Google'da İstediğin kelime, istediğin site, istediğin sırada yer almak istermisin?

Başlığı hemen tartışma ortamına sokmayalım arkadaşlar, başlık sloganımızdır fakat bildiğiniz üzere google youtube sıralamalarında ilk sıraya sokamayız, bunu kimse yapamaz, lütfen imkansız şeyleri örnek vermeyelim.. Giriş: Beyler bayanlar başlık herşeyi Konu kartallar_76 tarafından açılmış, 1638 kişi tarafından görüntülenip, 13 yanıt almış.

Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!

Karşı sistemi kendi makineniniz gibi kullandıran uzaktan yönetim programı.
  • Canlı ekran izleme,vnc ve mouse kontrolü
  • Antiviruslerce %100 tanınmaz, güncelleme garantili
  • Ortam sesi dinleme
  • Webcam izleme
  • Online/offline keylogger
  • Kopyala/Yapıştır, Clipboard Yöneticisi (Canlı)
  • Warlogger desteği
  • Çalıştırma,upload,download,yeniden adlandırma,silme,gizli çalıştırma,thumbnail görüntüleme(indirmeden dosya görme)
  • Registry yöneticisi (tam özellikli)
  • Msn şifrelerini ve geçmişteki tüm adresleri çıkartma
  • Firefox şifrelerini çözme
  • Görev yöneticisi, görev sonlandırma
  • Çalışan programları listeleme
  • Bağlı sistemlerin yaptığı işlemleri tek listede görme!
  • Binder / dosya birleştirici
  • Virus tipinde resource kullanmadan bindleme özelliği
  • Mp3,resim,jpeg,vs her türlü dosya ile birleşip,exploitler ile link üzerinden,htmlden yayılır
  • Keyloggerda dll kullanmadan system hooklarıyla loglama ve tabii dll kullanmadan kimse yapamıyorken %100 sisteme zarar vermeden stabil bütün dünya dillerinde loglama.
  • Internet Explorer 9 şifre çözme
  • Chrome Şifreleri (bütün sürümler)
  • Firefox Şifreleri (bütün sürümler)
  • Internet Exporer Şifreleri (bütün sürümler)
  • Safari Şifreleri (bütün sürümler)
  • Reklam Bot ile site reklamı, dosya yükletme, bulaştırma,vs. MSN,Yahoo Messenger,ICQ ve AIM sistemlerinin hepsini tanır. Reklam bot aynı anda birden fazla sisteme komut verebilir.
  • Browserda geçmiş verileri, form girdilerini kayıt edip trojandan erişme
  • Klavye Kilitleme
  • Mouse Kilitleme
  • Masaüstü Gizleme
  • Sistemlere takılı flash/usb disk varsa bulaştırma Birden fazla sisteme aynı anda autorun oluşturabilir.
  • Uzaktan exe yükletme Aynı anda birden fazla sisteme exeleri tek komutla yükletebilir.
  • Fake sistem kilitleme. Tek tıklama ile karşı sistemi restart/yeniden başlat moduna geçmiş gösterip kilitleme. Kullanıcı fişten çekmediği sürece siz istemedikçe bilgisayarı kapatamaz, yeniden başlatamaz.
  • Karşı sistemin yeniden başlatılma talebinde masaustu ve bütün ekranı kapanıyor gibi gösterip kapanış sesini çalara kullanıcıyı bekletme. Kullanıcı sistemi kapatmak istediğinde siz izin vermezseniz windows kapanmaya çalışıyor gibi görünür ancak yonetim panelinden her türlü işlem yapılır.
  • Sistem servislerini yönetme
  • Outlook şifreleri çözme. (bütün outlook versiyonları outlook expressler dahil)
  • Otomatik güncelleme özelliği ile yakalanma durumunda kısa sürede otomatik güncelleme alma
Sadece 690 TL! Satın almak için iletişim formunu kullanabilirsiniz.

Ayrıca, iki farklı üst sürümü var:
Özel Trojan 990 TL: İstediğiniz isimle çalışıp, istediğiniz yere kopyalanır ve başlangıçta, msconfig'de, registry'de görünmez.
ÖZEL TROJAN 1490 TL: Görev yöneticisinde ve sistemin hiç bir yerinde görünmez.

Sürümler: 1200 TL: - Kimsenin bulamayacağı şekilde çalışır!> m3hm3t. 1750 TL: %100 gizlidir, RAM'de çalışır ve bentrojanim.exe olarak çalışsa dahi hiç bir yerde görünmez.

