Googlede Hep Beraber para kazanalım gerçekten çok güsel olacak.organize olcazŞİMDİ ARKADASLAR BAZI ARKADASLARIMIZ BU KONU HAKKINDA YORUMLAR YAPMIŞ KONULAR AÇMIŞLAR AMA ORGANİZE OLMAK LAZIM.GOOGLEDEN REKLAM ALIP SİTESİNE EKLEYENLER BENİ DİNLERLERSE SÜPER OLACAK AMA HERKES HARFİYEN UYMALI YOKSA HAKSIZLIK OLUR
Konu küçükmahzuni tarafından açılmış, 290 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2007
Üye numarası: #170994
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
ŞİMDİ ARKADASLAR BAZI ARKADASLARIMIZ BU KONU HAKKINDA YORUMLAR YAPMIŞ KONULAR AÇMIŞLAR AMA ORGANİZE OLMAK LAZIM.GOOGLEDEN REKLAM ALIP SİTESİNE EKLEYENLER BENİ DİNLERLERSE SÜPER OLACAK AMA HERKES HARFİYEN UYMALI YOKSA HAKSIZLIK OLUR VE DÜŞÜNDÜĞÜÜMÜ GERÇEKLEŞTİREMEYİZ.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=179074 ŞİMDİ ARKADASLAR toplanalimgooglede@hotmail.com BU MSN ADRESİNİ EKLİYCEZ BEN ALDIM BU ADRESİ SONRA BANA HERKES SİTESİNİN İSMİNİ VERECEK BENDE SIRAYLA HERKESİN SİTESİNİ HERGÜN EKLEYENLERE GÖNDERECEM VE TIKILIYCAZ HEP BERABER HEM SİTEMİZİN HİTİ ARTACAK HEMDE PARA KAZANCAZ |
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25757 Yer: C:\perl\bin>
Karma etkisi: 22524
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2250920
|
Temel, idris ve cemal 3 tane hatun ayarlamışlar. Eve götürmüşler.
Hatunlarda birbirinden güzel seçememişler üçüde. Neyse Temel demişki "kardeşim hatunlar çok güzel en iyisi ışıkları söndürelim kim kimi yakalarsa becersin." Fikir diğerlerininde hoşuna gitmiş ve ışıkları söndürmüşler. 10 dk. sonra Temel ışığı yakmış ve " beyler lütfen organize olalım" demiş, Cemal "kapat lan ışığı ne organizesi" demiş. 10 dk geçmiş tabi bu arada kovalamaca yakalamaca devam. Temel yine ışığı yakmış ve " beyler lütfen organize olalım" demiş, Cemal "kapat lan ışığı ne organizesi" demiş. bir 10 dk daha geçmiş Temel yine ışığı yakmış ve "beyler lütfen organize olalım" demiş. Cemal bu sefer sinirlenmiş "olm ne yakıyorsun ışıkları ne organizesi demiş. Temel de "lan şurada bir hatun becerecez, yarım saatir yemediğimiz y***k kalmadı" organize olalım derken yukarıdaki hesaba dönmesin bol şanslar....saygılar Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=179074 edit: mail adresi vermekte yasak kardeşim... saygılar |
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2713 Yer: la havle
Karma etkisi: 532
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 52265
|