GooMass - Bu Eğitim Seti Hakkında Bilgisi Olan?Evet Arkadaşlar; www.goomass.com -Satış Ortaklığı (Affiliate Marketing) -ClickBank Eğitimi -Amazon Associates -Xticaret Satış Ortaklığı -SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) -Google Adwords Eğitimi 6 Tane Eğitim Bölümü Varmış İçinde.. Alsam Bana Birşeyler
Konu WSBGDH tarafından açılmış, 270 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
GooMass - Bu Eğitim Seti Hakkında Bilgisi Olan? konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 270. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2011
Üye numarası: #552148
Karma etkisi: 119
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 11852
|
Evet Arkadaşlar; Kod:
www.goomass.com Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=509361 -ClickBank Eğitimi -Amazon Associates -Xticaret Satış Ortaklığı -SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) -Google Adwords Eğitimi 6 Tane Eğitim Bölümü Varmış İçinde.. Alsam Bana Birşeyler Katar mı? Deneyen Arkadaşlar Var mı ya daa Bilen Felan , Görmüş Olan? ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2011
Üye numarası: #568628
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Goomass Eğitim Kiti Affiliate Marketing hakkında detaylı bilgiler sunar.
Sırf size bunu yazabilmek bu foruma üye oldum. Size yararlı olup olamayacağı konusunda bilgi verebilmem için sizin bu konulardaki bilgi düzeyinizi bilmem gerekiyor. Sizin bu konuda aklınıza takılan nedir? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2012
Üye numarası: #605310
Karma etkisi: 0
|
Goomass türkiyedeki en iyi satış ortaklığı eğitimidir. Eğer satış ortaklığı ile para kaznmak istiyorsan Goomass'dan iyisini bulamazsın. Ben hem Goomass Kullanıcısı hem satış ortaklığı ile uzun zmanbdır uğraşan biri olarak sana gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirsim.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #75610 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 6
|
Cok buyuk bır yalan
o setı satan arkadaslar satana kadar heryerde bu sekılde ovuyor bın dereden su getırıyor ıyı reklam yapabılmek ıcın taçlandırıyor ancak sonrasında bır destek sorusu yonelttıgımızde kufreder gıbı cevap verıyorhatta abartmıyorum verdıgı cevap 10 satı yazı yazıyosun 4 kelıme oluyor anlamadım dıyorsun 2. cevap yok cok da umrumda der gıbı cozum yok kafada soru ısaretlerı ama setı bıtırıp de para kazanıcaksın emın ol sen kazanıcam derken o kazanmıs bıle egıtım setını bızzat kendım aldım kandırmaktan baska bır ıse yaramıyor bı joomla kurulum anlatmıs googlede aratsan daha fazlasını verır bos vaatlerle dolu bır egıtım setı notlarını 10 uzerınden 1 verıyorum o bırıde ınan ıstemeye ıstemeye sadece bıraz zaman harcamıslar dıye verıyorum |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Uyuşturucuya ve Madde Bağımlılığına Hayır. (1000. Mesajım) | terguden | Diğer | 41 | 18-09-2011 14:28 |
| Facebook Hakkında Bilgisi Olan Buraya..!! | CocoCimi | Genel | 15 | 22-09-2009 02:33 |
| World of Warcraft 'ONE SHOT KİLL' hakkında bilgisi olan varmı?? | momento | Online Oyunlar | 1 | 18-04-2006 01:56 |
|
|