Wardom.Com.TR bir bilgisayar güvenliği sitesidir; hack konuları bilgisayar güvenliğinin ve bilgisinin uç noktaları olduğundan dolayı, kullanıcıları bu konularda bilgilendirmek ve güvenliklerini arttırmak için yazılmaktadır.

Geri Dön   Wardom.Com.TR > Webmaster > Arama Motoru Optimizasyonu (SEO)
Üye Ol Sözlük Üye Listesi Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Konu Başlıkları: almak googleda istedigin istermisin kelime sirada site yer
Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
Google'da İstediğin kelime, istediğin site, istediğin sırada yer almak istermisin? konusundaki toplam yorum: 13, okunma sayısı: 1638.

Eski 19-01-2008, 09:34   #1
kartallar_76
Cool Üye

kartallar_76's Avatar

Üye numarası: #48429
Karma etkisi: 195 kartallar_76 seviye: 2000kartallar_76 seviye: 2000kartallar_76 seviye: 2000kartallar_76 seviye: 2000kartallar_76 seviye: 2000kartallar_76 seviye: 2000kartallar_76 seviye: 2000kartallar_76 seviye: 2000kartallar_76 seviye: 2000kartallar_76 seviye: 2000kartallar_76 seviye: 2000
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
Google'da İstediğin kelime, istediğin site, istediğin sırada yer almak istermisin?

Başlığı hemen tartışma ortamına sokmayalım arkadaşlar, başlık sloganımızdır fakat bildiğiniz üzere "google" "youtube" sıralamalarında ilk sıraya sokamayız, bunu kimse yapamaz, lütfen imkansız şeyleri örnek vermeyelim..
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=186516

Giriş: Beyler bayanlar başlık herşeyi açıklıyor, web siteler için arama motorlarının değeri pahabiçilmezdir, özellikle google'ın yeri bir başkadır. Biz google pozisyon değiştirme işini büyük başarılarla profesyonelliğimizi kanıtladık. Eğer konu ile ilgileniyorsanız, referanslar ve detaylar için lütfen PM ile iletişime geçiniz.

Ücretin belirlenmesi, üzerinde çalışacağımız kelimeye, sitenin üzerinde çalışacağımız kelime için google'da ki normalde bulunduğu sıra, çalaşacağımız süre (Kelimeye göre belirlenir) vs. durumlarının analizi sonucunda belirlenir. Ödeme şekli, eğer anlaşma,sözleşme olursa iş bitiminde, eğer sözleşme olmayacaksa yarısı iş başında yarısı iş bitiminde alınır. Lütfen cidddi olanlar mesaj yazsın!

Düzenleyen kartallar_76 : 24-01-2008 at 21:42.
kartallar_76 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Görüntülediğiniz konu içerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Wardom Internet Adresimizde 5651 Sayılı Kanunun 8. Maddesine ve T.C.Knın 125. Maddesine göre yayınlanmakta olup içeriğinden yazarı sorumludur. Bu konu hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için webmaster \@wardom.org adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) gün içerisinde Wardom yönetimi olarak tarafımızca gereken işlemler yapılacak ve avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
Eski 24-01-2008, 02:20   #2
Pandar
Çırak

Üye numarası: #174391
Karma etkisi: 0 Pandar seviye: 10

Merhaba!Ben belirtmis oldugunuz konu ile ilgileniyorum.Benimle irtibat kurar iseniz sevinirim.emailim:werbados@gmail.com site: http://www.werbados.com dur ve dili ingilizcedir.Bekliyorum.Tesekkurler.
Pandar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 24-01-2008, 02:27   #3
POLİS
Daimi Üye

POLİS's Avatar

Üye numarası: #171117
Yer: Balıkesir
Karma etkisi: 538 POLİS seviye: 2000POLİS seviye: 2000POLİS seviye: 2000POLİS seviye: 2000POLİS seviye: 2000POLİS seviye: 2000POLİS seviye: 2000POLİS seviye: 2000POLİS seviye: 2000POLİS seviye: 2000POLİS seviye: 2000

Arkadaşım bu dediğin iş siteye girişlerin bir motor sayesinde her dakika başka bir ülkeden o motorun yada bot'un giriş yapmış gibi gözükmesi sayesinde olmaktadır vede o kadarda pahalı bir iş değildir ama ilgilenenler olacaktır sanırım. İyi GeceLer
POLİS Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 24-01-2008, 21:24   #4
kartallar_76
Cool Üye

kartallar_76's Avatar

Karma etkisi: 195 kartallar_76 seviye: 2000kartallar_76 seviye: 2000kartallar_76 seviye: 2000kartallar_76 seviye: 2000kartallar_76 seviye: 2000kartallar_76 seviye: 2000kartallar_76 seviye: 2000kartallar_76 seviye: 2000kartallar_76 seviye: 2000kartallar_76 seviye: 2000kartallar_76 seviye: 2000

