ! Kafam GüzeL oLmadIkçA...!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 104940
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Misafir Üye
Üye numarası: #
şiirdemeti.net ten şiirlerimin ve adımın acilen kaldırılmasını rica ediyorum
|
|
|
|
#10 |
|
Misafir Üye
Üye numarası: #
siirdemeti.net te yayınlanan şiirllerimin ve adımın acilen kaldırılmasını istıyorum
|
|
|
|
#11 | |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2009
Üye numarası: #325412
Karma etkisi: 2149
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 214525
|
Alıntı:
http://www.siirdemeti.net/siir/defau...yfalar&sayfa=8 bu adres iletişim bölümü burda mail atabilir ya da facebook sayfasından oraya ulaşmanızı öneririrm. |
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|