Google'da İstediğin kelime, istediğin site, istediğin sırada yer almak istermisin?Başlığı hemen tartışma ortamına sokmayalım arkadaşlar, başlık sloganımızdır fakat bildiğiniz üzere google youtube sıralamalarında ilk sıraya sokamayız, bunu kimse yapamaz, lütfen imkansız şeyleri örnek vermeyelim.. Giriş: Beyler bayanlar başlık herşeyi
Konu kartallar_76 tarafından açılmış, 1638 kişi tarafından görüntülenip, 13 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Google'da İstediğin kelime, istediğin site, istediğin sırada yer almak istermisin? konusundaki toplam yorum: 13, okunma sayısı: 1638. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #48429
Karma etkisi: 195
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 18859
|
Başlığı hemen tartışma ortamına sokmayalım arkadaşlar, başlık sloganımızdır fakat bildiğiniz üzere "google" "youtube" sıralamalarında ilk sıraya sokamayız, bunu kimse yapamaz, lütfen imkansız şeyleri örnek vermeyelim..
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=186516 Giriş: Beyler bayanlar başlık herşeyi açıklıyor, web siteler için arama motorlarının değeri pahabiçilmezdir, özellikle google'ın yeri bir başkadır. Biz google pozisyon değiştirme işini büyük başarılarla profesyonelliğimizi kanıtladık. Eğer konu ile ilgileniyorsanız, referanslar ve detaylar için lütfen PM ile iletişime geçiniz. Ücretin belirlenmesi, üzerinde çalışacağımız kelimeye, sitenin üzerinde çalışacağımız kelime için google'da ki normalde bulunduğu sıra, çalaşacağımız süre (Kelimeye göre belirlenir) vs. durumlarının analizi sonucunda belirlenir. Ödeme şekli, eğer anlaşma,sözleşme olursa iş bitiminde, eğer sözleşme olmayacaksa yarısı iş başında yarısı iş bitiminde alınır. Lütfen cidddi olanlar mesaj yazsın! Düzenleyen kartallar_76 : 24-01-2008 at 21:42. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2007
Üye numarası: #174391
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Merhaba!Ben belirtmis oldugunuz konu ile ilgileniyorum.Benimle irtibat kurar iseniz sevinirim.emailim:werbados@gmail.com site: http://www.werbados.com dur ve dili ingilizcedir.Bekliyorum.Tesekkurler.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2007
Üye numarası: #171117 Yer: Balıkesir
Karma etkisi: 538
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 53331
|
Arkadaşım bu dediğin iş siteye girişlerin bir motor sayesinde her dakika başka bir ülkeden o motorun yada bot'un giriş yapmış gibi gözükmesi sayesinde olmaktadır vede o kadarda pahalı bir iş değildir ama ilgilenenler olacaktır sanırım. İyi GeceLer
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Üye
|
bu söylediğinizi kullanmıyoruz hatta ilk defa sizden duydum, biz daha gerçekçi şeyler kullanıyoruz bahsettiğiniz yöntem tamamen sahtekarlıktır, sonuçta bizim yaptığımızda belki yapay olabilir ama en azından google'ın belirlediği kurallar çerçevesinde yapıyoruz bu işi kısacası şöyle açıklayacak olursam: Google şunu yapın ilk sıraya gelin diyor ve bizde onu yapıyoruz siteleri ilk sıraya getiriyoruz, her nekadar yapay olsada sonuçta google ın istediği yoldan yapıyoruz. SEO nun onlarca yöntemi vardır, web sitelerin kodlaması dahil hatta web sitede kullanılan resimlerin isimleri dahil herşey önemlidir. küçücük bir örnek verecek olursam google web sitedeki resimlerin siteadı-resmin ismi.jpg olarak adlandırılmasını resim ismi.jpg olarak adlandırılmasına göre daha fazla tercih etmektedir.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2007
Üye numarası: #171117 Yer: Balıkesir
Karma etkisi: 538
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 53331
|
Alıntı:
Sizde o zaman daha açık olun arkadaşım siz bunu nasıl sağlayacaksınız öyle özelden pm. vs. gerek kalmasın gelen insan nedir bilsin öğrensin ona görede karar versin. Açıklık önemli müşteri için... ve buraya bu konuyu actıysanız eger acık olmak zorundasınız bunu belırtmek ısterım |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #100095 Yer: istanbul denizli belki yurtdışı