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi POLİS Mesajı Göster
Arkadaşım bu dediğin iş siteye girişlerin bir motor sayesinde her dakika başka bir ülkeden o motorun yada bot'un giriş yapmış gibi gözükmesi sayesinde olmaktadır vede o kadarda pahalı bir iş değildir ama ilgilenenler olacaktır sanırım. İyi GeceLer
bu söylediğinizi kullanmıyoruz hatta ilk defa sizden duydum, biz daha gerçekçi şeyler kullanıyoruz bahsettiğiniz yöntem tamamen sahtekarlıktır, sonuçta bizim yaptığımızda belki yapay olabilir ama en azından google'ın belirlediği kurallar çerçevesinde yapıyoruz bu işi kısacası şöyle açıklayacak olursam: Google şunu yapın ilk sıraya gelin diyor ve bizde onu yapıyoruz siteleri ilk sıraya getiriyoruz, her nekadar yapay olsada sonuçta google ın istediği yoldan yapıyoruz. SEO nun onlarca yöntemi vardır, web sitelerin kodlaması dahil hatta web sitede kullanılan resimlerin isimleri dahil herşey önemlidir. küçücük bir örnek verecek olursam google web sitedeki resimlerin siteadı-resmin ismi.jpg olarak adlandırılmasını resim ismi.jpg olarak adlandırılmasına göre daha fazla tercih etmektedir.

Eski 24-01-2008, 23:11   #5
POLİS
Daimi Üye

POLİS's Avatar

Üye numarası: #171117
Yer: Balıkesir
Karma etkisi: 538 POLİS seviye: 2000POLİS seviye: 2000POLİS seviye: 2000POLİS seviye: 2000POLİS seviye: 2000POLİS seviye: 2000POLİS seviye: 2000POLİS seviye: 2000POLİS seviye: 2000POLİS seviye: 2000POLİS seviye: 2000

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi kartallar_76 Mesajı Göster
bu söylediğinizi kullanmıyoruz hatta ilk defa sizden duydum, biz daha gerçekçi şeyler kullanıyoruz bahsettiğiniz yöntem tamamen sahtekarlıktır, sonuçta bizim yaptığımızda belki yapay olabilir ama en azından google'ın belirlediği kurallar çerçevesinde yapıyoruz bu işi kısacası şöyle açıklayacak olursam: Google şunu yapın ilk sıraya gelin diyor ve bizde onu yapıyoruz siteleri ilk sıraya getiriyoruz, her nekadar yapay olsada sonuçta google ın istediği yoldan yapıyoruz. SEO nun onlarca yöntemi vardır, web sitelerin kodlaması dahil hatta web sitede kullanılan resimlerin isimleri dahil herşey önemlidir. küçücük bir örnek verecek olursam google web sitedeki resimlerin siteadı-resmin ismi.jpg olarak adlandırılmasını resim ismi.jpg olarak adlandırılmasına göre daha fazla tercih etmektedir.

Sizde o zaman daha açık olun arkadaşım siz bunu nasıl sağlayacaksınız öyle özelden pm. vs. gerek kalmasın gelen insan nedir bilsin öğrensin ona görede karar versin. Açıklık önemli müşteri için... ve buraya bu konuyu actıysanız eger acık olmak zorundasınız bunu belırtmek ısterım
POLİS Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 25-01-2008, 05:59   #6
misc
Cool Üye

Üye numarası: #100095
Yer: istanbul denizli belki yurtdışı
Karma etkisi: 19 misc seviye: 1000misc seviye: 1000misc seviye: 1000misc seviye: 1000misc seviye: 1000misc seviye: 1000misc seviye: 1000misc seviye: 1000misc seviye: 1000misc seviye: 1000

