Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL!
GoogleAdsense veya diğer reklam veren arkadaşlar burayamerhaba arkadaşlar GoogleAdsensi bilenleriniz vardır sitenize reklam almanızı ve reklamlara tıklandıkca para kazanmanızı sağlayan bi sistem .. bu sistemle bizde beraber para kazanalım diye düşündüm.. fikir bana ait değil bende |
|
|||||||
GoogleAdsense veya diğer reklam veren arkadaşlar buraya konusundaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 259. |
|
|
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2009
Üye numarası: #398317
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1168
|
merhaba arkadaşlar
GoogleAdsensi bilenleriniz vardır sitenize reklam almanızı ve reklamlara tıklandıkca para kazanmanızı sağlayan bi sistem .. bu sistemle bizde beraber para kazanalım diye düşündüm.. fikir bana ait değil bende bi sitede gördüm ama güzel bi yöntem gibi geldi bende kendim oluşturuyum dedim şöyle olucak arkadaşlar ; Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=417175 bizim bi blogumuz var diyelim oraya google adsenseden reklam alacağız ve sitemizi grubumuzdaki arkadaşlarımızla paylaşıcaz ve gruptaki bütün kişiler siteleri birbirlerine yayıcak ve düzenli olarak hergün herkes birbirini sitelerindeki reklamlara tıklayacak.. yani bilmiyorum belki aranızda saçma olmaz diyenler vardır ama bence denemeye değer dileyen arkadaşlar profilimde msn adresim var oradan ulaşabilir.. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|