Karma etkisi: 19
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1384
|
Alıntı:
kimler bu dediğiniz yöntemi size yaptırarak googledan iyi gelir elde ettiler? varsa bunların ispatı yapılsın o zaman kendi kendinize değil bize de kanıtlamış olursunuz. |
|
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
Cool Üye
|
Alıntı:
Alıntı:
@Misc; Tabiki sizde seo yapabilirsiniz herkes yapabilir ama herkes profesyonel değildir dğeilmi? size dğeilsiniz demiyorum belki siz bizden kat kat daha iyi yapabilrisiniz neden olmasın? ama şöyle anlatayım s*e*x kelimesi için ilk sıraya site getirdik? bunun anlamını biliyormusunuz? 775 milyon sonuçtan ilk sıra? ve şuan iddaa kelimesi için piyasanın en büyük şirketi ile çalışıyoruz(yanlış anlaşılmasın spor piyasasının en büyük şirketi), iş bitimine 3 hafta kaldı, iş bitimidnen sonra şirketin izni ile referans olarak verebiliriz. az önce bir arkadaş bilgi istemiş gerekli açıklamayı yapıp referansları verdim, PM atmak okadar zormu? nick'e tıklayıp özel mesaj gönder diyeceksiniz bu işlem bukadar zormu? sonrasında size vereceğim referanslar yeterli gelemezse, kendi fikrinizi yine burada belirtebilirsiniz. Ayrıca: Konu zaten ap açık, açık olmayan tek şey referanslar. Referanslariçin ise PM atmak gerekli, belki bu şekilde bir nebze olsun gereksiz isteklerden korunmuş oluruz, ciddi müşteriler arıyoruz. Düzenleyen kartallar_76 : 27-01-2008 at 09:27. |
||
|
|
|
|
|
#8 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2007
Üye numarası: #105991
Karma etkisi: 9
![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 325
|
s*e*x* dediğiniz ve iilk sıraya getirdiğiniz sitenın adını verebılırmısınız referans olarak..?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Cool Üye
|
PM ile ceveplandı
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #100095 Yer: istanbul denizli belki yurtdışı
Karma etkisi: 19
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1384
|
konu yeterince açık değildi
"Lütfen cidddi olanlar mesaj yazsın!" denilmiş buna dayanarak mesaj yazdım, pm denilmediği için atmadım. Neyse esas konu bu değil. Referanslarınızı pm ile gönderirseniz bu konu hakkındaki görüşlerim bir nebze açıklığa kavuşmuş olur. iyi çalışmalar... |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Cool Üye
|
PM ile cvp'landı.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #143438
|
paylaşımın için teşekkürler ama ben gerçek ziyaretçi arıyorum.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #17182
|
Şimdi adamın birisi asp de birinci sırada olmak istiyorum diyecek. hadi birincisini geçtim 5 ten sonra olmak istiyorum diyecek. Bu adamda o adamı o sıraya getirecek. Ben inanmıyorum. gerçek olsun olmasın bazı kelimeleri için geçersiz. Adam kişisel bir sayfa oluşturur. örnek apdullah telli ( isim örnek amaçlıdır ) bu belki ilk sıralara oturtturulabilir ama yukarıda ki örnekte verdiğim gibi bir kelime seçilirse bu arkads birinci sıra değil onuncu sıra değil affedersin ama 100 sırada bile yer aldıramaz kanımca. Bence böyle şeylere inanmayın. Önemli olan bir site için ( tabi benim açımdan ) özgün içeriktir. Özgün ve kaliteli içerik sitenizin google da iyi bir sırada yer almasını saglayacaktır kanımca.
|
|
|
|
|
|
#14 | ||
|
Cool Üye
|
Alıntı:
bizim yaptığımız ziyaretçiyle alakalı dğeilki zaten? sahte veya gerçek.. biz sadece belirttiğiniz kelimede sizi google aramalarında istediğiniz pozisyona getiriyoruz ve bu kelimele ile yapılan aramalarda size gelen ziyaretçi sayısıda doğal olarak artmış oluyor.Alıntı:
Not: Lütfen konu hakkında bilgi sahibi olmayanlar veya hayali fikir/düşünce/iddaa'sı olanlar yorum yapmasın. |
||
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|