Alıntı:
Sizde o zaman daha açık olun arkadaşım siz bunu nasıl sağlayacaksınız öyle özelden pm. vs. gerek kalmasın gelen insan nedir bilsin öğrensin ona görede karar versin. Açıklık önemli müşteri için... ve buraya bu konuyu actıysanız eger acık olmak zorundasınız bunu belırtmek ısterım
arkadaşa katılıyorum kalitenizi nerden bileceğiz bunu bize ispatlamadınız ki? dediklerinizin tamamı boşta olabilir doluda olabilir bunu bize ispatlamanız lazım. biz de biliyoruz seo yapıp site yayınlamayı. googleda ilk sıraya yükselmek için neler yaptığınızı anlatmalısınız ki biz de ona göre size para verip bu işi yaptıralım. referanslarınız kimler?
kimler bu dediğiniz yöntemi size yaptırarak googledan iyi gelir elde ettiler?
varsa bunların ispatı yapılsın o zaman kendi kendinize değil bize de kanıtlamış olursunuz.
misc Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 26-01-2008, 10:57   #7
kartallar_76
Cool Üye

kartallar_76's Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi misc Mesajı Göster
arkadaşa katılıyorum kalitenizi nerden bileceğiz bunu bize ispatlamadınız ki? dediklerinizin tamamı boşta olabilir doluda olabilir bunu bize ispatlamanız lazım. biz de biliyoruz seo yapıp site yayınlamayı. googleda ilk sıraya yükselmek için neler yaptığınızı anlatmalısınız ki biz de ona göre size para verip bu işi yaptıralım. referanslarınız kimler?
kimler bu dediğiniz yöntemi size yaptırarak googledan iyi gelir elde ettiler?
varsa bunların ispatı yapılsın o zaman kendi kendinize değil bize de kanıtlamış olursunuz.
Alıntı:
PM atarak referanslarımızı alabilirsiniz. buraya 20 tane referans verip, sonra her forumda olduğu gibi reklam yapıyor gibi saçma sapan mesajlarla uğraşmak istemiyorum.
@Misc; Tabiki sizde seo yapabilirsiniz herkes yapabilir ama herkes profesyonel değildir dğeilmi? size dğeilsiniz demiyorum belki siz bizden kat kat daha iyi yapabilrisiniz neden olmasın? ama şöyle anlatayım s*e*x kelimesi için ilk sıraya site getirdik? bunun anlamını biliyormusunuz? 775 milyon sonuçtan ilk sıra? ve şuan iddaa kelimesi için piyasanın en büyük şirketi ile çalışıyoruz(yanlış anlaşılmasın spor piyasasının en büyük şirketi), iş bitimine 3 hafta kaldı, iş bitimidnen sonra şirketin izni ile referans olarak verebiliriz. az önce bir arkadaş bilgi istemiş gerekli açıklamayı yapıp referansları verdim, PM atmak okadar zormu? nick'e tıklayıp özel mesaj gönder diyeceksiniz bu işlem bukadar zormu? sonrasında size vereceğim referanslar yeterli gelemezse, kendi fikrinizi yine burada belirtebilirsiniz.

Ayrıca: Konu zaten ap açık, açık olmayan tek şey referanslar. Referanslariçin ise PM atmak gerekli, belki bu şekilde bir nebze olsun gereksiz isteklerden korunmuş oluruz, ciddi müşteriler arıyoruz.

Düzenleyen kartallar_76 : 27-01-2008 at 09:27.

Eski 27-01-2008, 01:25   #8
fiberball
Hızlı Çırak

fiberball's Avatar

Üye numarası: #105991
Karma etkisi: 9 fiberball seviye: 250fiberball seviye: 250fiberball seviye: 250fiberball seviye: 250
Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder

s*e*x* dediğiniz ve iilk sıraya getirdiğiniz sitenın adını verebılırmısınız referans olarak..?
fiberball Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 27-01-2008, 09:17   #9
kartallar_76
Cool Üye

kartallar_76's Avatar

PM ile ceveplandı

Eski 28-01-2008, 16:00   #10
misc
Cool Üye

Üye numarası: #100095
Yer: istanbul denizli belki yurtdışı
Karma etkisi: 19 misc seviye: 1000misc seviye: 1000misc seviye: 1000misc seviye: 1000misc seviye: 1000misc seviye: 1000misc seviye: 1000misc seviye: 1000misc seviye: 1000misc seviye: 1000

konu yeterince açık değildi

"Lütfen cidddi olanlar mesaj yazsın!" denilmiş buna dayanarak mesaj yazdım, pm denilmediği için atmadım. Neyse esas konu bu değil.

Referanslarınızı pm ile gönderirseniz bu konu hakkındaki görüşlerim bir nebze açıklığa kavuşmuş olur.

iyi çalışmalar...
misc Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 28-01-2008, 22:13   #11
kartallar_76
Cool Üye

kartallar_76's Avatar

PM ile cvp'landı.

Eski 03-02-2008, 16:15   #12
gaffur_gs
Cool Çırak

Üye numarası: #143438
Karma etkisi: 0 gaffur_gs seviye: 10

paylaşımın için teşekkürler ama ben gerçek ziyaretçi arıyorum.
gaffur_gs Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-02-2008, 11:43   #13
ParadoXe
Cool Çırak

ParadoXe's Avatar

Üye numarası: #17182
Karma etkisi: 0 ParadoXe seviye: 10
Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

Şimdi adamın birisi asp de birinci sırada olmak istiyorum diyecek. hadi birincisini geçtim 5 ten sonra olmak istiyorum diyecek. Bu adamda o adamı o sıraya getirecek. Ben inanmıyorum. gerçek olsun olmasın bazı kelimeleri için geçersiz. Adam kişisel bir sayfa oluşturur. örnek apdullah telli ( isim örnek amaçlıdır ) bu belki ilk sıralara oturtturulabilir ama yukarıda ki örnekte verdiğim gibi bir kelime seçilirse bu arkads birinci sıra değil onuncu sıra değil affedersin ama 100 sırada bile yer aldıramaz kanımca. Bence böyle şeylere inanmayın. Önemli olan bir site için ( tabi benim açımdan ) özgün içeriktir. Özgün ve kaliteli içerik sitenizin google da iyi bir sırada yer almasını saglayacaktır kanımca.
ParadoXe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-02-2008, 22:57   #14
kartallar_76
Cool Üye

kartallar_76's Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi gaffur_gs Mesajı Göster
paylaşımın için teşekkürler ama ben gerçek ziyaretçi arıyorum.
bizim yaptığımız ziyaretçiyle alakalı dğeilki zaten? sahte veya gerçek.. biz sadece belirttiğiniz kelimede sizi google aramalarında istediğiniz pozisyona getiriyoruz ve bu kelimele ile yapılan aramalarda size gelen ziyaretçi sayısıda doğal olarak artmış oluyor.

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi ParadoXe Mesajı Göster
Şimdi adamın birisi asp de birinci sırada olmak istiyorum diyecek. hadi birincisini geçtim 5 ten sonra olmak istiyorum diyecek. Bu adamda o adamı o sıraya getirecek. Ben inanmıyorum. gerçek olsun olmasın bazı kelimeleri için geçersiz. Adam kişisel bir sayfa oluşturur. örnek apdullah telli ( isim örnek amaçlıdır ) bu belki ilk sıralara oturtturulabilir ama yukarıda ki örnekte verdiğim gibi bir kelime seçilirse bu arkads birinci sıra değil onuncu sıra değil affedersin ama 100 sırada bile yer aldıramaz kanımca. Bence böyle şeylere inanmayın. Önemli olan bir site için ( tabi benim açımdan ) özgün içeriktir. Özgün ve kaliteli içerik sitenizin google da iyi bir sırada yer almasını saglayacaktır kanımca.
Lütfen bukadar emin konuşmayın, bahsi geçen kelime için ilk sıra veya ilk 3 belki mümkün dğeil ama ilk sayfaya getirebiliriz. İnanıp inanmanız size kalmış, emin olmak için gelirsiniz anlaşırız işe başlarız getiremezsek paranızı geri iade ederiz, eğer kurumsal bir kimliğiniz varsa iş başında para bile almadan, çalışmaya başlarız. İlk mesajımdada yazdım, sloganımız biraz genel olabilir am abazı kelimeler için istisnalar var demiştim. Tekrar örnek veriyoum "google" kelimesi için ilk sıraya biz dğeil kimse getiremez, "ASP" kelimesi 3 milyar sonuç getiren, çok büyük potansiyeli olan bir kelime, bu kelime çin yine biz dğeil hiçkimse ilk sıraya site getiremez, fakat işk sayfaya getirebiliriz. "geğil ilk 10 ilk 100 e bile getiremez" demişsiniz, isterseniz PM atın görüşmelere başlayalım, anlaşma sağlandıktan 4 hafta sonra asp kelimesi için sıfırdan bir siteyi ilk sayfaya getireceğimizi iddaa ediyorum. İyi akşamalr ve iyi çalışmalar

Not: Lütfen konu hakkında bilgi sahibi olmayanlar veya hayali fikir/düşünce/iddaa'sı olanlar yorum yapmasın.

Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
Konudaki toplam yorum: 13, okunma sayısı: 1638.

Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama

Gönderme Kuralları